Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aranıza katılıyorum
İlk hamilelik ilk heyecan ve 2 senenin sonu
Aşılama yöntemiyle hamile kaldım şuan 4+6 haftalık gözüküyorum.
4+4 de değerim 1200 dü sizce nasıl ve kese için doktorum Salı günü çağırdı.
Progestan kullanıyorum aynı zamanda 2 gündür lekelenme gibi bir akıntım var kahverengi yerleşmedir inşallah siz yaşıyor musunuz?
Aminnn insaallah. Biraz rahatladım düşük geldi bana değerim ama bir anda artıyor. Doktorum iyi ki de iki hafta sonra gel dedi umarım o zamana keseleri de görürüz kalp atışı da duyarızBenim de batın ilk günü 104 Dü bugün 4.gün 402 olmuş. Ben de bugün folik asit başladım. İkimiz içinde sağlıcakla ilerler inşallah Hayırlı olsun ❤
o zamana artar Allahın izniyle merak etme. inşallah görürüzAminnn insaallah. Biraz rahatladım düşük geldi bana değerim ama bir anda artıyor. Doktorum iyi ki de iki hafta sonra gel dedi umarım o zamana keseleri de görürüz kalp atışı da duyarız
İnşallah canımLaboratuvara göre o hcg değerleri aşağı yukarı oynayabiliyor canım bakılan ultrason çok hassas değilse bazen belirsiz gözüküyor benimde öyle oldu hcg o gün kaçtı bilmiyorum ama 2 gün öncesi 25 temmuzda 376 ydı 27 sinde gittim kese belli belirsiz dedi üni hastanesi asistanı bugün hcg 3400 gelmiş 4 günde o kadar arttysa o günde muhtemelen senin civarlardaydı ama aynı durumu yasamışız dert etme , Allahın izniyle görücez keseleri
İnşallah canım bayram sonrası gitmeyi planlıyorumBenim 4 haftalıkken 897 çıkmıştı bence 4 gün bekle kalp atışını duyarsın
AynıyızMerhaba kızlar tahmini doğum tarıhi 2 Nisan ama büyük ihtimal 20 mart gibi doğum olur inşallah sağlıklı sıhhatli ilerler
o zamana artar Allahın izniyle merak etme. inşallah görürüz
Benim bat 26 temmuzdu. o gün yaptığım test buyduSizinle aramda üç gün varmış sanırım bat da ben de dört gün önce falan test yaptım silik çıkmıştı. Predictor le yaptım bu arada şimdi kopkoyu çıkıyor. Doktora gidemedim bir türlü. Çarşamba gününe aldım bayram sonrasına kaldı yani. Siz net çizgi mi gördünüz yoksa silik çizgi mi? Valla hastaneleri meşgul etmek de istemiyorum ama merak ediyorum beta hcg değerim kaç olmalı diye.
Benim bat 26 temmuzdu. o gün yaptığım test buyduEki Görüntüle 2669963
Battan 2 gün önce yaptığım silikti koyulaşmasını bekledim. haftaya kadar bekleyin değerlerimiz yükselmiş olur. Benim bile 4. günde 402 çıktı düşük geldi bana. Ben de bayram sonrasına kaldım. Hayırlı olsun şimdiden
teşekkürler :) erken gebelik testi olduğundan herhalde koyu sizin.yoksa değerler şuan benimkiyle yakındır . bayramdan sonra haberleşiriz yine. Hayırlı bayramlarSize de hayırlı olsun
Ben erken gebelik testini bugün yaptığımda aşağıdaki gibi çıktı test. Kafamda bi sürü soru işareti var da bakalım bayram sonrasına
mart annelerinde bu tarihlere yakin insan bulma ihtimaliniz daha yuksek olabilir. bat 20 temmuzdan sonra olunca nisan oluyor çünküsat 15 temmuz veya civarı olan var mı? ☺☺
Aynen öyle belki ikizdir ondan yüksektir değerinBana da değer fazla geldi .Dün birisi paylaşmış forumda 5+ larda 8000 değer ..Eee ikiye katliyorsa benim daha 4+2 de 8000 olması gerek ..Amann neyse ne kaldı surda bayram sonrasına ..Daha sabırlı olacağım sanırım bu sefer..
sat 15 temmuz veya civarı olan var mı? ☺☺
Canım ben 10 temmuz bugün hamile olduğumu öğrendimsat 15 temmuz veya civarı olan var mı? ☺☺