2021 Nisan Anneleri

Kizlar size bisi sorucam ozellikle bebegi kanala girenler yada gercekten tecrube ettim kanala girme anini bilirim diyenler 2 gundur ortalama 2 dk surek vajima dogru zonklama agri tuhaf bi baski oluo bu neden olur hele bisi diyin bana
Kuzum benmde o bölgede sızlama gbi kramp gbi ağrılar oluyo daha önce kanalda demişti doktor ondan oluyo demişti ama bilemiyorum tam yorum yaparlar emin olanlar :KK64:

Kuzum benmde o bölgede sızlama gbi kramp gbi ağrılar oluyo daha önce kanalda demişti doktor ondan oluyo demişti ama bilemiyorum tam yorum yaparlar emin olanlar :KK64:
Peki sezeryan olacak kisinin bebegi kanala girmesi herhangi bi sorun teskil edermi🤔nedense iki gecedir cok degisik bi agri baski var vallaha cikivercek gbi korkuyorm

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız, Doğum yapanlar var hepinize geçmiş olsun canlarım hayırlı olsun,bekleyenlere hayırlı doğumlar Rabbim yardımcınız olsun, şükür bizde düzene giriyoruz, bebiş kendine geldi ben daha iyiyim, hatta bugün abartıp tüm evi süpürdüm ondan sonra çöktüm meğer daha toplanmamışım okadar kendimi iyi hissettim diye işe sarıldım, aman yapmayın valla hele doğumdan en az bir hafta önce dinlenin ben Doğuma bile işlenerek gittim de hala kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum ayaklarımı sürüyorum, kanamam azaldı, sütüm indi sağıyorum arada bir sızlayıp şiştimi kaşıkla içiriyorum, süt sağıp içirdiğimden beri daha iyi kızımda, kakamız normale döndü, şişliklerimiz iniyor ama göğüslerde sızı var sütün inişini hissedebiliyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun annelik çok kutsal çok şükür bu arada kızım kimsede durmuyor ben aldımmı sesini kesiyor çok duygulanıyorum resmen beni tanıyor kurban olurum Ya sincaplar ❤️
Bende eve geldigimin ertesi günü evi kompple sildim süpürdüm sonra cok iyiyyim dedim ilaclari biraktim geberiyordum, megersem onlar ayakta tutuyormus. Ay yerim onu ben yaa tanimazmi annesi. Benim oglum kokumu dogru düzgün alamadan küveze girdi 1 gün görüsemedik ama kucagima verdiklerinde hemen sesi kesildi meme istedi, 🥰

Mayıs ayındakiler buraya gelip yazıyor derken anlayamadım 🙄 yazılan ve yanlış olan ne. Mayıs anne adayı oşarak merak ettim😌
Demek istediği aslında doğum süresi 42 haftaya kadar olabiliyor. Ama biz erken(37 ve akabindeki) doğumlari göz önünde bulundurarak neden bizimde gelmedi gibisinden strese giriyoruz. Etrafımımizdaki kişilerde haliyle henüz doğmadı mı diye bizi sık boğaz ediyorlar. En iyisi ne zaman geleceğini kafaya takmamamiz gerekiyor.

Hanımlar selamlar herkese🤗
Ben aslında Mart annesi görünüyordum ama henüz yok kuzum artık nisan annesi oldum🥰 öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim sütünüz bol, genişlerinizin gazı az olsun, yarasın inşallah 🙏
Herkesin Doğum süreci çok farklı ilerliyor. Benim ilk kızım da 42.hafta bebeği idi. Suyum gelmişti ama suni sancılar ile açılmam olmadığından sezaryene döndü doğum şekli.

şimdi ssvd denemek istiyoruz nasipse yeniden bekleyişlere girdik. Tabi ki artık haftamız dolduğu İÇİN kontrolümüz daha sık, Doğum şekillerimiz ne olursa olsun, ama anne ve bebekleri sağlıklı olsun yeter 🙏
Sizlere tavsiyem beklemenize engel bir durum görmüyorsa doktorunuz sabırla bekleyin anne karnından geleceği günü kendi belirleyecektir. 🤗
Ne kadar güzel söylemişsin sabretmemiz gerekiyor, bırakalım da kendileri ne zaman geleceklerine karar versinler. Dediğin gibi sağlıkla ilgili bir problem yok ise, beklenmeli çünkü hazır olduklarını yalnızca onlar bilebilir
Kızlar alıntılayamadım kusura bakmayın. Bebiş de ben de iyiyiz çok şükür kontrol randevumuza geldik sezaryen olduk 😊 çantam bile hazır değildi hastaneden verdiler kıyafet bez 37+2 de 3080 gram doğdu yanımda şükür her şey yolunda. Hepinizden Allah razı olsun🙏
Gözün aydın canım bira heyecanlı olmuş ama sağlıkla kavusmussunuz çok şükür. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah 😍
Peki sezeryan olacak kisinin bebegi kanala girmesi herhangi bi sorun teskil edermi🤔nedense iki gecedir cok degisik bi agri baski var vallaha cikivercek gbi korkuyorm
Canim Witchbaby Witchbaby min bu şekilde kanala girmişti ve kasilmalari çıkmıştı nstde, doktoru hemen ameliyata aldi gününden önce.

Kızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Cok gecmis olsun dilek.
Umarim toparlar dua edelim bizde.
Ama aglama allahin dedigi olur kuzum rabbim sifa versin ne guzel seviyormussun kv.deni bak.

Kızlar bugün inanılmaz bir baskı var mesanemde sanırım ilk defa normalde dirençliyimdir herşeye ama yürümemi bile zorlaştırıyor o derece ama öyle adet sancısı falan yok sadece ciddi bir şekilde baskı var tecrübem olmadığı için bilmiyorum bu kadar baskı doğum belirtisi olabilir mi yada kanala girmiş olabilir mi acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kızlar kayınvalidem için dua edin ne olur. Pazartesi gece ameliyat oldu acilen apandistten. şekeri yüksek çıkmış solunumunu etkiliyor sabah yoğun bakıma almışlar. Dua edin ne olur. Sabahtan beri ağlıyorum
Canım benim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah’ın izniyle sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çıksın rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻🤲🏻

Kızlar bugün inanılmaz bir baskı var mesanemde sanırım ilk defa normalde dirençliyimdir herşeye ama yürümemi bile zorlaştırıyor o derece ama öyle adet sancısı falan yok sadece ciddi bir şekilde baskı var tecrübem olmadığı için bilmiyorum bu kadar baskı doğum belirtisi olabilir mi yada kanala girmiş olabilir mi acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️
Canım ben bu konuyu hic bilmiyorum normal dogum mu yapacaktin?

Dün mesane baskısı bende de vardı tuvaletim yok ama bebek resmen delik deşik etmişti orasını. Şu an birşey yok ağrı sancı falan yok

Ne kadar güzel söylemişsin sabretmemiz gerekiyor, bırakalım da kendileri ne zaman geleceklerine karar versinler. Dediğin gibi sağlıkla ilgili bir problem yok ise, beklenmeli çünkü hazır olduklarını yalnızca onlar bilebilir

Gözün aydın canım bira heyecanlı olmuş ama sağlıkla kavusmussunuz çok şükür. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah 😍

Canim Witchbaby Witchbaby min bu şekilde kanala girmişti ve kasilmalari çıkmıştı nstde, doktoru hemen ameliyata aldi gününden önce.
Canm benimde kasilmalarim 2 nst dir cikio ama duzenli degil bebek asagiya baski yapio dedi ama kanalda demedi ve 2 gecedir baska turlu sancim oluo bende tedirgin oldm

Allah sifa versin insallah🤲
Mart annelerinde bisi deniolardi hep yere oturup sirtini biyere yasla bacaklarini birbirmin ustune atamazsan bebek kanala girmis demek diolardi denesene🙈acaba bebegin kanalami girdi

Doktor bisey demedi o konuda bana canm pazartesi alacak işte olmuyordur sanırım olsa derdi bisey

Canım bence engel degildir.
Dusunsene sonucta normal dogum icin suni sanci filan veriyorlar olmadigi zaman sezeryana aliyorlar sonucta mormal dogum esnasinda sezeryana dönen cok kısı oluyor.
Ama.tabii ben sadece mantik yuruttum.
Evet mantıklı çünkü doktor da umursamıyor

X