- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 83
- 33
Hayırlı haberlerle gel inşallah hiçbişey yokturEşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle gel inşallah hiçbişey yokturEşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
Canım moralini bozma hemen sonradan görenler varKızlar kese bombosmus şuan çok moralim bozuldu hiçbişey sormayı akıl edemedim kontrol etcez sürekli dedi görünmesi lazımdı flan galiba ilerlemiycek herşey yolundaydı oysaki![]()
Vajinalmi bakildi karindan mi acabaBugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi![]()
Harika gözünüz AydınAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Gözün aydın canım çok sevindim maşallahAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
yok canım o kadarcıktan bişey olmaz 1 taneden fazla içemmeye çalış ben hç içmiyordumKızlar kahve hiç mi içmiyorsunuz
Günde 1 fincan filtre kahve içiyorum ben, zararı olur mu ki?
Gözün aydın canım maşallahBugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi![]()
Ben hiç içmiyorum çayda aynı şekilde arada çay canım isterse acık içiyorum bi bardak kahvaltıdaKızlar kahve hiç mi içmiyorsunuz
Günde 1 fincan filtre kahve içiyorum ben, zararı olur mu ki?
ben oyle dusunuyorum ama daha devlete hic gitmedim. ilerleyen aylarda dusunuyorum.Kızlar hem özelde hem devlette takip edilenler varmı
Sağlıkla gelsinde inşallah nisan mayıs farketmezKızlar ben şu an uygulamaya göre 4+2 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 Mayıs görünüyor.
Geçen Cuma kan vermiştim, şimdi yine Cuma’yı bekleyip gidicem, sürekli gidip de kendimi strese sokmak istemiyorum.
Kızım da 25 nisan 2019 doğumlu, tam 41+0da doğmuştu
Bakalım bu bebeğim de ablası gibi bekleyip Mayıs’ta mı doğacak yoksa erkenci davranıp Nisan bebeği mi olacak![]()
canım bence bekleme yakın biriyle git hemenEşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
Karından bakıldıVajinalmi bakildi karindan mi acaba
Aminn hepimizin inşallahGözün aydın canım maşallahher şey yolunda ilerler inşallah
Darısı benim gibi keseyi görenlere inşallah![]()
Inşallah iyi haberler alırsınKanamam devam ediyor ama bu sefer halsizlestirdi beni elimi kolumu kaldıramıyorum resmen aksami bekliyorum acile gidicem![]()
Ben hiç içmiyorum çayda aynı şekilde arada çay canım isterse acık içiyorum bi bardak kahvaltıda
Kimse içmiyormuş yayok canım o kadarcıktan bişey olmaz 1 taneden fazla içemmeye çalış ben hç içmiyordum
İnşallah kanaman hemen kesilir rahat huzurlu bi hamilelik geçirirsin canım bebişin hep seninle olurEşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
Ay çok sevindim maşallah yarın bende gidicem 9 da bana da dua edin lekelenme var. Sana çok sevindim masallahAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Devlete gitmiyorum sadece özelde gidiyorum ben.. Oğlumdaki doktora gidiyorum yine. Devletle birlikte takip etsem iyi okur belki ama şu pandemi sürecinde riskli gibi değil mi?Kızlar hem özelde hem devlette takip edilenler varmı
Bana bugün doktorum kahve içme dedi zaten hiç seven biri olmadığım için detaylı sormadımKimse içmiyormuş ya
Çok seviyorum bende, türk kahvesini bıraktım ama filtreyi içmeden günüm geçmiyor sanki. İçine koyduğum kahve miktarını azalttım sadece.
Bırakmaya çalışayım![]()