Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan uyuyamiorm okadar hareketli ki cok agri giriyo sabahdan beri hareketi cok azdi gece olunca valla stres basiyo artik agrilardanKızlar farkettiğiniz mi neden bilmiyorum bu bebekler hep gece geliyor. Genelde sancılar sular doğumlar hep gece oluyor inşallah benimki gününü bekler ya da gündüz gelir sancı su falan. Gece olunca panik olurum
Benimde akşam saatleri hareketleniyor gündüz bu kadar değil. İnş gündüz sıkıntısız bir şekilde gelirler. Hatta sezaryen tarihlerini beklesinler bi zahmet. Çok şükür benim sancı vs olmuyor ama hareket edince karnımın içi falan çok ağrıyor gerdirdikçe gerdiriyor. Bi de ben hareket ettiğimde vajina kemiklerim ağrıyor.Suan uyuyamiorm okadar hareketli ki cok agri giriyo sabahdan beri hareketi cok azdi gece olunca valla stres basiyo artik agrilardan
Benim kilosuda normal 2800 lerde ama gorsen sanki 4 kilo gbi inanilmaz zorlaniorm asagiya muthis baski var agrim kasilmam da cok oluyor 14 nisan biran once gelse die bakiorm ama artik uykusuzluk cok zorluyoBenimde akşam saatleri hareketleniyor gündüz bu kadar değil. İnş gündüz sıkıntısız bir şekilde gelirler. Hatta sezaryen tarihlerini beklesinler bi zahmet. Çok şükür benim sancı vs olmuyor ama hareket edince karnımın içi falan çok ağrıyor gerdirdikçe gerdiriyor. Bi de ben hareket ettiğimde vajina kemiklerim ağrıyor.
Aynen canım o baskı bende 3haftadan fazladır var her an eli kolu çıkacak gibi. Özellikle tuvalette zorlanıyorum çıktı çıkacak gibi. Benimde kasılmam oluyor ama maden suyu ve magnezyum iyi geliyor kasılma başlayınca magnezyum dozunu arttırıyorum ben.dayan 10 gün kalmış inş kazasız belasız alacağız kucağımızaBenim kilosuda normal 2800 lerde ama gorsen sanki 4 kilo gbi inanilmaz zorlaniorm asagiya muthis baski var agrim kasilmam da cok oluyor 14 nisan biran once gelse die bakiorm ama artik uykusuzluk cok zorluyo
Insallaj cnm maden suyu iciyorm ama magnezyum almiorm ekstra migdemi bulandirio malesef insallah hayirlisiyla saglikla gecer kalan gunlerimizdeAynen canım o baskı bende 3haftadan fazladır var her an eli kolu çıkacak gibi. Özellikle tuvalette zorlanıyorum çıktı çıkacak gibi. Benimde kasılmam oluyor ama maden suyu ve magnezyum iyi geliyor kasılma başlayınca magnezyum dozunu arttırıyorum ben.dayan 10 gün kalmış inş kazasız belasız alacağız kucağımıza
Senin kasılman ondan bence. Keşke mideni sıkıntıya sokmayacak başka magnezyumlar araştırsaydın. Ben diasparol diye bir magnezyum kullanıyorum limonata içiyor gibi oluyor sıkıntı yaşamadım hiçInsallaj cnm maden suyu iciyorm ama magnezyum almiorm ekstra migdemi bulandirio malesef insallah hayirlisiyla saglikla gecer kalan gunlerimizde
Ama benimki de ole aslinda suya atiorm limonata tadi gbi ama sonrasinda inanilmaz bulanti oluyor.neyse geldik artik sonuna hayrlisiyla azicik daha idare edeymSenin kasılman ondan bence. Keşke mideni sıkıntıya sokmayacak başka magnezyumlar araştırsaydın. Ben diasparol diye bir magnezyum kullanıyorum limonata içiyor gibi oluyor sıkıntı yaşamadım hiç
Benimde öyleydi son zamanlar o aralar açılmalarım olmuşKasik ağrılarım ve idrara çok çıkmalarım artti
38.haftasa bakmıştı doktorum 3350 50cm demişti 39+6 da doğduk 3400 50 cm cnmMaşallah canım yaa sonunda doğurdun demek ki o gelen sarı şeyler nişanmış bazen normal doğum sonrası çocuk sancılanırmış ağrısı olurmuş bir kaç güne o da kendine gelir merak etme. Peki şunu merak ediyorum en son ultrasonda boy kilo kaç çıkmıştı
Çözdüm sıkıntıyı göğsüme soğan suyu sürmüştüm gaz yapmış hemen bıraktım tabi bugün göğsümü sağdımda gelen sütü kaşıkla içirdim temiz uyudu şuan 2saate bir uyanıyoruzAlgıları mı çok açık acaba? Daha 1 günlükken bu neyin algısı allah aşkına ye iç uyu en azından ilk 20 gün değil mi :)
Benim ilk koyu kahve geldi sonrası hep balgam olarak en son gelen en büyüktü inşaallah hayırlısıyla kavuşunBurda da hep nişanlar sari geldi gecenler bende baya koyu sari bir akinti gelmisti bir suphe ettim kendimden ilkinde pembeydi cunku bekliyorum dua ediyorum hayirlisiyla gelsin diye
Ne kdr Harika anlatmışsın birebir bunu yaşadım ya bende diyorum doktorum dur ıkınma şakın diyor neden diyor diye çok korktum bebek çıkınca yaşıyor dimi diye ağladım o sebeple, meğer yırtık yüzündenmiş bende duramadığım için az bir yırtılma oldu dedi estetik dikiş yapcam dedi 3-4 dikiş attı, çok üzüldüm durduramadığıma ıkınmamı şimdi öğrenmiş oldum vay beDoğum anında 10 cm olana kadar ıkınmak rahim ağzını yırtar 10 cm tamamlanmadan ıkınmak yasak, 10 cm olunca zaten ıkınma hissi geliyor ve doktorun sen yorulsan bile nst den sancin başladı hadi bakalım deyip seni yönlendiriyor, ve derin bir nefes alıp, nefesi tutup, göğsüne çeneni yaslayıp tüm.gucunle nefesi bırakmadan aşağı ittirme yapıyorsun, 2 3 ikinmada doğru nefes en önemli püf noktası, bağırmak dinlenmek sancıyı geçmesini beklemek süreci uzatır sadece, dediğim gibi doğru nefesle 2 3 ıkınmada bebeğin kafası çıkıyor, doktor zaten basını gördüğü için epizyotomi gerekliyse uyguluyor o anda yani, bebeğin bası çıktığında bitmiş oluyor herşey, inanılmaz bir uyuşukluk rahatlık, ve doktor sakin ıkınma diye uyarısını yapıyor, eğer ıkınırsan o anda makata kadar yırtılma oluyormuş, ikinmadigin için sancinda bitmiş oluyor, çünkü bebek doktorun el hareketleriyle çıkıyor, bildiğin kayıyor o vücudunu hissediyorsun. Ve üstüne getirip koyuyor doktor. Ahhh o ilk an... ne ağrı ne sizi ne dikiş ne eşin doğumu ya hiçbirşey kalmıyor tek dusundugun o tanışma anı. Bu benim mi diyorsun. Ayy çok pis gaza geldim dur kızım daha gelme sakin sadece anlatıyorum
Ay bu sefer Doğumdan hemen sonra yatmadan son enerjimle banyoya girdim saçımı maşaladım azıcık makyaj yaptım foto çekindim ama görcen halimi 5-10poz sonrası yeter dedim çözüldü bağlarım ya bir yattım bida kalkacak çok gücüm olmadı iyiki en başta giriştimBence onlara bi ilaç falan birşey veriyorlar çünkü doğumdan sonra saç baş makyaj tam oluyor. Ben gözümün önünü görmem bence
Sağol cnm aminnn inş darısı başınaa başınızaAnali babali büyüsün inşallah, nasıl sevindim anlatamam. Doktorun hesabindan gördüm gurur yürüyüşünü. İnanılmaz mutlu oldum. Sağlıcakla büyütmek nasib olsun bir kaç güne gaz problemide düzelir inşallah
Evet gece başlıyor ilk kızımda da gece başladı 6saat sürdü bu sefer geve başladı 3saat sürmediKızlar farkettiğiniz mi neden bilmiyorum bu bebekler hep gece geliyor. Genelde sancılar sular doğumlar hep gece oluyor inşallah benimki gününü bekler ya da gündüz gelir sancı su falan. Gece olunca panik olurum
Ah yaa çok iyi anlıyorum benim 1.de 4 yaşında ve hala uykusuz. Bugünleri arayacağız belki sakinlik olarak ama gerçekten artık bedenen rahatlamak istiyorum bir an önceSezaryen sonrası desteksiz kalkıp oturmak mümkğn olmaz mı acaba? Benim ilki de srzaryendi s
Çok teşekkürler :) size de inşallah:) benim de 2.sezaryen.ssvd istedim izin vermedi.38+3 ten önce olmaz dedi bana.en erken ayın 10 u oluyor öncesi olmaz dedi ...yani ctesi.ya 10 ya 12 yi seçeceğiz dedi.ben de 12 yi seçtim.beni kesip gidecek ctesi ctesi :)) bir de sokağa çıkma yasağı haftasonu.doğum bu belli mi olur acil birşey olsa naparım dedim 12 si olsun ptesi.ama işin açığı 8 i teklif eder diye beklemedim değil:) hele geceleri çıksın istiyorum içimden artık.5yaşında kızım var.uykusu çok huysuz.gece sersemi babayı da istemiyor.yanına yatamıyorum montessori yatağı var.mezar gibi göbekle gömülüyorum sanki oraya.o yanıma geliyor üstüme çıkıyor.çok sıkıldım öyle böyle değil.
Gözünüz aydın canım.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Canım rabbim analı balayı büyütsün çok şükür kavuşmuşsun bebeğineKızlar sezeryane aldılar doğum yaptm. Bebişime kavuştm darısı sizlere inşallah. Rüyada gibiyim
Hamileliğin en şeylerinden biri de gece uyuyamamak ahh birde tadını çıkarın bol bol uyuyun derler bebek gelmeden bebek gelse de uyuyamıyoruz gelmese de birşey değişmiyor baksanaUyuyamiyorummmmm nefes alamiyorummm cunkiiuiiiiiii
Sağıma dönsem soluna dönemde nefes alamiyorummmmmmm
OOOzlem gözün aydin CANIM ALLAH analı babalı büyütsün ❤❤
Inşallah sıra sendeMasadan bir bir eksiliyor dostlar...
Kız yapmadi takvimi bitti 40+1 bugunAaaaaaaaaaaa doğum yapmışsın inanmıyorum nasıl oldu canım anlat lütfen