Günaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirim
Ama dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede
Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden
Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem
estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi
Kızımız 3400 50cm doğdu
direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık
Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti
Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki
sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı
acaba üşüttümü
Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile