- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Çok şükür duydum kalbini..herşey güzeldi. 6+2 şükürOlsun yabancı yokçok sevindim darısı kalp atışına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür duydum kalbini..herşey güzeldi. 6+2 şükürOlsun yabancı yokçok sevindim darısı kalp atışına.
İnşallah kuzum...doktor anlatarak gösterdi.şükür.eğer bulantılar artarsa gel serum takarız dedi...öyle şükürler olsun...Dedim sana doğumdas olcaz
yazasimvar sendende güzel haberleri bekliyorum canim inanıyoruz herşey güzel olcak
![]()
Ay 2 aydır el ele tutuşmadıkIyyy bende de aynı esimide yaklastirmiyorum o da kokuyor, duşa girip geliyor nafile o koku hep var![]()
Ne zaman gidiceksin diğer kontroleÇok şükür duydum kalbini..herşey güzeldi. 6+2 şükür
Evet ya geçmiyor, hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahatlarızah o 10 günler geçmek bilmiyo gerçekten kalbi duydum yine 4 eylüldeki kontrolü bekliyorum 4 gözle
Gayet doğal yolla kaldım demekki kalabiliyomuşum bu bile yetti bana şükretmeme. Hayırlısı artık tutunamadıysa yapcak bişey yok hepsi Allah'tan
Canımmm çok sevindim inşallah hep böyle sağlıkla devam etsinAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Ay 2 aydır el ele tutuşmadıkparfüm sıkıyo kokuyo kolonya sıkıyo başka odada diyo nası alıyon kokuyu ben almıyorum diyo
![]()
Sen de hayırlı haberler al inşallah kuzum
Sen öyle zannetEvet ya geçmiyor, hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahatlarız![]()
Ay valla temizlik hastası herşeyini siliyo koronadan dolayı ama ben mahvoluyorumBenim eşimde çok sever kolonya parfüm banyosu yapmayı, her gün onun kavgasını yapıyoruz.. Kızım bile benden önce babasına sıkma diye tembihliyor..
Senin de gözün aydın..Sağlıkla gelsin inşallah...Bugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi![]()
Aynen ama ona daha cok varr 12.haftadan sonra risk azalıyo birwzda olsa rahatlarızEvet ya geçmiyor, hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahatlarız![]()
Ay bugün güzel habwrler aldık şükür gelsin kontrol günlerimizBugün benimde doktor kontrolüm vardı 6+2 deyim şükür minik de olsa kalp sesini duyduk minicikti 1 cm bile değil kalbi var atıyo Rabbimin mucizesi![]()
Ya ultrasonda yatarken kasmışım kendimi.doktor kendini rahat bırak dedi hani görüntü almak adına...çok şükür ama oraya yatana kadar hiç bu denli heyecan yapacağımı düşünmemiştimAy bugün güzel habwrler aldık şükür gelsin kontrol günlerimiz![]()
Bende öyleydim ya yatınca saniyelik herşey geciyo aklından ama şükür bitti büyük kısmı gectiYa ultrasonda yatarken kasmışım kendimi.doktor kendini rahat bırak dedi hani görüntü almak adına...çok şükür ama oraya yatana kadar hiç bu denli heyecan yapacağımı düşünmemiştim☺
Canım ben 7+2 yim kalp atışını da duydum ama adet sancılarım bir türlü bitmedi ama sağlıklı ilerliyor çok şükür insan panik olmuyor değil ama normal diyorlarAdet olacakmış gibi ağrılar normalmi kızlar