2021 Nisan Anneleri

Nstde neden hep 50lerde bnm sancı ya durmaksızın inipncikmasi gerekmiyormu bunun sabitlemiş 40 50 60 rasi oynuyo

Evet demekki hareket cok etkili ya bende aksamlaei bi yarim saat yurusem keske.
Normal olucak nasipse.Evet bende oglumda kaburga agrii cok yasadim ayagini sokardi.ama bu baska bisi resmen kutuk gibi vucudum ellerimde ödem oldu hareketsizlikten demekki.neyse son 4 hafta diye diye bekliycem de ins 41 42 die tuttuemaz valla kaldiramam 😅😅
Benimde albümin dusuk cikti aaa dedim ne guzel dusuk sismem ama megersem dusuklugu odem yaparmis bende ödem yok hic sisligim yok.
Ay insallah zamaninda dogar tarihinden once de sonraya da kalmaz gnsel

Nstde neden hep 50lerde bnm sancı ya durmaksızın inipncikmasi gerekmiyormu bunun sabitlemiş 40 50 60 rasi oynuyo
Dun benimde 60 lari gordu ama sanci olarak gormedi benim doktor bunlar olmasi gerekenler dedi gercek dogum sancilari daha farkli dedi nst gayet guzel hic sorun yok dedi😂sanciyi 100 ve uzeri kabul ediyorlar galiba

Benimde albümin dusuk cikti aaa dedim ne guzel dusuk sismem ama megersem dusuklugu odem yaparmis bende ödem yok hic sisligim yok.
Ay insallah zamaninda dogar tarihinden once de sonraya da kalmaz gnsel
😅ins zamani 41 42 degildir diyeyim o zmaan bende derman kalmaz hahahahah😅Ama kesinlikle dedigine katiliyorum bencede Allah zamanini guzel yazmis olsun ins hepsinin.

Merhaba herkese.. Sabah 10.30 da spinal sezeryan ile ogluma kavustum. Ikimizde iyiyiz cok sükür.. Darisi size, Allah herkese saglik ve kolaylıkla kavusmayi nasip etsin ınsallah🥰
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım🙏🙏 İnşallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz canım
Merhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış 😔 sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda 😔 son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın 🙏
Gözünüz aydın canım Allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah 🙏🙏 bebeğin nasıl oldu
Vee ayları haftaları sayarken 9 ay bitti, sabah doğumum var 😊 Bize dua edin inşallah her şey yolunda gitsin 🙏
Sağlıkla kavuşun inşallah
Günaydın hanımlar ❤️
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum 🌸 37+6 da 2250 doğdu minnak kızım❤️ Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik ☺️❤️ Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef🥺 ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım 🥰
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🙏🏻🙏🏻
Maşallah bebişine canım. Gözün aydın, sağlıkla geldi ya bundan sonrası daha güzel olacak canım inşallah

K
Normal miydi Witchbaby Witchbaby nin doğum hikayesini yazmışmıydı kaçırdım galiba ben
Kizlar ben giremiyorum 1haftadir malum bebis yenidogdu esim ve ben bakiyorz sadece 1cocuk dahq olunca vakit olmuyor. Uykusuzluk zaten tahmin edersiniz 😁😁
Ben sezeryan oldum canim devlet hastanesinde,29mart sezeryan gunumdu ama 1hafta once nisanim gelmisti ve belden kasiklara vuran adet sancisi cekiyordm ozellikle gece dr gidince sanci cikmiyordu bebek kanala yerlesmeye calisiyor felan dedi eve gonderdi.2gun sonra pcr testine gittigimde nst gireyim bari.dedim.🤣🤣10dk da 1 %100 sancim cikti dr hemen dogumhaneye cik dedi ve 1saat sonra bebisimi dogurdum ama normal doguracakmsm dikislerim bile eskisinin 2parmak altinda

X