- 27 Aralık 2019
- 9.045
- 10.574
Yapmadım kuzum oğlumun gelmesi gerekti gelemediAaaaaaaaaaaa doğum yapmışsın inanmıyorum nasıl oldu canım anlat lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmadım kuzum oğlumun gelmesi gerekti gelemediAaaaaaaaaaaa doğum yapmışsın inanmıyorum nasıl oldu canım anlat lütfen
Benim gibi gününü dolduran olur mu sanmamInşallah sıra sende
Kız yapmadi takvimi bitti 40+1 bugun
Olur olur ya bak sana dedim stres yapma karnında kaldığı 1 gün 1 gündür hepsini geçtim herseyde bir hayir var diyoruz inançlı insanlariz elhamdullillah kaç gündür burda Doktor,çevre,arkadaş vs terörü okuyorum.Benim gibi gününü dolduran olur mu sanmam
Bazen diyorum bi vakti saati var ama sürekli insanlar sordukca daha dogmadı mı dedikce ne zaman dogcak ağrın var mı sancın var mı dedikce de geriliyorum yani ben nerdem bilebilirim ki sezeryan değil ki şu gün doğcak desemOlur olur ya bak sana dedim stres yapma karnında kaldığı 1 gün 1 gündür hepsini geçtim herseyde bir hayir var diyoruz inançlı insanlariz elhamdullillah kaç gündür burda Doktor,çevre,arkadaş vs terörü okuyorum.
biktim valla. Nezaman gelmek isterse ozaman gelir...... kimseyi ilgilendirmez.
Ben 9 ay taşımışım bi 10 gün daha taşırım.
Hiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.Bazen diyorum bi vakti saati var ama sürekli insanlar sordukca daha dogmadı mı dedikce ne zaman dogcak ağrın var mı sancın var mı dedikce de geriliyorum yani ben nerdem bilebilirim ki sezeryan değil ki şu gün doğcak desem
Offfff ne diyorsun ya heyecan yaptım ahahaha allahım bu hamilelik beni iyice saflaştırdıInşallah sıra sende
Kız yapmadi takvimi bitti 40+1 bugun
Hele tubis sen neler çektin şükürler olsun bak 39 .haftaya geldin demi belki gecelerce uyumadın erken doğacak dogramicam şu bu olcak bak 39.haftadasın 3999999Takvimde öyle yazınca yaptın sandım meğer günün bitmesindenmiş nasıl da sevinmiştim
Canım pazartesi akla kara belli olur artık rahat ol sen aylardır taşımışsın haftaya hooop kucağında her türlü inşallah doktor kesin birşey söyler pazartesi günü eğer kilosu çok arttıysa belki sezaryen günü verir eğer iyise muhtemelen Cuma’ya kadar bekler diye düşünüyorumBazen diyorum bi vakti saati var ama sürekli insanlar sordukca daha dogmadı mı dedikce ne zaman dogcak ağrın var mı sancın var mı dedikce de geriliyorum yani ben nerdem bilebilirim ki sezeryan değil ki şu gün doğcak desem
Gözün aydin Allah anali babali büyütsün. insan inanamiyo simdi artik bol bol mis kokuyyu icine cek saglikla büyütKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Saglikla kucagina alirsin insallah. Kolay dogumlar.Günaydınkızlar. benimde saat birde sezeryan randevum var merakla bekliyoruz dua edin.
Evet kuzum ya sen biliyorsun şükürler olsun geldik bu güne hiç şikayetçi değilim o yüzden nasıl olsa en fazla 1 haftaya öyle yada böyle hooop kucağımda allahım deliricemmm hala inanamıyorum ben doğum yapacağıma o yüzden hiç kasamıyorum kendimiHele tubis sen neler çektin şükürler olsun bak 39 .haftaya geldin demi belki gecelerce uyumadın erken doğacak dogramicam şu bu olcak bak 39.haftadasın 3999999
Senin takvim dogum yapmis insallah oglus artik bi ses verir ya gelsin pasa artik bekliyoruzMasadan bir bir eksiliyor dostlar...
Ne güzel yazmışsın çok doğru valla. Mesela bende normal doğum yapacak cesaret yok biri sordu doğumun nasıl olacak diye bende sezeryan istiyorum dedim ve döndü bana dedi ki bizim komşu senden yaşça çok küçük o bile normal doğuracam diyor sen sezeryan istiyorum diyorsun nasıl üzüldüm anlatamam hatta ağladım bile bunun yaşla ne alakası var bilmiyorum. Herkez nasıl istiyorsa öyle yapsın doğumunu son ayına gelmiş bir gebeyi üzmeye ne hakları varkiHiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.
Ayaklarım davul olmuş anneme uçakla gittiğim için 32.haftada gitmişim eeee haziran temmuz sırf onair yüzünden erken dogurcam diye geberiyordum.
Sezeryan olurum olmam size ne normal dogurcam size ne.
Burda da var hadi nisanın ilk haftasını anlarim 2.haftasını anlarım taaaa mayısta bile olan gelip buraya yazıyor.
yemin ederim elimden gelse konuyu bir müddet kitlernyada bazı kişileri uyarırım.
ondan girmiyorum...
cevremde negatif kisielrden uzak duruyorum.
annem bile 1 2 doğuramadım ilkinde de doguramadin dedi gerekmedikce doğum olayına girmiyorum.
Daha zqmanin var ve stresten sancilairn kaçacak... cidden bunalrda yasanmis. Lütfen lütfen sakin ol evde plates yap yürü bacaklarını ac..
Bebek bak 4500 doğurdu dün ankara şehir hast kiz cup diye çıktı. Çıkmasaydı içinde kalmazdı doğurdu. Sen sakin ol herşey yoluna girecek bak
bambuella sorsa ay şöyle böyle akintim geldi herkes diyecek ayyy hemen git. Bilinçsiz bir insan olsa korkacak bizdende geliyor gitmedi evde çekti doğurdu. En güzelini yazsın rabbim lütfen hiç kulak asma❤❤❤❤
Tebrik ederim, sağlıkla büyüsünKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsa sonucta herkes dogurmayı ister ama vakti gelmeden olmuyo işte. Neyse sabırsız olmıcaz oğlumun canı ne zaman gelmek istiyosaHiç unutmam annemgilin binada kadın her gördüğünde daha doguramadinmi diyordu en son patladım dedimki cikiyorda ben saklıyorum gir içeri diye 9 yıldır kadına kızdığını unutmam her gördüğümde hala sinirlenirim.
Ayaklarım davul olmuş anneme uçakla gittiğim için 32.haftada gitmişim eeee haziran temmuz sırf onair yüzünden erken dogurcam diye geberiyordum.
Sezeryan olurum olmam size ne normal dogurcam size ne.
Burda da var hadi nisanın ilk haftasını anlarim 2.haftasını anlarım taaaa mayısta bile olan gelip buraya yazıyor.
yemin ederim elimden gelse konuyu bir müddet kitlernyada bazı kişileri uyarırım.
ondan girmiyorum...
cevremde negatif kisielrden uzak duruyorum.
annem bile 1 2 doğuramadım ilkinde de doguramadin dedi gerekmedikce doğum olayına girmiyorum.
Daha zqmanin var ve stresten sancilairn kaçacak... cidden bunalrda yasanmis. Lütfen lütfen sakin ol evde plates yap yürü bacaklarını ac..
Bebek bak 4500 doğurdu dün ankara şehir hast kiz cup diye çıktı. Çıkmasaydı içinde kalmazdı doğurdu. Sen sakin ol herşey yoluna girecek bak
bambuella sorsa ay şöyle böyle akintim geldi herkes diyecek ayyy hemen git. Bilinçsiz bir insan olsa korkacak bizdende geliyor gitmedi evde çekti doğurdu. En güzelini yazsın rabbim lütfen hiç kulak asma❤❤❤❤
Bakalım bende öyle düşünüyprum artık bazı şeyler belli olurCanım pazartesi akla kara belli olur artık rahat ol sen aylardır taşımışsın haftaya hooop kucağında her türlü inşallah doktor kesin birşey söyler pazartesi günü eğer kilosu çok arttıysa belki sezaryen günü verir eğer iyise muhtemelen Cuma’ya kadar bekler diye düşünüyorum
Bekliyoruz nazlı kuzumuSenin takvim dogum yapmis insallah oglus artik bi ses verir ya gelsin pasa artik bekliyoruz
Kiz Allah canini almaya bekleyen bebeler tam bekliyo sabirsizlarda hemencecik geliyo. 2 hafta sonra sira sende kiz hazirliklarini yap bitirAslında kazen abiye söylesek 42 yapsa daha faydali