2021 Nisan Anneleri

Kızlar hem özelde hem devlette takip edilenler varmı

Bugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi
Gözün aydın canım maşallah her şey yolunda ilerler inşallah
Darısı benim gibi keseyi görenlere inşallah

Sağlıkla gelsinde inşallah nisan mayıs farketmez
Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
canım bence bekleme yakın biriyle git hemen

Ben hiç içmiyorum çayda aynı şekilde arada çay canım isterse acık içiyorum bi bardak kahvaltıda
yok canım o kadarcıktan bişey olmaz 1 taneden fazla içemmeye çalış ben hç içmiyordum
Kimse içmiyormuş ya
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım

Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
İnşallah kanaman hemen kesilir rahat huzurlu bi hamilelik geçirirsin canım bebişin hep seninle olur

Kimse içmiyormuş ya
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım
Bana bugün doktorum kahve içme dedi zaten hiç seven biri olmadığım için detaylı sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…