2021 Nisan Anneleri

Merhaba canım benim 13 temmuz Birlikte bekleyelim Adet 26 ila 30 günde bir oluyor benim Hatta geçen ay 33 gün oldu Biraz düzensiz yani
Aynen benim de ama ovulasyon takibi yaptım.25 inde pikti.o nedenle takip yapabileceğim ve ovu tarihim erken olduğundan erken bir döngü günüm olacak.senin ovulasyon ne zaman canım? Düzensiz ise benimki gibi takibi zor oldu mu?

Merhaba canım benim 13 temmuz Birlikte bekleyelim Adet 26 ila 30 günde bir oluyor benim Hatta geçen ay 33 gün oldu Biraz düzensiz yani
Bekleyelim canım☺️Ben şu an bayram sebebiyle evimden kilometrelerrrrce uzaktayım.zaman geçiyor en azından bir şekilde ama regl gününe kadar beklemeyip erkenden test yapmaya başlayacağım.11 i adet günüm ama 5 inde sabah bir deneyeceğim☺️

Bekleyelim canım☺Ben şu an bayram sebebiyle evimden kilometrelerrrrce uzaktayım.zaman geçiyor en azından bir şekilde ama regl gününe kadar beklemeyip erkenden test yapmaya başlayacağım.11 i adet günüm ama 5 inde sabah bir deneyeceğim☺

Ben de 5 ile 10 arası diye bekliyorum 10'una doğru test yaparım sanırım

Merhaba bende geldim, adetime 2 gün var bugün hcg 368. 56 çıktı bir oğlum var şubat 2017 doğumlu Allah nasip ederse ikinciye nisan annesi olucam 🤗
Masaallah çok iyi değeriniz. Benimde bir kızım var şubat 2017 doğumlu, ikinci Nisan ayına insaallah. Sağlıcakla kucağımıza alalım insaallah 🌸

Kızlar meraba ben 1 temmuzda boş gebelik nedeniyle kendim düşük yaptım korunmadım 27 sinde kanda 205 cıktı 2 gün sonra 485 cıktı. Ama kafamda deli sorular olabildiğince geç gitmek istiyorum doktora ama şimdilik 10 una randevu aldım dış gebelikten korkuyorum acıkcası ama bi yandan diyorum düzenli artmazdı dış gebelik olsaydı sizce ne yapmalıyım 10 unda gitsem Sadece kese gÖrücem ama 20 sinde gidersem kalple keseyi görürüm diye düşünüyoeum tabi yine boş gebelik değilse

Benimde bu akşam yarın sabah adet olmam lazım. Dün gece normal testte pozitif gördüm. Bir ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebeğim sağlıkla gelir

Benimde bu akşam yarın sabah adet olmam lazım. Dün gece normal testte pozitif gördüm. Bir ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebeğim sağlıkla gelir
Sizin düşük neden oldu kan verseydiniz hemen ben hemen iğneye başladım ecopirin içiyodum zaten düşükten sonra başlamıstım inşallah faydası olur. Çünkü 3.tüp bebeğe başlıcaktık 3 kimyasalım bide 2 boş gebelik oldu sebepsiz infertilite bizimki

Sizin düşük neden oldu kan verseydiniz hemen ben hemen iğneye başladım ecopirin içiyodum zaten düşükten sonra başlamıstım inşallah faydası olur. Çünkü 3.tüp bebeğe başlıcaktık 3 kimyasalım bide 2 boş gebelik oldu sebepsiz infertilite bizimki
Geçmiş olsun kimyasal gebelikte benim 6. Hafta başında düşmüştü. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer. Ben adet birgün geçince kan vermeye baslayacagm 1500 leri görmek nasip olursa doktora gideceğim bu sefer

Geçmiş olsun kimyasal gebelikte benim 6. Hafta başında düşmüştü. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer. Ben adet birgün geçince kan vermeye baslayacagm 1500 leri görmek nasip olursa doktora gideceğim bu sefer
Kimyasal iyi 6.haftaya gelmiş benim adetten bi hafta sonra falan düşüyodu değer adet oluyodum.

X