Canim ben oglumu o tür durumlara karsi gece yan yatiriyyorum sirt üstü falan dönemeyecegi sekilde sabitliyorum cünkü sütte fazla gelip kusabiliyorlar. Sende emzirme yastigi yoksa yan yatirip etrafina battaniye tarzi yumusak birsseylerle sabitle dönemesin sende rahat dinlenir uyursun. Ben uykuya cok düskün biriyim ve ilk bebegimde iinan a dese hemen uyaniyordum, annelik bambaska birsey. Gecmis olsun insallah birdaha yasamazsiniz öyle birseyGünaydın herkesealıntılamayı atladığım varsa kusura bakmayın, bu günler biraz yoğun geçiyor, dikkatimi tam veremiyorum. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun, bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah bizde işler şubat mart anneleri gibi oldu emzir altını al gazını çıkar biraz uykusuz biraz şaşkın günler geceler ama çok güzel ve her şeye bedel benim ilk olunca ne kadar okusam araştırsam da buram buram acemilik yaşıyorum, yavaş yavaş kızımla öğreniyoruz, birbirimize alışıyoruz. Dün gece çok korkuttu. Gece Allahtan uyumamıştım, emeli bi saat kadar olmuştu, bi ses duydum ama ağlama bağırma falan değil. Hemen ışığı açtım baktım nefes alamıyor mücadele ediyor. Aldım yüzüstü çevirdim burnundan büyük sarı balgam gibi bi şey çıktı. Tam rahtalamadı ağzında da tükürük gibi şeyler birikmiş ama süt değil annemler eşim falan dakikalarca uğraştık, nöbetçi eczaneden aspiratör aldık öyle tam rahatladı. Çok korktum, ya uyusaydım diyip diyip ağlıyorum. İyi ki yan yatırmışım, iyi ki uyumamışım. Biliyorum bi şey olacaksa ne yaparsam yapayım olur da gece dakikada bir uyanıp kontrol ettim her çıta uyandım. İnşallah bi daha yaşamayız önerileriniz varsa çok sevinirim. Doktoru aspiratöre gerek yok dedi, hemşiresi bebek üşütmez dedi gece ikisine de çok kızdım.
Korkma sağ Salim kucağına almayı nasip etsin allahım. Ne güzel farkedilmiş. Şimdiden gözün aydınKızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canım hayirlisi ile al kucagina insallah.Kızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
İyi haberler inşallah...Kızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben de ilk doğumda sezeryan di ama hiç suslenmedim...Bunda sabah erken kalkıp evde maşa yaptım saçıma..Zaten sezeryan çok hirpalanmadim.Gayet güzel olduBakiyim bende sac masami makyaj malzemelerimi alicam olumlama yapiyorum hemen kalkicam hersey cok kolay olacak die
Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip e6sin insallahhh❤❤Kızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla kavuşun canım ağrısız sizisiz bir doğum olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben geliyorum bekleBenim gibi gününü dolduran olur mu sanmam
Merak etme canım beklerim zaten bu gidişleBen geliyorum bekle
Gözün aydın cnm.. allahım analı babalı büyütsün insallah..Kızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Sağ salim kavuşun inşallah cnm gözün aydın smdidenKızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın cnm kavuşmuşsunuz ne güzel darısı hepimizin başınaKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Bi dönem çok içildi ama artık zararlı diyorlar, bi araştır istersenRezene çok içtim cnm ama memede uyuyor sonra gaz sıkıntısı çekiyor Ya da kaka yapmış oluyor
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsunKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Allah yardımcınız olsun, her şey çok kolayca olsunGünaydınkızlar. benimde saat birde sezeryan randevum var merakla bekliyoruz dua edin.
Teşekkür ederim, her gece önlem olsun diye yapsam mı, çünkü dün gece de uyurken tıkalı değildi rahat emmiştiSerum fizyolojik veriliyor genellikle çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallahCanim ben oglumu o tür durumlara karsi gece yan yatiriyyorum sirt üstü falan dönemeyecegi sekilde sabitliyorum cünkü sütte fazla gelip kusabiliyorlar. Sende emzirme yastigi yoksa yan yatirip etrafina battaniye tarzi yumusak birsseylerle sabitle dönemesin sende rahat dinlenir uyursun. Ben uykuya cok düskün biriyim ve ilk bebegimde iinan a dese hemen uyaniyordum, annelik bambaska birsey. Gecmis olsun insallah birdaha yasamazsiniz öyle birsey
Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsinKızlar bebeğin kalp atışları çok düz 2 kez nst çekildi acil sezaryene giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy çok heyecanlı ya uyku girmez insanin gözüne. Ama son günün keyfini çıkar canım.sonra tek keyfin onu izlemek olacakKızlar kızlaaar son 1.5 günüm kaldı şaka makaevladım gelecek inşallah
Ahh ah yıllardır ne bekledim ben o keyfiAyyy çok heyecanlı ya uyku girmez insanin gözüne. Ama son günün keyfini çıkar canım.sonra tek keyfin onu izlemek olacak