2021 Nisan Anneleri

Tansiyondan evet risk oluşturuyomuş artık normali onermedi çok kaybın var zaten diye.konuya girince tamam dedm direk ama çok tirsiyorum yalan yok :KK17: idrar tahlili yaptı protein kaçağı varsa hemen alicam dedi yoksa hftaya
Peki protein kaçağı çıkıyodu muydu daha önceki tahlillerinde? Beni de yarın yine çağırdı ama gitmek istemitordum. Pazartesi yine kan tahlil isteyince sürekli kontrol etmek gerekiyo son haftalar da demişti.

Işte benim de öyle oldu, ilk kızım da neyin ne olduğunu anlayamadan doğurdum, ikinci kızımda sancılarım 144 vuruyordu ama bir gram birsey hissetmiyordum. Böyle rahat doğumlardan sonra bu sancılar kasılmalar çok farklı geliyor. Sabaha kadar hastanelik olmazsam doktor söyler neyin ne olduğunu. Ama benim.bu kasılmalarım çok periyodik geliyor yürürken falan büyük baskı bacaklarının orda. Doğum beklemicek zaten doktorum da demişti bebek kanala girmiş diye heran sancin gelebilir diye. Bakalım.hala bekliyorum siddetlenirse cikicaz yola. Evde çekmek istedim sancıları.

Nasil yani ne demişti kız korkutma beni gecer belki diye ümit ediyorum. 🙈

Can
Tansiyondan evet risk oluşturuyomuş artık normali onermedi çok kaybın var zaten diye.konuya girince tamam dedm direk ama çok tirsiyorum yalan yok :KK17: idrar tahlili yaptı protein kaçağı varsa hemen alicam dedi yoksa hftaya
Canım benim varsa alsınlar hemen birşey olmaz ciddi derecede çok kaybın var ne önemi var mi doğum şeklinin yeter ki bebeğini bu defa sağlıkla al kucağına önemli olan tek şey bu 😍😍😍

Peki protein kaçağı çıkıyodu muydu daha önceki tahlillerinde? Beni de yarın yine çağırdı ama gitmek istemitordum. Pazartesi yine kan tahlil isteyince sürekli kontrol etmek gerekiyo son haftalar da demişti.
Canım kesinlikle gitmelisin doktor beni de artık 3 günde bir çağırdı bebeğin kalp atışlarına suyuna bakmaları lazım son haftada biraz daha sabredicez hiç riske atma canım en fazla 1 2 defa gideceksin zaten

dils3 dils3 canm cvp yazamadm. Yurudukce oturdukca cit cit diye eklem.sesi geliyordu actm baktm netten bebegin eklem sesleridir diyordu. Ertesi gun dogurdm ben. Bebsimin kafasida ucgene yakindi tahminen kafasindan geliyordu o sesler😁😁

Canım kesinlikle gitmelisin doktor beni de artık 3 günde bir çağırdı bebeğin kalp atışlarına suyuna bakmaları lazım son haftada biraz daha sabredicez hiç riske atma canım en fazla 1 2 defa gideceksin zaten
Çok geriliyorum artık 1 aydır her hafta gidiyorum sürekli tansiyonum yüksek çıkıyo hastane de sürekli tahlil veriyorum öğleden sonraya onu bekle sonuc bişe yok. Bi yandan riske atmak istemiyorum ama hareketleri de iyi bilemiyorum

Suan cok ani olmadi mi?sok oldum.ama sagligi hersryden onemli ha bugun ha yarin napcan.Yeterli saglikli olsun.Doktora deseydinz topic buna hazir deil😅 Ins kacak yokturda hazirlanir gidersiniz.

Selam kızlar doktordan geldim, nstsorunlu çıktı dedi doktor 3 kez arayla soktu beni, belim tutuldu ya sert yerde yatmaktan. Geceki sancıyı söyleyince çok kızdı bana, en tehlikeli şeyi yapıyorsun dedi, belki acilman başladı ya su patlasaydı vs dedi. O sancıyı çekerken muayene etmeliyim ki ne olduğunu anlayalım dedi. Bebeği sıkıntıya sokan bir şancı ise bebeği dogurtmamiz lazım dedi. Bunun sözünü verdim bir daha bunu yapmayacağım.
Bebek iyice yerleşmiş kanala dedi. 2900 gr olmuş 47 cm boyu. Doğumdan bahsettik, nefes tekniklerini falan çalıştırdı, epizyotomi olmadigim için bunda da gerek olacağını sanmıyorum aksi bir durumla karşılaşmazsak dedi.
Nst üçüncü de düzeldi, bebeğin kalbi solunumu sıkıntıda çıkmış eğer düzelmeseydi doğuma alacaktı beni 🥺🙈
Sancim da yok gibi birsey 40 50 hep. 3 gun arayla gorecekmis artik beni. Bizden haberler böyle şimdi sizin sayfaları okuyacagim ne çok yazışma olmuş 😁

Gunaydin kizlae bugun dogum yapacaklar saglikla kavusun insallah🤲artik agrim var sizim var demiyorm normalmis ya 😤neyse.Stresli ve aglamakli haller yoklamaya basladi ama bu sefer depresyona girmeye hic niyetim yok surekli olumlama yapma pesindeym🤦‍♀️Masallah topikde canlandi bazen yetisemiorm yazsmalara dogum agrisi isteyenler ben kizimda kivi cayi icmistm 😂bana ozmn ole dediler dogum agrisini gtirir demislerdi🤭
Bende arastrinca hurma ananas ahududu yapragi cayi buldum hurmayla basladim simdilik 😊

Bebeğin ve senin için en iyisi hangisiyse o olsun hiç riske atma.

Aaaaa ne diyorsun sen neden kuzum ben şoook 😳😳

Suan cok ani olmadi mi?sok oldum.ama sagligi hersryden onemli ha bugun ha yarin napcan.Yeterli saglikli olsun.Doktora deseydinz topic buna hazir deil😅 Ins kacak yokturda hazirlanir gidersiniz.

Canimm olsun , bebeğin ve senin için en doğrusu neyse o olsun. Sağlıkla gelsin bebişin ve sen de sağlıkla atlat hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🌺

Canım hayırlısı olsun, bakalım tahlil sonucu ne çıkacak. Onun ve senin sağlığınız için ne gerekiyorsa o olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Anam nezaman neden ?
Canlarım pazartesi kısmetse geliyor oğlusum dosya flan hazırlandı riske atmaktansa sezeryan olsun zor buldum zaten sağlıkla gelsin inşallah :KK200: :KK68:

X