2021 Nisan Anneleri

Aynen canım 4kız.bakalım artık ne ola

Çok teşekkür ederim, göbeği düşsün denerim hemen
Maskeyle nasıl doğurdunuz
Benimki sezeryandı, sedyede maskeyle indim, sonrasında aklıma bile gelmedi, arada çıkardılar terimi falan silmek için
Çok duygulandım ne güzel anlatmışsın doğum anını hissettim resmen hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla büyüsün. Memede uyusa da gazını her emzirmeden sonra mutlaka çıkar, bize çocuk doktoru söyledi. Bi de çıkarmazsan sonra bağırsağa iniyor daha zor çıkıyor ve bebeği rahatsız ediyor, ani ağlaması çığlığı ondan. Bizimki de altını alırken hep ağlıyor, hoşlanmıyor bence. Üşütmeyle ilgili de çok giydirmicem sıcak tutmıcam alışmasın zaten doktorlar önermiyor diyordum, dün gece bi anda burnu tıkandı çok korktum, en azından 40 gün kesinlikle iki kat giydirip şapkasını mutlaka takıp karnını da müslin bezle sarıp yatırıcam, sadece karnını sararsam uyurken tehlikeli de olmaz. Şüphen varsa sen de yapabilirsin.

Sağlıkla analı babalı büyütün canım inşallah. Masallah guzel boyu kilosu... Çok güzel tavsiyeler vermişsin teşekkürler... Darısı bize olsun insallah.

Çook teşekkür ederim kusura bakmayın kaç kere alıntıladım cevap yazamadan uyuyakaldım ya da emzirdim

Yapmadım kuzum oğlumun gelmesi gerekti gelemedi
Ahahahahahaha ya çok tatlı ya sağlıkla gelsin boşver, Demek ki biraz daha durmalı içeride... hem oradan daha güvenli yer yok ki
Yok canım benim nisanin 30una kadar yolu var 30u doğmazsa sezeryana aliyorlar
Senin takvim.19 diyor bacım 30 ne alaka. Sen görürsün bir haftaya doğurdum dicen hadi bakalım hayırlısı... bizim senle aramızda çok gün yok yani peşpeşe gireriz doğuma...

Günaydın herkese alıntılamayı atladığım varsa kusura bakmayın, bu günler biraz yoğun geçiyor, dikkatimi tam veremiyorum. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah bizde işler şubat mart anneleri gibi oldu emzir altını al gazını çıkar biraz uykusuz biraz şaşkın günler geceler ama çok güzel ve her şeye bedel benim ilk olunca ne kadar okusam araştırsam da buram buram acemilik yaşıyorum, yavaş yavaş kızımla öğreniyoruz, birbirimize alışıyoruz. Dün gece çok korkuttu. Gece Allahtan uyumamıştım, emeli bi saat kadar olmuştu, bi ses duydum ama ağlama bağırma falan değil. Hemen ışığı açtım baktım nefes alamıyor mücadele ediyor. Aldım yüzüstü çevirdim burnundan büyük sarı balgam gibi bi şey çıktı. Tam rahtalamadı ağzında da tükürük gibi şeyler birikmiş ama süt değil annemler eşim falan dakikalarca uğraştık, nöbetçi eczaneden aspiratör aldık öyle tam rahatladı. Çok korktum, ya uyusaydım diyip diyip ağlıyorum. İyi ki yan yatırmışım, iyi ki uyumamışım. Biliyorum bi şey olacaksa ne yaparsam yapayım olur da gece dakikada bir uyanıp kontrol ettim her çıta uyandım. İnşallah bi daha yaşamayız önerileriniz varsa çok sevinirim. Doktoru aspiratöre gerek yok dedi, hemşiresi bebek üşütmez dedi gece ikisine de çok kızdım.

Serum fizyolojik veriliyor genellikle çok geçmiş olsun

İnsanlar 6.aydan basliyor dogmadi mi demeye sanki suresi 6 ay insan yavrusunun Bosver

Geçmiş olsun canım iyi ki farketmissin, tekrarını yaşamayın inşallah. Anne olmak zor ama o güzelliği de başka hiçbirşey veremez. Burnunun açık olduğundan emin ol yatırmadan, emerken sık sık memeden ayrılıyorsa zorlanıyorsa ordan anlayabilirsin burnunun tıkalı olduğunu.

Bir de belki biliyorsundur ama söylemeden gecmeyim belki bilmeyen vardır, yan yatırıyorum dedin ya her yarışında bir öncekinin aksi tarafına yatırmaya çalış başları hemen duzlesiyor.
Bol sütlü az gazlı mutlu günleriniz olsun birlikte...

Biz de ne olur ne olmaz diye anesteziyle konuştuk.arada kasılmalarım oluyor ama ben de aynı şekilde 38+5 te olacağım.37+3üm bugün.perşembe günü sağlık ocağına kan verip cuma kontrole giderim ben de...ptesi de sabah 9 da alınacak bebek.inşallah durur o zamana.kızımı parka götürüp gelince bile aşağı aşağı vuruyor sıpa çıkmak istercesine.

Hanımlar selamlar herkese
Ben aslında Mart annesi görünüyordum ama henüz yok kuzum artık nisan annesi oldum öncelikle doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim sütünüz bol, genişlerinizin gazı az olsun, yarasın inşallah
Herkesin Doğum süreci çok farklı ilerliyor. Benim ilk kızım da 42.hafta bebeği idi. Suyum gelmişti ama suni sancılar ile açılmam olmadığından sezaryene döndü doğum şekli.

şimdi ssvd denemek istiyoruz nasipse yeniden bekleyişlere girdik. Tabi ki artık haftamız dolduğu İÇİN kontrolümüz daha sık, Doğum şekillerimiz ne olursa olsun, ama anne ve bebekleri sağlıklı olsun yeter
Sizlere tavsiyem beklemenize engel bir durum görmüyorsa doktorunuz sabırla bekleyin anne karnından geleceği günü kendi belirleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…