• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi :anne::dua:
Gözün aydın canım maşallah :nazar:her şey yolunda ilerler inşallah:dua:
Darısı benim gibi keseyi görenlere inşallah:dua::dua::dua::dua:

Kızlar ben şu an uygulamaya göre 4+2 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 Mayıs görünüyor.
Geçen Cuma kan vermiştim, şimdi yine Cuma’yı bekleyip gidicem, sürekli gidip de kendimi strese sokmak istemiyorum.

Kızım da 25 nisan 2019 doğumlu, tam 41+0da doğmuştu 😍
Bakalım bu bebeğim de ablası gibi bekleyip Mayıs’ta mı doğacak yoksa erkenci davranıp Nisan bebeği mi olacak🥰
Sağlıkla gelsinde inşallah nisan mayıs farketmez
Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
canım bence bekleme yakın biriyle git hemen

Ben hiç içmiyorum çayda aynı şekilde arada çay canım isterse acık içiyorum bi bardak kahvaltıda
yok canım o kadarcıktan bişey olmaz 1 taneden fazla içemmeye çalış ben hç içmiyordum
Kimse içmiyormuş ya :olamaz:
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım:KK14:

Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
İnşallah kanaman hemen kesilir rahat huzurlu bi hamilelik geçirirsin canım bebişin hep seninle olur

Kimse içmiyormuş ya :olamaz:
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım:KK14:
Bana bugün doktorum kahve içme dedi zaten hiç seven biri olmadığım için detaylı sormadım 🤷‍♀️

Back
X