2021 Nisan Anneleri

Günaydın herkese 🙋🏻‍♀️ alıntılamayı atladığım varsa kusura bakmayın, bu günler biraz yoğun geçiyor, dikkatimi tam veremiyorum. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah 🙏 bizde işler şubat mart anneleri gibi oldu 😊 emzir altını al gazını çıkar biraz uykusuz biraz şaşkın günler geceler ama çok güzel ve her şeye bedel ❤️ benim ilk olunca ne kadar okusam araştırsam da buram buram acemilik yaşıyorum, yavaş yavaş kızımla öğreniyoruz, birbirimize alışıyoruz. Dün gece çok korkuttu. Gece Allahtan uyumamıştım, emeli bi saat kadar olmuştu, bi ses duydum ama ağlama bağırma falan değil. Hemen ışığı açtım baktım nefes alamıyor mücadele ediyor. Aldım yüzüstü çevirdim burnundan büyük sarı balgam gibi bi şey çıktı. Tam rahtalamadı ağzında da tükürük gibi şeyler birikmiş ama süt değil annemler eşim falan dakikalarca uğraştık, nöbetçi eczaneden aspiratör aldık öyle tam rahatladı. Çok korktum, ya uyusaydım diyip diyip ağlıyorum. İyi ki yan yatırmışım, iyi ki uyumamışım. Biliyorum bi şey olacaksa ne yaparsam yapayım olur da gece dakikada bir uyanıp kontrol ettim her çıta uyandım. İnşallah bi daha yaşamayız 🙏 önerileriniz varsa çok sevinirim. Doktoru aspiratöre gerek yok dedi, hemşiresi bebek üşütmez dedi gece ikisine de çok kızdım.
Canim ben oglumu o tür durumlara karsi gece yan yatiriyyorum sirt üstü falan dönemeyecegi sekilde sabitliyorum cünkü sütte fazla gelip kusabiliyorlar. Sende emzirme yastigi yoksa yan yatirip etrafina battaniye tarzi yumusak birsseylerle sabitle dönemesin sende rahat dinlenir uyursun. Ben uykuya cok düskün biriyim ve ilk bebegimde iinan a dese hemen uyaniyordum, annelik bambaska birsey. Gecmis olsun insallah birdaha yasamazsiniz öyle birsey♥️

Kızlar yan yatırma yastıkları var.ben kızımda kullanmıştım.insanın aklı hiç kalmıyor bebekte.sırttan ve önden destekli alttan kumaşı geçiyor.sakladım 5 sene:)) yine kullancam.tavsiye ederim.tehlikeli şeyler yaşamayalım inşallah

Kızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla kavuşun canım ağrısız sizisiz bir doğum olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz canım 🙏🏻
Benim.de gece hafta düz çıktı 3 kez soktu doktor nst ye sonuncu da düzeldi kalbi. yoksa bende giriyordum sezaryene.

Rezene çok içtim cnm ama memede uyuyor sonra gaz sıkıntısı çekiyor Ya da kaka yapmış oluyor
Bi dönem çok içildi ama artık zararlı diyorlar, bi araştır istersen
Kızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun 😊
Günaydınkızlar. benimde saat birde sezeryan randevum var merakla bekliyoruz dua edin.😊
Allah yardımcınız olsun, her şey çok kolayca olsun 🙏
Serum fizyolojik veriliyor genellikle çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, her gece önlem olsun diye yapsam mı, çünkü dün gece de uyurken tıkalı değildi rahat emmişti

Canim ben oglumu o tür durumlara karsi gece yan yatiriyyorum sirt üstü falan dönemeyecegi sekilde sabitliyorum cünkü sütte fazla gelip kusabiliyorlar. Sende emzirme yastigi yoksa yan yatirip etrafina battaniye tarzi yumusak birsseylerle sabitle dönemesin sende rahat dinlenir uyursun. Ben uykuya cok düskün biriyim ve ilk bebegimde iinan a dese hemen uyaniyordum, annelik bambaska birsey. Gecmis olsun insallah birdaha yasamazsiniz öyle birsey♥️
Teşekkür ederim inşallah 🙏 Yan yatma yastığında yatıyordu, yoksa çok daha kötü olurdu sanırım.
Kızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsin 🙏

X