- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Bana da 19 nisan dedi 39+1 olcamBizde bugun gunumuzu aldik 20 nisan ama suan 36+5 cok gec deilmi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da 19 nisan dedi 39+1 olcamBizde bugun gunumuzu aldik 20 nisan ama suan 36+5 cok gec deilmi yaa
Çok geriliyorum artık 1 aydır her hafta gidiyorum sürekli tansiyonum yüksek çıkıyo hastane de sürekli tahlil veriyorum öğleden sonraya onu bekle sonuc bişe yok. Bi yandan riske atmak istemiyorum ama hareketleri de iyi bilemiyorum
Kullanmıyorum canım. Benim tek sıkıntım hastane de yüksek cıkması evde gayet normal cıkıyor tansiyonum bi sıkıntı olmuyo yanicanım tansiyon ilacı kullanıyor musun Alfamed falan? Benim 37 de yükselmeye başladı 13e 8buçuk falan çıkıyordu doktor ilaç verdi çok şükür 11e 7lere indi 2 haftadır stabil. Cuma günü günüm dolduğundan tansiyon riskinden dolayı fazla bekletmek istemiyor doktor alttan fitille tetikleyip normal doğurtacak kısmetse.
Çok şükür sağlıkla almışsın bebişini kucağına canım.benimde iki sezeryanım var doktor istersen normali deneriz dedi ama çok da ihtimal vermiyor bende bazen olur mu diyorum bazende korkuyorum ne gerek var diyorum işte Allah hepimize nasıl sağlıklı olacaksak o doğumu nasip etsin.sezeryan dikişin mi aşağı da aynı yerden kesip dikiyorlarlar hatta hep yapıştırma oluyor artık seninkini nasıl yapmışlar kiK
Kizlar ben giremiyorum 1haftadir malum bebis yenidogdu esim ve ben bakiyorz sadece 1cocuk dahq olunca vakit olmuyor. Uykusuzluk zaten tahmin edersiniz
Ben sezeryan oldum canim devlet hastanesinde,29mart sezeryan gunumdu ama 1hafta once nisanim gelmisti ve belden kasiklara vuran adet sancisi cekiyordm ozellikle gece dr gidince sanci cikmiyordu bebek kanala yerlesmeye calisiyor felan dedi eve gonderdi.2gun sonra pcr testine gittigimde nst gireyim bari.dedim.10dk da 1 %100 sancim cikti dr hemen dogumhaneye cik dedi ve 1saat sonra bebisimi dogurdum ama normal doguracakmsm dikislerim bile eskisinin 2parmak altinda
Canım hayirli olsun allah anali babali buyutsun sana yazamadim kusura bakma..Amin inşaallah Allah razı olsun
Suan kac haftaliksiniz canimBana da 19 nisan dedi 39+1 olcam
Canım benimde.23 nisan en erken 20 nisan dedi.Bizde bugun gunumuzu aldik 20 nisan ama suan 36+5 cok gec deilmi yaa
Muhtemel doğum tarihimiz aynı 25 nisan. 36+3Suan kac haftaliksiniz canim
Kullanmıyorum canım. Benim tek sıkıntım hastane de yüksek cıkması evde gayet normal cıkıyor tansiyonum bi sıkıntı olmuyo yani
Ayni demekki saglikla gelsinler insallahhhh tabi nekadar cok kalsa okadar iyi cok agrilarim oluyo ya insallah dayanilir kemiklerim sizliyo artik yuruyemiyorumMuhtemel doğum tarihimiz aynı 25 nisan. 36+3
Valla doktor inanmadı mı bilemiyorum evde düşük çıktığına 2 kez yatırmak istedi :) amin canım inşallah tez vakittesadece hastanede yüksek çıkmasıyla nasıl yatırmaya çalışıyorlar ona şaşırdım... benim evde de yüksek çıkmasına rağmen yatırmadı doktorum. Gebeliğin son zamanlarında vücut gebeliği kaldıramayabiliyor dedi. İnşallah tez zamanda kurtuluruz
Bendende o kirt sesleri geliyo ozellikle vajina bolgemde her adim atisimda kirt kirt ses oluyo sanki kemiklerim birbirine surtuyo@Noname2 kırt sesi geliyor bakalım ben ne zaman dogurcam.
Bende de durum aynı ama bana doktor çok ayakta kalma çok yürüme dedi Yatakta dönerken kalkıp otururken zorlanıyorum. Bebek de hareket ettikçe karın içim ağrıyor sertleşiyor. Ama karnım sertken bile nst de hiç sancı ya da bir sorun görünmüyorAyni demekki saglikla gelsinler insallahhhh tabi nekadar cok kalsa okadar iyi cok agrilarim oluyo ya insallah dayanilir kemiklerim sizliyo artik yuruyemiyorum
Benimde kasilmalarim oluyo oyle ama hic nst ye denk gelmedik oyuzden sancida cikmadi demekki bendede o sekilde olur sanci falanda cikmaz. Napalim artik tutabildigimiz kadar tutucazBende de durum aynı ama bana doktor çok ayakta kalma çok yürüme dedi Yatakta dönerken kalkıp otururken zorlanıyorum. Bebek de hareket ettikçe karın içim ağrıyor sertleşiyor. Ama karnım sertken bile nst de hiç sancı ya da bir sorun görünmüyor
İlk gebelikmi canım?Bizde bugun gunumuzu aldik 20 nisan ama suan 36+5 cok gec deilmi yaa
Ikinci gebelik canim ilki 3 sene onceydi sirf gelissin nekadar dursa okadar iyi dedi bizi dusunen kimİlk gebelikmi canım?
İlkse eğer geç doğum tarihi verirler genelde.
Ama ilki sezaryense , ikinciyi 38+ larda çoğu doktor almak ister ,ilk sezaryenden kalma dikişler zorlanmasın anneyide zora sokmasın diye.
Benim mesela ilk sezaryendi 39+4te zorla aldı doktor , sezaryende olsa 40.haftayı bekleyelim iyice gelişsin dedi.bunda 38+3gibi alcak nasipse.
Canım hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun İnşaallah sağlıkla güzelce kucağına al kuzunuTansiyondan evet risk oluşturuyomuş artık normali onermedi çok kaybın var zaten diye.konuya girince tamam dedm direk ama çok tirsiyorum yalan yok idrar tahlili yaptı protein kaçağı varsa hemen alicam dedi yoksa hftaya
Ay sizleri okuyunca benim doktorumdaki rahatlık diyorum adam 38den beri görmüyor beni ne sorsam 5dk düşünce ara diyor nişan geldi diyorum 5dk düşünce ara diyor Cuma gel diyor Cuma zaten günüm oluyor bende bişiler var ama artık beynim yoruldu bıraktım Cuma diyormuş 5cm açılma ah keşke ama ondada eve gönderiyor doğal doğumcu diye gittim baya doğal ama evde doğurcam okdrSelam kızlar doktordan geldim, nstsorunlu çıktı dedi doktor 3 kez arayla soktu beni, belim tutuldu ya sert yerde yatmaktan. Geceki sancıyı söyleyince çok kızdı bana, en tehlikeli şeyi yapıyorsun dedi, belki acilman başladı ya su patlasaydı vs dedi. O sancıyı çekerken muayene etmeliyim ki ne olduğunu anlayalım dedi. Bebeği sıkıntıya sokan bir şancı ise bebeği dogurtmamiz lazım dedi. Bunun sözünü verdim bir daha bunu yapmayacağım.
Bebek iyice yerleşmiş kanala dedi. 2900 gr olmuş 47 cm boyu. Doğumdan bahsettik, nefes tekniklerini falan çalıştırdı, epizyotomi olmadigim için bunda da gerek olacağını sanmıyorum aksi bir durumla karşılaşmazsak dedi.
Nst üçüncü de düzeldi, bebeğin kalbi solunumu sıkıntıda çıkmış eğer düzelmeseydi doğuma alacaktı beni
Sancim da yok gibi birsey 40 50 hep. 3 gun arayla gorecekmis artik beni. Bizden haberler böyle şimdi sizin sayfaları okuyacagim ne çok yazışma olmuş
Senle gunumuz ayni bacim 14 nisan verdi bana tarih ama bende sanci cikio bekletemem daha fazla dediBende de durum aynı ama bana doktor çok ayakta kalma çok yürüme dedi Yatakta dönerken kalkıp otururken zorlanıyorum. Bebek de hareket ettikçe karın içim ağrıyor sertleşiyor. Ama karnım sertken bile nst de hiç sancı ya da bir sorun görünmüyor