Her gün 1 kahve keyfi yapan ben hiç içmiyorum canımda istemiyorKızlar kahve hiç mi içmiyorsunuz
Günde 1 fincan filtre kahve içiyorum ben, zararı olur mu ki?
doktoruna sor belki de sınırlı sayida izin verir. birakmak icin zorlamazsin kendini bosuna:)Kimse içmiyormuş ya
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım
Canın çekmişHer gün 1 kahve keyfi yapan ben hiç içmiyorum canımda istemiyor
Benim canım bugün lahana turşusu çekti markette aldım yiyemem diyee düşündüm ama kavanozu yarıladım umarım zararı yoktur
Bana hiç bişey demedi bugün yaBana bugün doktorum kahve içme dedi zaten hiç seven biri olmadığım için detaylı sormadım
Sorayımdoktoruna sor belki de sınırlı sayida izin verir. birakmak icin zorlamazsin kendini bosuna:)
Sorayım
Olmadı 2 günde 1 içeyim bi süre..
Sonra 2 günde 1 içine biraz süt koyarak içeyim.. Zaten sütten sonra kahveden soğurum
türk kahvesi zararlı mıKimse içmiyormuş ya
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bu dönemi atlatırsınSelam kızlar nasılsınız
Sayfaları tek tek okuyarak geleyim dedim de maşallah muhabbet güzel ilerlemiş oku oku bitiremedim
Daha önce mesajlarıma cevap yazan arkadaşlarım hakkınızı helal edin tek tek cevap yazmaya çalıştım ama yetişemedim.
Telefonu elime almaya pek fırsat olmuyor, Pazar günü evi taşıyoruz, 16 aylık da kızım olunca nasıl akşam oluyor nasıl yatırıyorum anlamıyorum.
Kızım akşam en geç 21.30da uyuyor, o uyuduktan sonra eşimle eşyaları topluyoruz.
Toplamak kolay her şeyi at koliye kapat, bakalım nasıl yerleşicezçok stres yaptım bu taşınma işini kızlar dua edin kolayca halledeyim.
Henüz bulantılarım başlamadı ama aşırı halsizlik ve baş dönmesi var, bir yandan da emziriyorum ekstra tükeniyor gibi hissediyorum kendimi.
Ben yarın özele gidicemde ultrasonda fark oluyomu diye sorucaktımDevlete gitmiyorum sadece özelde gidiyorum ben.. Oğlumdaki doktora gidiyorum yine. Devletle birlikte takip etsem iyi okur belki ama şu pandemi sürecinde riskli gibi değil mi?
Haydi hayırlısı kuzum.inşallah senin de nutkun tutulsun! Ben şoku binadan çıkana kadar atlatamadımAy çok sevindim maşallah yarın bende gidicem 9 da bana da dua edin lekelenme var. Sana çok sevindim masallah
Kanama artık su gibi gitmeye başladıson 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Vajinadan mı ilacını kullanıyorsun o daha etkili oluyormus
Ayyy amin inşallah bende sevinçten ağlarımHaydi hayırlısı kuzum.inşallah senin de nutkun tutulsun! Ben şoku binadan çıkana kadar atlatamadım☺
Hastaneye gittin mi6+3 görünüyor şuan
Çözüm odaklı insanımdırhemen cozumunu buldun bak
Bence türk kahvesi filtre kadar zararlı değildirtürk kahvesi zararlı mı
Anladım geçenlerde içtim bi fincan acaba zararlı mı diye merak ettim ona göre içmem bi daha diyeBence türk kahvesi filtre kadar zararlı değildirBen bildiğin eşimin tabiriyle “zift” içen biriyim
Bilmiyorum yine de, oğlumda günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin demişti doktor ama şu 12 haftalığa kadar napmıştım içmiş miydim sonradan mı içmeye başladım hiç hatırlamıyorum
Özelden özele bile fark oluyor bence.Ben yarın özele gidicemde ultrasonda fark oluyomu diye sorucaktım
Bence haftada bir içilebilirAnladım geçenlerde içtim bi fincan acaba zararlı mı diye merak ettim ona göre içmem bi daha diye
devlet hastanesi yeni bir hastane degilse genelde ozelin goruntu kalitesi daha iyi oluyor. ama bu haftalarda cok da farketmez zaten nokta kadar goruyoruz:)Ben yarın özele gidicemde ultrasonda fark oluyomu diye sorucaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?