2021 Nisan Anneleri

Ahh kuzum senin ne güzel kanala girmiş keşke biZimde girseydi ya hala baş aşağı ama kanala girmemiş bakalım ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Hic kanala gormeyen bebek dogacagi gun dogum aninda girebiliyor. Benim ki kanalda diken ustundeyiz. Bakalim doktora kac kez daha gidicem. Valla soyle gideyim alsin doguma adam 3. Doğumun rahim ağzın bir açılsa kordonla karsilasabilirsin diyor gel de panik yapma
Yatmaya da müsait değilim evde 2 çocuk tam bir macera yaşıyoruz, küçüğün bazları büyüğün sınavları evin işi derken birgün gelecek beklenen ambulansta dogircam diye korkuyorum. Iki kızım da da çok çabuk acilmistim allah korusun yetosemezsem ya

Benim de öyle olacak gibi çünkü hala kanala girmemiş ikiside gözümü korkutuyor hiç tecrübe olmadığı için düşünmemeye çalışıyorum
Benimde girmemişti belki pıt diye girmiştir valla bi şekilde çıkacak bu çocuklar bende hiç tecrübe etmediğim için gözüm kara :)

Ilkin güzelliği bu olsa gerek
Pazartesi bakalım ne dicek doktorum?
Hahaha aynen valla bilmek daha mı iyi daha mı kötü bilemedim merakla bekliyorum haberini ama pazartesiye kadar gelmeye kalkmazsa senin ki

Bana sezeryan yapıolar
Ne zaman
Yarın saat 1 de bende doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilmiyorum neden bu sefer korkuyorum
Sağlıkla kavuştumuz inşallah bebeğinize
Sağlıkla gelsin inşallah canım
Kadın refakatçi istiyolar canm erkek olamazmış
Aynı sorun bizde de var ben eşim yanımda olsun istiyorum ne kadar saçma bir uygulama. Her an hastane değiştirebilirim çok canım sıkıldı bu duruma
Sezeryan oldum.Sadece alt üst pijama ,depend,iki çift Bebek kıyafeti, iki battaniye penye, on bez,pamuk yetiyor.herseyi aynen eve geri getrdm
Hastanede kaç gün kaldınız
Ne güzel olmuş doğumunuz, gerçekten jet hızıyla olmuş. Allah sağlıklı uzun ömür versin canım. Darısı bizlere inşallah.

Hahaha aynen valla bilmek daha mı iyi daha mı kötü bilemedim merakla bekliyorum haberini ama pazartesiye kadar gelmeye kalkmazsa senin ki
Doktorum, bugün yine su gelirse atla gel, yarin gelirse su hemen ara dedi herşey yolunda giderse pazartesi gorusucez zaten dedi adam da sürpriz bekliyor benden galiba
Yaramazın teki zaten kafayı donup plasenta arasına saklıyordu, ayak parmağını emiyordu, elini ensesinde uyurken yakaladık acayip keyfine düşkün bir tırtıl. Herşeyi yapar bu bebek. Kızımın sınavları 12 nisanda bitecek öyle gel diye konuşma yaptım bir de ben bu ufaklığa anaya saygı da yok

Şey dermiş tamam annecim o zaman yarın geliyorum madem öyle dedin

Pazartesi 4e yakın dedi ama 2 hafta üst üste 3500 demişti mesala o yüzden acaba bu sefer ne dicek diye merak ediyorum
Ooo 4 e yakın dediyse ya 4 olmuştur hatta geçmiş bile olabilir. Ama + - payını düşünürsen 3500 den fazla doğar. Normalde sıkıntı olmaz 4250 doğuran bile var. Zaten kilodan çok başın çapı önemli orası zorluyor çünkü çıkarken, basını doğurdun mu gerisi balık gibi kayıyor. O kayarken ıkınmak bile yasak doktor kendisi alıyor onu. Inanılmaz bir his. Benim bu bebek ablasına benzemiyor daha ufak gidiyor inşallah kolay doğum olur diyorum. Tabi hastanede evrene doğru mesaj vereyim

Şey dermiş tamam annecim o zaman yarın geliyorum madem öyle dedin
Biz de ablanin sinav tarihlerini ogrendik bu cumleyi kurdum pesine bunlari yasayinca bu neyin kaprisi dedik. Daha doğmadan dağdaki gelmiş bağdakini kovuyor koç burcu kıskanç olur

Bana da 4250ye kadar normal olur dedi. Ayyy nasıl güzeeel bi duygudur peki başı çıktıktan sonra zorluyo mu yoksa bişe hissetmiyp musun pek

Bana da 4250ye kadar normal olur dedi. Ayyy nasıl güzeeel bi duygudur peki başı çıktıktan sonra zorluyo mu yoksa bişe hissetmiyp musun pek
Doğum anında 10 cm olana kadar ıkınmak rahim ağzını yırtar 10 cm tamamlanmadan ıkınmak yasak, 10 cm olunca zaten ıkınma hissi geliyor ve doktorun sen yorulsan bile nst den sancin başladı hadi bakalım deyip seni yönlendiriyor, ve derin bir nefes alıp, nefesi tutup, göğsüne çeneni yaslayıp tüm.gucunle nefesi bırakmadan aşağı ittirme yapıyorsun, 2 3 ikinmada doğru nefes en önemli püf noktası, bağırmak dinlenmek sancıyı geçmesini beklemek süreci uzatır sadece, dediğim gibi doğru nefesle 2 3 ıkınmada bebeğin kafası çıkıyor, doktor zaten basını gördüğü için epizyotomi gerekliyse uyguluyor o anda yani, bebeğin bası çıktığında bitmiş oluyor herşey, inanılmaz bir uyuşukluk rahatlık, ve doktor sakin ıkınma diye uyarısını yapıyor, eğer ıkınırsan o anda makata kadar yırtılma oluyormuş, ikinmadigin için sancinda bitmiş oluyor, çünkü bebek doktorun el hareketleriyle çıkıyor, bildiğin kayıyor o vücudunu hissediyorsun. Ve üstüne getirip koyuyor doktor. Ahhh o ilk an... ne ağrı ne sizi ne dikiş ne eşin doğumu ya hiçbirşey kalmıyor tek dusundugun o tanışma anı. Bu benim mi diyorsun. Ayy çok pis gaza geldim dur kızım daha gelme sakin sadece anlatıyorum

Bugün kontrolüm vardı. Benim bebeğim 3160gr olmuş. 38+5 sezeryan tarihi aldık, ama kalbim hep normal doğumdan yana. Sırf sürekli kontrol olmasın diye bu kararı almıştım ama 2 gün hastanedeymişiz. Refakatçi bayan olabilirmiş. Eşim yanımda olsun istiyorum amaa Umarım doğru bir karar vermişimdir kafam çok karışık. Hastane ortamı personelin yaklaşımı nasıl hiç bir bilgim yok bu nedenle normal doğuma cesaret edemedim. Bir de 2 gün eşim yanımda yokken piskolojim bozulur benim orda Ben 39 haftayı tamamlayayım istedim ama doktorum bebek kaka yapar falan sıkıntı olur dedi. Bu tarihi daha uygun gördü.
Kızlar ilk doğumu olacaklar size sezeryan için kaç hafta+gün için tarih verildi?

Ayy çok duygulandım çok mutlu oldum ne güzel bebisinle kavuştun darısı bizim başımıza ama çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…