2021 Nisan Anneleri

Algıları mı çok açık acaba? Daha 1 günlükken bu neyin algısı allah aşkına ye iç uyu en azından ilk 20 gün değil mi :)
Benim oglum dogdu 7 sene gecti ilk gunden beri gozu acik1.gunden beri uyumuyor.Var bazilarida boyle iste.Ama bendd oyleymism hic uyumamismLutfn acilen huy degistirip zamaninda uyuyan gece uyanmayan cocuklar olsunlar.Elalemin cocugu yatardi emip 1 kere kalkar kalkmaz ben hic uyku yuzu gormedim

Kızlar kontrolden çıktım bende haftalardır çıkan sancı da çıkmadı karnın düşmüş dedi ama bebek kafasını hala kanala sokmamış doğum pozisyonunda bekliyor öylece geleceği yok sanırım zaten bende 2 gündür kendimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum nedense tüp bebek olduğu için riske de atmak istemiyorum dedi pazartesiye kadar gelmezse sanırım hafta içi alır diye düşünüyorum ve ameliyat olmak beni korkutmuyor değil zaten ameliyatlara karşı fobim var inşallah kendiliğinden gelir

Kızlar benimde fl 10 gün kadar geri çıktı minyon bi bebek diyor.başta ilk zaman ya tam haftasında yada bir kaç gün geri çıkıyordu 20 li haftalarda açığı kapatmıştı hatta boyu 1 hafta öndeydi şimdi şimdi yine her hafta bir kaç gün geri düşe düşer 10 gün olmuş kilosu 2800 canım sıkılmadı değil bunların gerçek ölçüt olmadığını biliyorum ama abileri hep 2 yada 3 hafta önde giderken bu bebeğim niye böyle oldu diye aklıma geldikçe üzülüyorum kilosu falan hiç önemli değil yeterki sağlıklı doğsun diye dua ediyorum . Suyu da idare eder fena değil dedi kan akışında sorun yokmuş şükür ama annelik işte hemen duygusala bağlıyorum

Ya bu bebişler çok yaramaz evde yaptıkları hareketin bir tanesini bile nst de yapmaz mı ya uyuyor uyandırmaya çalış diyor hemşire bile evdeki ağrının kasılmanın zerresi kalmıyor doktoru görünce şimdiden parmağında oynatıyorlar canım.

2800 çok iyi canım haftasıyla uyumlu bildiğim kadarıyla benimde öyleydi ama benim doktorum boy olayına çok inanmıyor kiloyu baz alıyoruz ama boy çok muamma diyor çünkü çıkan sonucu 7 ile Çarpıyor tamamen sallamasyon olduğunu bizim için kilo önemli olduğunu söylüyor kii benim bebeğim haftada ancak 100 gram alıyor ona bile olabilir normal diyor sende içini ferah tut önemli olan azda olsa kilo alması boy zaten tamamen genetik bir durum

Ahhh ahhh sorma kuzum bizimki hareketli hep sancıda çıkıyor ama doğum günü geldi sancı Mancı herşey gitti sanki Hamile değilim tam çıkarken doktor bence sen pazar günü doğuma geleceksin gibi geliyor dedi inşallah öyle olur ama ben hiiiç ümitli değilim nedense

Bugun firtina oncesi sessizlik gbi buralarsanki tek tek dogurdum mesajlari gelecek gbi bu aksam
Bende öyle düşünüyordum biliyor musun kendim için de grup için de fırtına öncesi sessizlik mi yaşıyoruz acaba nisan geldi sanki şakır şakır kimsede tık yokken doğuracakmışız gibi geliyor

Çok merak ediom tutturabilcezmi bu ölçümleri acaba p.tesi gorcez bakalm ne kadar yanilcak
Hadi bakalım sen pazartesi benim de normal gelmezse eğer sanırım çarşamba perşembe alınır bende inan ki çok merak ediyorum kilo mevzusunu çünkü çok şuursuzca gitti şu son 1 aydır

Hadi bakalım sen pazartesi benim de normal gelmezse eğer sanırım çarşamba perşembe alınır bende inan ki çok merak ediyorum kilo mevzusunu çünkü çok şuursuzca gitti şu son 1 aydır
Aynen bnmkide öyle bi az birçok saçma sapan bakalm neler gorcez

Fl yanlış çıkabiliyor bence hiç endişe etmeyin kan akışı da güzel o daha önemli. Zaten iki büklümler içerde

Ah canım ya aglattin beni kız..
Yası uzun olsun tatlı kizinin musmutlu cok saglikli bir ömrü olsun..

Maşallah sağlıkla büyüt..Sabrın sonu selamet bak nasıl da çabuk olmuş.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

Gözlerim dolu dolu okudum ... rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…