2021 Nisan Anneleri

Kizlar size bisi sorucam ozellikle bebegi kanala girenler yada gercekten tecrube ettim kanala girme anini bilirim diyenler 2 gundur ortalama 2 dk surek vajima dogru zonklama agri tuhaf bi baski oluo bu neden olur hele bisi diyin bana
Kuzum benmde o bölgede sızlama gbi kramp gbi ağrılar oluyo daha önce kanalda demişti doktor ondan oluyo demişti ama bilemiyorum tam yorum yaparlar emin olanlar

Kuzum benmde o bölgede sızlama gbi kramp gbi ağrılar oluyo daha önce kanalda demişti doktor ondan oluyo demişti ama bilemiyorum tam yorum yaparlar emin olanlar
Peki sezeryan olacak kisinin bebegi kanala girmesi herhangi bi sorun teskil ederminedense iki gecedir cok degisik bi agri baski var vallaha cikivercek gbi korkuyorm

Bende eve geldigimin ertesi günü evi kompple sildim süpürdüm sonra cok iyiyyim dedim ilaclari biraktim geberiyordum, megersem onlar ayakta tutuyormus. Ay yerim onu ben yaa tanimazmi annesi. Benim oglum kokumu dogru düzgün alamadan küveze girdi 1 gün görüsemedik ama kucagima verdiklerinde hemen sesi kesildi meme istedi,

Mayıs ayındakiler buraya gelip yazıyor derken anlayamadım yazılan ve yanlış olan ne. Mayıs anne adayı oşarak merak ettim
Demek istediği aslında doğum süresi 42 haftaya kadar olabiliyor. Ama biz erken(37 ve akabindeki) doğumlari göz önünde bulundurarak neden bizimde gelmedi gibisinden strese giriyoruz. Etrafımımizdaki kişilerde haliyle henüz doğmadı mı diye bizi sık boğaz ediyorlar. En iyisi ne zaman geleceğini kafaya takmamamiz gerekiyor.

Ne kadar güzel söylemişsin sabretmemiz gerekiyor, bırakalım da kendileri ne zaman geleceklerine karar versinler. Dediğin gibi sağlıkla ilgili bir problem yok ise, beklenmeli çünkü hazır olduklarını yalnızca onlar bilebilir
Gözün aydın canım bira heyecanlı olmuş ama sağlıkla kavusmussunuz çok şükür. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah
Peki sezeryan olacak kisinin bebegi kanala girmesi herhangi bi sorun teskil ederminedense iki gecedir cok degisik bi agri baski var vallaha cikivercek gbi korkuyorm
Canim Witchbaby min bu şekilde kanala girmişti ve kasilmalari çıkmıştı nstde, doktoru hemen ameliyata aldi gününden önce.

Kızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Cok gecmis olsun dilek.
Umarim toparlar dua edelim bizde.
Ama aglama allahin dedigi olur kuzum rabbim sifa versin ne guzel seviyormussun kv.deni bak.

Kızlar bugün inanılmaz bir baskı var mesanemde sanırım ilk defa normalde dirençliyimdir herşeye ama yürümemi bile zorlaştırıyor o derece ama öyle adet sancısı falan yok sadece ciddi bir şekilde baskı var tecrübem olmadığı için bilmiyorum bu kadar baskı doğum belirtisi olabilir mi yada kanala girmiş olabilir mi acaba

Kızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Canım benim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah’ın izniyle sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çıksın rabbim size bağışlasın inşallah

Canım ben bu konuyu hic bilmiyorum normal dogum mu yapacaktin?

Dün mesane baskısı bende de vardı tuvaletim yok ama bebek resmen delik deşik etmişti orasını. Şu an birşey yok ağrı sancı falan yok

Canm benimde kasilmalarim 2 nst dir cikio ama duzenli degil bebek asagiya baski yapio dedi ama kanalda demedi ve 2 gecedir baska turlu sancim oluo bende tedirgin oldm

Allah sifa versin insallah Mart annelerinde bisi deniolardi hep yere oturup sirtini biyere yasla bacaklarini birbirmin ustune atamazsan bebek kanala girmis demek diolardi deneseneacaba bebegin kanalami girdi

Doktor bisey demedi o konuda bana canm pazartesi alacak işte olmuyordur sanırım olsa derdi bisey

Canım bence engel degildir.
Dusunsene sonucta normal dogum icin suni sanci filan veriyorlar olmadigi zaman sezeryana aliyorlar sonucta mormal dogum esnasinda sezeryana dönen cok kısı oluyor.
Ama.tabii ben sadece mantik yuruttum.
Evet mantıklı çünkü doktor da umursamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…