- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Benimde kaybım var 2 düşük(Boş gebelik ) 3 kimyasal ama Hep umut var inşallah keseni görürsün 2 hafta sonrada kalp için çagırıyolarYaa gercek mi? Sürekli şüpheyle yaklaşıyorum bi kaybım var o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kaybım var 2 düşük(Boş gebelik ) 3 kimyasal ama Hep umut var inşallah keseni görürsün 2 hafta sonrada kalp için çagırıyolarYaa gercek mi? Sürekli şüpheyle yaklaşıyorum bi kaybım var o yüzden
Sıkıntı olmaz canım başladıysan. Hayırlı olsun bu aradaÇok teşekkür ederim hemen eczaneden aldım ve kullanmaya başladım aslında 3 ay kadar kullandım ama denemeye ara verince bırakmıştım
bi sıkıntı cıkmazsa hemen gitmeyi düsünmüyorun kalp atısı tam olarak ne zaman duyuluyo?Benimde kaybım var 2 düşük(Boş gebelik ) 3 kimyasal ama Hep umut var inşallah keseni görürsün 2 hafta sonrada kalp için çagırıyolar
Keseyi gördükten 15 gün sonra cagırıyolar canım yani 7.hafta ve sonrası olmuş oluyobi sıkıntı cıkmazsa hemen gitmeyi düsünmüyorun kalp atısı tam olarak ne zaman duyuluyo?
o zaman 7. Hafta mı beklemem gerekcek :)Keseyi gördükten 15 gün sonra cagırıyolar canım yani 7.hafta ve sonrası olmuş oluyo
Aynen canım bence bekle ben dış gebelik olur diye korktugum için 10 unda gidicem kese görünür ve büyümüşte olur ama bu ihtimali düşünmesem kesinlikle beklerdimo zaman 7. Hafta mı beklemem gerekcek :)
Hayırlı olsun canım değerin kaçMerhaba kızlar bende hamileyim ve çok yeni aşılama yaptırmıştım tutmuş çok şükür haftaya cumartesi cağırdı muayeneye doktorum inşaallah hayırlısıyla saglıkla gelir mucizem uzun zamandır bekliyordum bende bu anı
Hepimiz için var bu risk aslında. Belirtisi felan oluyo mu dıa gebeliğinAynen canım bence bekle ben dış gebelik olur diye korktugum için 10 unda gidicem kese görünür ve büyümüşte olur ama bu ihtimali düşünmesem kesinlikle beklerdim
Valla düzensiz artış oluyomuş bide sonradan büyüdükçe kanama şiddetli ağrı oluyomuşHepimiz için var bu risk aslında. Belirtisi felan oluyo mu dıa gebeliğin
Sağol canım inşaallah. Aşılamanın 12.günü kanda 43dü 15.günü yani dün 293 cıktı adet tarihim 4agustos o gün tekrar kanda bakılacak sonrada muayene işteHayırlı olsun canım değerin kaç
Allah korusunnn Rabbim saglıklı ilerlrtsin hamileliklerimizi inşallahValla düzensiz artış oluyomuş bide sonradan büyüdükçe kanama şiddetli ağrı oluyomuş
Amin canım inşallahhhAllah korusunnn Rabbim saglıklı ilerlrtsin hamileliklerimizi inşallah
Cok iyi ilerlemiş allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahSağol canım inşaallah. Aşılamanın 12.günü kanda 43dü 15.günü yani dün 293 cıktı adet tarihim 4agustos o gün tekrar kanda bakılacak sonrada muayene işte
Şuan öyle görünüyor çok şükür Allah ıma aminn inşaallah senin ne kadar lık canımCok iyi ilerlemiş allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım 27 sinde 205 29 unda 485 cıktı 10 una randevu aldım bakalımŞuan öyle görünüyor çok şükür Allah ıma aminn inşaallah senin ne kadar lık canım
Gözün aydın kan tahlilini hemen verip değerini öğrenebilirsin. Daha iyi olur. Benim hala göbeğim kocaman şiş 5 aylık gibi normal ama bi süre sonra iniyomuş şişkinlik :)Arkadaşlar ben de battan bir gün sonra ayın 29unda gebelik testinde pozitifi gördüm henüz kan tahlili vermedim. Sizce kan tahlilini kaç haftalıkken vermeliyim? Bir de benim adet öncesi göbekte bir şişkinlik oluyor ya o kaldı, sizde de öyle mi? Yoksa ben kilo mu aldım da göbeğim çıktı? Bu konuda da cevaplarınızî bekliyorum:)
Benim iki seferde de öyle karnım bence kanı birkaç sefer kendiniz verip takip edin 1500 u geçince keseyi görmek mantkli geliyor bana çünkü disgebelik ağrı kanama vb olmadan da olaniliuomis doktorm demiştiArkadaşlar ben de battan bir gün sonra ayın 29unda gebelik testinde pozitifi gördüm henüz kan tahlili vermedim. Sizce kan tahlilini kaç haftalıkken vermeliyim? Bir de benim adet öncesi göbekte bir şişkinlik oluyor ya o kaldı, sizde de öyle mi? Yoksa ben kilo mu aldım da göbeğim çıktı? Bu konuda da cevaplarınızî bekliyorum:)
Düşük üzücü bilirim ama peşinden sevindirmiş cok güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallahBen düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım 27 sinde 205 29 unda 485 cıktı 10 una randevu aldım bakalım