- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.145
Mikroskopla bakilcak kadar mi yoksa ne kadar benden se geldi 10 gün olduÇamaşırımda minicik kahverengi bi leke gördüm inşallah enfeksiyon değildir diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mikroskopla bakilcak kadar mi yoksa ne kadar benden se geldi 10 gün olduÇamaşırımda minicik kahverengi bi leke gördüm inşallah enfeksiyon değildir diyorum
Burda da hep nişanlar sari geldi gecenler bende baya koyu sari bir akinti gelmisti bir suphe ettim kendimden ilkinde pembeydi cunku bekliyorum dua ediyorum hayirlisiyla gelsin diyeÇamaşırımda minicik kahverengi bi leke gördüm inşallah enfeksiyon değildir diyorum
Aynen öyle bende gelecek gibi hissetmiyorum içimden bir ses 40a kadar normali bekleyip sonrasında sezaryen olacağımı söylüyor sen gitmedin mi daha kontrole canımBugün de doğurmadık çok şükür
Bu kadar bekleyip sezeryan olmak beni bi miktar üzer yok canım pazartesiye aldım randevu artık ne olcaksa olsun ama beni eve göndermesin artıkAynen öyle bende gelecek gibi hissetmiyorum içimden bir ses 40a kadar normali bekleyip sonrasında sezaryen olacağımı söylüyor sen gitmedin mi daha kontrole canım
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar olayı gerçekleşecek benim için galibaBugün de doğurmadık çok şükür
Sende herşey var valla bi doğurmayı bekliyosun gibiiii ben hiç alttan muayene olmadım hayır olsam belki cocugumu tesvik etcekler doğuma ama sende mi pazartesi gidiyosuuun? Gel gitmisken bebelerimizi kucagımıza alıp dönelimÇekirge 1 sıçrar 2 sıçrar olayı gerçekleşecek benim için galiba
Bebek öyle dayamış ki tüm kemiklere kafasını suyu patlamaz inşallah. Pazartesi yeniden alttan muayene olacakmışım suyumu ölçtü sızıntı varsa anlamak için. Hey allahım koç burcu bebek benim ya hayır yani arafta bırakıyor insanı, efendi efendi oynasana yukarıda ne var çıkışta hayır gelmiyorsun da ama baskı çok arttı, tuvalet gitme sıklığım çok arttı. Yine suniyi verecekler bana galiba bakalım pazartesi günü ne olacak.
Senin doğurman lazım zamanın gelmiş, benim az daha dursa iyi olur ama çocuk bir adrenalin tutkunu, gelirim bak haaaa diye göz kırpıyor resmen.Sende herşey var valla bi doğurmayı bekliyosun gibiiii ben hiç alttan muayene olmadım hayır olsam belki cocugumu tesvik etcekler doğuma ama sende mi pazartesi gidiyosuuun? Gel gitmisken bebelerimizi kucagımıza alıp dönelim
Gelmek istiyosa gelsin boşverrr sonra vazgecerse görürsün ayyy şakaa gibiii pırt diye geliyomuş bide neye uğradığını şaşırırsınnnSenin doğurman lazım zamanın gelmiş, benim az daha dursa iyi olur ama çocuk bir adrenalin tutkunu, gelirim bak haaaa diye göz kırpıyor resmen.
Hayır battı balık dicem görcek gününü... bir anda kucağımda bulacak kendini ahahahahahhahahahaha... uğraşsın dursun açlıkla, gazla
Ikinci alttan muayenem oldu 1 hafta arayla tetikleme yok bende ama doktorum çok hafif eli galiba birsey hissetmiyorum. Bugün süt sağma makinesini steril edip kalite kontrol yapicam doktorum.bugun bu su gelmesi sancıyı vs ihmal etme sakın nasreddin hocaya dönmesin bu hikaye dedi yok ya bu da su değil-dir nasılsa diye gelmezsin bebeğin kordonu sallanır aşağı dedi bir diken üstünde bekliyoruz doğumu bakalim
Ya bugün rahim ağzı kontrolünü yaparken bası tamamen oturmuş dedi seni yakın takibe alıyorum dedi eşime çok dikkat etsin demiş gelecekse gelsinbu ne böyle anaya nanik yapıyor resmenGelmek istiyosa gelsin boşverrr sonra vazgecerse görürsün ayyy şakaa gibiii pırt diye geliyomuş bide neye uğradığını şaşırırsınnn
Yaaa inanmıyoruum cok heyecaanlııı hadi bakalımmm haber et bize gelismelerden anlıkYa bugün rahim ağzı kontrolünü yaparken bası tamamen oturmuş dedi seni yakın takibe alıyorum dedi eşime çok dikkat etsin demiş gelecekse gelsinbu ne böyle anaya nanik yapıyor resmen
Ya da birgün evde analarimiz nenelerimiz gibi pirtlatcam
Çıplak gözle görünüyo bereket versin ama yinede küçük tabii sallamadım o yuzdenMikroskopla bakilcak kadar mi yoksa ne kadar benden se geldi 10 gün oldu
Canım mutlaka git zaten günün geçiyor artık yarın bebişte büyüdü bayağı nasıl olacak bakalım kendi üzerimdeki tahminim sanki sende de olacak gibi geliyor bana bakalım nasıl olacak benim pazartesi 39+1 oluyor eğer pazartesiye kadar gelmezse sezaryen için gün verecekmiş doktor hafta içine zaten tüp bebek dedi bakalım nasıl olacakBu kadar bekleyip sezeryan olmak beni bi miktar üzer yok canım pazartesiye aldım randevu artık ne olcaksa olsun ama beni eve göndermesin artık
Ben bgun son yapabilcegim herşeyi yapıyorum piknikler kafede kahveler flanKızlar bugün topik çok sessiz sanki herkes köşesine çekildi sanırım
Sanki bana da öyle geliyo. Ya suni sancı yada sezeryan gibi bakalım noluyoCanım mutlaka git zaten günün geçiyor artık yarın bebişte büyüdü bayağı nasıl olacak bakalım kendi üzerimdeki tahminim sanki sende de olacak gibi geliyor bana bakalım nasıl olacak benim pazartesi 39+1 oluyor eğer pazartesiye kadar gelmezse sezaryen için gün verecekmiş doktor hafta içine zaten tüp bebek dedi bakalım nasıl olacak
Ahh kuzum senin ne güzel kanala girmiş keşke biZimde girseydi ya hala baş aşağı ama kanala girmemiş bakalım ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı inşallahÇekirge 1 sıçrar 2 sıçrar olayı gerçekleşecek benim için galiba
Bebek öyle dayamış ki tüm kemiklere kafasını suyu patlamaz inşallah. Pazartesi yeniden alttan muayene olacakmışım suyumu ölçtü sızıntı varsa anlamak için. Hey allahım koç burcu bebek benim ya hayır yani arafta bırakıyor insanı, efendi efendi oynasana yukarıda ne var çıkışta hayır gelmiyorsun da ama baskı çok arttı, tuvalet gitme sıklığım çok arttı. Yine suniyi verecekler bana galiba bakalım pazartesi günü ne olacak.
Ohhhh Misss gibi ne güzel en iyisini yapıyorsun canım sonra uzun bir süre rahat takılamayacağız nasıl olsa keyfini çıkar kuzuBen bgun son yapabilcegim herşeyi yapıyorum piknikler kafede kahveler flan
Benim de öyle olacak gibi çünkü hala kanala girmemiş ikiside gözümü korkutuyor hiç tecrübe olmadığı için düşünmemeye çalışıyorumSanki bana da öyle geliyo. Ya suni sancı yada sezeryan gibi bakalım noluyo