2021 Nisan Anneleri

O baski bnde haftalardr var basi asagida ama sanci yok beklemedeyiz canim

Allah sifa versin insallah
Mart annelerinde bisi deniolardi hep yere oturup sirtini biyere yasla bacaklarini birbirmin ustune atamazsan bebek kanala girmis demek diolardi deneseneacaba bebegin kanalami girdi
Ayyy ben bacak bile üst üste atıyorum göbek çok yok ki onu hergün yapıyorum

ben onlarin yalancisiyim valla
Ben otururken baya degiyo bacaklarimaoturamuorm ya cok sacma bi hal aldim ben
Gece gece bana da denettiniz
Oluyor benim karnım buyuk olmasina ragmen doktor da demisti ha seninki yukarlarda mutlu mesut takiliyor diye.
Ama benim asagida baski var surekli tuvaletteyim

Cok gecmis olsun dilek.
Umarim toparlar dua edelim bizde.
Ama aglama allahin dedigi olur kuzum rabbim sifa versin ne guzel seviyormussun kv.deni bak.
Sevmeez miyim o da benim annemdi hiç kavga acı sözümüz olmadı birbirimize. Sağol canım eşim de yok onun başında. Yavrularıma sarılıp yatıyorum.

Allah sifa versin insallah
Mart annelerinde bisi deniolardi hep yere oturup sirtini biyere yasla bacaklarini birbirmin ustune atamazsan bebek kanala girmis demek diolardi deneseneacaba bebegin kanalami girdi
Sağol canım dua edin

Canım benim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle Allah’ın izniyle sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çıksın rabbim size bağışlasın inşallah
İnşAllah canım. 4. bebeğim için bana çok destek olmuştu hayattayken onu da büyüteyim diye o doğmadan ona birşey olursa ben mahvolurum. Allahım eşime çocuklarıma bağışlasın onu. Eşim tek çocuk kimsesi yok başka

Çok geçmiş olsun oluyor öyle bazen insan kendine kızıyor..Allah korusun meleklerimizi..

ben onlarin yalancisiyim valla
Ben otururken baya degiyo bacaklarimaoturamuorm ya cok sacma bi hal aldim ben
Demek ki göbek büyüklüğü ve belki de kilo alımı etkiliyordur benim göbek hiç rahatsız etmiyor hala her pozisyonda oturabiliyorum yatabiliyorum saçma bi şekilde şöyle tatliş bir hamile olmak istiyordum bende

Allah şifa versin inşallah cnm en kısa zamanda

Canım benim stres yapma son ayındasın sende bol bol dua et bizde ediyoruz tevekkül etmekten başka şansımız yok rabbimin dediğinden bir adım öteye gidemiyoruz rabbim eşinin yüzü suyu hürmetine sağlıkla kavuştursun inşallah

11 kilo aldm 59 kiloyum ve ic karnimin buyuk oldugunu soyleyen bi doktorum varama halimi gorsen sanki tır döndüruyorum yatarkenoyuzden diorm sacma bi haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…