Benim oglum dogdu 7 sene gecti ilk gunden beri gozu acikAlgıları mı çok açık acaba? Daha 1 günlükken bu neyin algısı allah aşkına ye iç uyu en azından ilk 20 gün değil mi :)
Benimde artti ama gelen giden yok ya ☹ hergun bugun mu diyorum ama gelmiyorrrrr☺Kasik ağrılarım ve idrara çok çıkmalarım artti
Ya bu bebişler çok yaramaz evde yaptıkları hareketin bir tanesini bile nst de yapmaz mı ya uyuyor uyandırmaya çalış diyor hemşire bile evdeki ağrının kasılmanın zerresi kalmıyor doktoru görünce şimdiden parmağında oynatıyorlar canım.Kızlar kontrolden çıktım bende haftalardır çıkan sancı da çıkmadıkarnın düşmüş dedi ama bebek kafasını hala kanala sokmamış doğum pozisyonunda bekliyor öylece geleceği yok sanırım zaten bende 2 gündür kendimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum nedense tüp bebek olduğu için riske de atmak istemiyorum dedi pazartesiye kadar gelmezse sanırım hafta içi alır diye düşünüyorum ve ameliyat olmak beni korkutmuyor değil zaten ameliyatlara karşı fobim var inşallah kendiliğinden gelir
Çok merak ediom tutturabilcezmi bu ölçümleri acaba p.tesi gorcez bakalm ne kadar yanilcakBu arada 51 cm 3214 gr çıktı ama pozisyonundan dolayı farklı da olabilir dedi tabii
2800 çok iyi canım haftasıyla uyumlu bildiğim kadarıyla benimde öyleydi ama benim doktorum boy olayına çok inanmıyor kiloyu baz alıyoruz ama boy çok muamma diyor çünkü çıkan sonucu 7 ile Çarpıyor tamamen sallamasyon olduğunu bizim için kilo önemli olduğunu söylüyor kii benim bebeğim haftada ancak 100 gram alıyor ona bile olabilir normal diyor sende içini ferah tut önemli olan azda olsa kilo alması boy zaten tamamen genetik bir durumKızlar benimde fl 10 gün kadar geri çıktı minyon bi bebek diyor.başta ilk zaman ya tam haftasında yada bir kaç gün geri çıkıyordu 20 li haftalarda açığı kapatmıştı hatta boyu 1 hafta öndeydi şimdi şimdi yine her hafta bir kaç gün geri düşe düşer 10 gün olmuş kilosu 2800 canım sıkılmadı değil bunların gerçek ölçüt olmadığını biliyorum ama abileri hep 2 yada 3 hafta önde giderken bu bebeğim niye böyle oldu diye aklıma geldikçe üzülüyorum kilosu falan hiç önemli değil yeterki sağlıklı doğsun diye dua ediyorum . Suyu da idare eder fena değil dedi kan akışında sorun yokmuş şükür ama annelik işte hemen duygusala bağlıyorum
Ahhh ahhh sorma kuzum bizimki hareketli hep sancıda çıkıyor ama doğum günü geldi sancı Mancı herşey gitti sanki Hamile değilimYa bu bebişler çok yaramaz evde yaptıkları hareketin bir tanesini bile nst de yapmaz mı ya uyuyor uyandırmaya çalış diyor hemşire bile evdeki ağrının kasılmanın zerresi kalmıyor doktoru görünce şimdiden parmağında oynatıyorlar canım.
Bende öyle düşünüyordum biliyor musun kendim için de grup için de fırtına öncesi sessizlik mi yaşıyoruz acaba nisan geldi sanki şakır şakır kimsede tık yokken doğuracakmışız gibi geliyorBugun firtina oncesi sessizlik gbi buralarsanki tek tek dogurdum mesajlari gelecek gbi bu aksam
Ozaman bende inşallah nişandır diyorumÇamaşırımda minicik kahverengi bi leke gördüm inşallah enfeksiyon değildir diyorum
Hadi bakalım sen pazartesi benim de normal gelmezse eğer sanırım çarşamba perşembe alınır bende inan ki çok merak ediyorum kilo mevzusunu çünkü çok şuursuzca gitti şu son 1 aydırÇok merak ediom tutturabilcezmi bu ölçümleri acaba p.tesi gorcez bakalm ne kadar yanilcak
Aynen bnmkide öyle bi az birçok saçma sapan bakalm neler gorcezHadi bakalım sen pazartesi benim de normal gelmezse eğer sanırım çarşamba perşembe alınır bende inan ki çok merak ediyorum kilo mevzusunu çünkü çok şuursuzca gitti şu son 1 aydır
Fl yanlış çıkabiliyor bence hiç endişe etmeyin kan akışı da güzel o daha önemli. Zaten iki büklümler içerdeKızlar benimde fl 10 gün kadar geri çıktı minyon bi bebek diyor.başta ilk zaman ya tam haftasında yada bir kaç gün geri çıkıyordu 20 li haftalarda açığı kapatmıştı hatta boyu 1 hafta öndeydi şimdi şimdi yine her hafta bir kaç gün geri düşe düşer 10 gün olmuş kilosu 2800 canım sıkılmadı değil bunların gerçek ölçüt olmadığını biliyorum ama abileri hep 2 yada 3 hafta önde giderken bu bebeğim niye böyle oldu diye aklıma geldikçe üzülüyorum kilosu falan hiç önemli değil yeterki sağlıklı doğsun diye dua ediyorum . Suyu da idare eder fena değil dedi kan akışında sorun yokmuş şükür ama annelik işte hemen duygusala bağlıyorum
Ah canım ya aglattin beni kız..Günaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile
Maşallah sağlıkla büyüt..Sabrın sonu selamet bak nasıl da çabuk olmuş.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..Günaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile
Günaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile