2021 Nisan Anneleri

Kızlar kahve hiç mi içmiyorsunuz
Günde 1 fincan filtre kahve içiyorum ben, zararı olur mu ki?
Her gün 1 kahve keyfi yapan ben hiç içmiyorum canımda istemiyor
Benim canım bugün lahana turşusu çekti markette aldım yiyemem diyee düşündüm ama kavanozu yarıladım umarım zararı yoktur

Her gün 1 kahve keyfi yapan ben hiç içmiyorum canımda istemiyor
Benim canım bugün lahana turşusu çekti markette aldım yiyemem diyee düşündüm ama kavanozu yarıladım umarım zararı yoktur
Canın çekmiş bişey olmaz bence turşudan
Bana bugün doktorum kahve içme dedi zaten hiç seven biri olmadığım için detaylı sormadım
Bana hiç bişey demedi bugün ya
Oğlumda 1 fincan içiyordum ama neyse içmemeyeyim artık. Zor buldum zaten 1 senenin sonunda

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla bu dönemi atlatırsın

Devlete gitmiyorum sadece özelde gidiyorum ben.. Oğlumdaki doktora gidiyorum yine. Devletle birlikte takip etsem iyi okur belki ama şu pandemi sürecinde riskli gibi değil mi?
Ben yarın özele gidicemde ultrasonda fark oluyomu diye sorucaktım

Herkese merhaba bende sizleri bayagıdır okuyorum. 6+5 günlük hamileyim hem de ikiz. Pazar sabah kalktığımda çok hafif kanamam oldu şimdi sadece sabahları kalkınca lekelenme şeklinde beklemiş kan geliyor. Dün doktora gittim rahimle kese arasında ufak bir kanama alanı oluşmuş. Bebişlerin kalp atışlarını da gördük, erken olduğu için dinletmedi, haftaya dinleyeceğiz. Ancak bu lekelenme moralimi bozuyor. Bugün de ara ara sol kasığıma iğne batıyor gibi segiriyor. Sürekli değil. Vücudumu gerince artıyor, dizlerimi çekince olmuyor. Bunun nedenini anlamadım. Yaşayan var mı?

türk kahvesi zararlı mı
Bence türk kahvesi filtre kadar zararlı değildir Ben bildiğin eşimin tabiriyle “zift” içen biriyim
Bilmiyorum yine de, oğlumda günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin demişti doktor ama şu 12 haftalığa kadar napmıştım içmiş miydim sonradan mı içmeye başladım hiç hatırlamıyorum

Anladım geçenlerde içtim bi fincan acaba zararlı mı diye merak ettim ona göre içmem bi daha diye

Ben yarın özele gidicemde ultrasonda fark oluyomu diye sorucaktım
Özelden özele bile fark oluyor bence.
6-7 yıl önce bende ve arkadaşım aynı özel hastanede iki farklı doktora gidiyorduk. Arkadaşımın elinde her ay boyutlu bi ultrason çıktısı burnu gözü dudağı ne varsa net, bende siyah beyaz neresi olduğu belli olan bi kağıt parçası
“Bir daha hamile kalırsam bu adama gitmem” demiştim (gitti).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…