Gözün aydın canım bianda olup bitmiş herşeyKızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Bende aynı durumda mayıssın sonuna beklerken bir hafta daha kalsa kar diyoruz artık sancı kesici haplarda çok etki etmiyorMerhaba kizlar Mayıs annelerinden geldim ama bizim durum belli değil Nisan bebeği olabilir benimki erkenci kuş haftasından önce indi pelvise döndü kasılma önlemek için ilaç kullanıyoruz planda en az 3 hafta ertelemek var tutabildigimiz kadar tutacağız hiç dusunmezdim Nisan ayı olacağını tahminen 20 gün var önce yada sonra olabilir tabi
Allah anali babali buyutsun canım.Kızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Ah kuzum çok güzel olsun herşey sizin için.Ahh ah yıllardır ne bekledim ben o keyfi
Gözün aydın canım ne güzel sen de kavuştun darısı bizlere olsun.Kızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallahKızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Gözünüz aydın olsunKızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Hayırlı olsun,darisı basimiza ins hepimizinKızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Saglikla almissindir insallah bebegini kucagina canim. Habersiz birakmaKızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Yazdı kuzum doğmuş sağlıkla cok şükürSaglikla almissindir insallah bebegini kucagina canim. Habersiz birakma
Bnmde hep öyle cnm ya bisey olduğu yok amaYa kızlar belimdeki ağrı çok fazla oluyor bu nedir böyle ya, kasılmalarım düzensiz su an ama ayaktayken bile kasılmalarım.var geçmiyor, süreleri de bayagi uzadı eskiden 10 15 sn idi şimdi 40 sn yi geçiyor bile.
Saglikla gelsin bakalim sabirsiz kuzucukKızlar kızlaaar son 1.5 günüm kaldı şaka makaevladım gelecek inşallah
Ben geriden geliyorum gene birikmis sayfalar atlamadan heycanla okuyorumYazdı kuzum doğmuş sağlıkla cok şükür
Saglikla büyüt insallah gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallahKızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen oldukçantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun
Onu bende yapiyom sonrasına geçince unutuyomda bazen yazmayiBen geriden geliyorum gene birikmis sayfalar atlamadan heycanla okuyorum
Mayıs ayındakiler buraya gelip yazıyor derken anlayamadımHiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.
Ayaklarım davul olmuş anneme uçakla gittiğim için 32.haftada gitmişim eeee haziran temmuz sırf onair yüzünden erken dogurcam diye geberiyordum.
Sezeryan olurum olmam size ne normal dogurcam size ne.
Burda da var hadi nisanın ilk haftasını anlarim 2.haftasını anlarım taaaa mayısta bile olan gelip buraya yazıyor.
yemin ederim elimden gelse konuyu bir müddet kitlernyada bazı kişileri uyarırım.
ondan girmiyorum...
cevremde negatif kisielrden uzak duruyorum.
annem bile 1 2 doğuramadım ilkinde de doguramadin dedi gerekmedikce doğum olayına girmiyorum.
Daha zqmanin var ve stresten sancilairn kaçacak... cidden bunalrda yasanmis. Lütfen lütfen sakin ol evde plates yap yürü bacaklarını ac..
Bebek bak 4500 doğurdu dün ankara şehir hast kiz cup diye çıktı. Çıkmasaydı içinde kalmazdı doğurdu. Sen sakin ol herşey yoluna girecek bak
bambuella sorsa ay şöyle böyle akintim geldi herkes diyecek ayyy hemen git. Bilinçsiz bir insan olsa korkacak bizdende geliyor gitmedi evde çekti doğurdu. En güzelini yazsın rabbim lütfen hiç kulak asma❤❤❤❤
Kesinlikle takılmayın kim ne derse desin. Ben ilk doğumda sezaryen oldum diye duyduklarımdan sonra bildiğin bunalıma girdim. Bebeğime bakıp ağlıyordumNe güzel yazmışsın çok doğru valla. Mesela bende normal doğum yapacak cesaret yok biri sordu doğumun nasıl olacak diye bende sezeryan istiyorum dedim ve döndü bana dedi ki bizim komşu senden yaşça çok küçük o bile normal doğuracam diyor sen sezeryan istiyorum diyorsun nasıl üzüldüm anlatamam hatta ağladım bile bunun yaşla ne alakası var bilmiyorum. Herkez nasıl istiyorsa öyle yapsın doğumunu son ayına gelmiş bir gebeyi üzmeye ne hakları varki