O zaman her an sancin gelebilir hadi hayırlısı olsun bakalım.Ben normalde devlette doğurcam ama 34+6 da 3 cm açılma doğuma alıyorm sni deyince Bi dha oraya gitmedim özelde kontrol oluyorm her hafta doktorum da suyun gelmeden sancın olmadan gitme şuan suni verseler şuan doğurursun ama gerek yok ddi bnde öyle düşünüyorum. Evet bebek 1 aydır kanalda
Canım peki bundan önceki randevu da kaç demişti merak ettim yanılma kişinin
Amanin geliyor bu kez sanırımKikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Korkma canım Su gibi aksın doğumun dualarım seninleKikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Kikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Ay benim geçen gece öyle oldu işte duşumu aldım saçımı bile yaptım geçti, bir duşa gir bakalım sıcak su tur beline geçecek mi canım, Allah yardımcın olsun o geceden beri benim kasılmalarım bile durduKikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Halbuki su açılmayı kolaylaştırır derler ama sen de ters etki yapmışAy benim geçen gece öyle oldu işte duşumu aldım saçımı bile yaptım geçti, bir duşa gir bakalım sıcak su tur beline geçecek mi canım, Allah yardımcın olsun o geceden beri benim kasılmalarım bile durdubida suya girmicem durdurdu sanırım
Aynen Ya ama gevşemeyi sağlıyor Ya yeni açılıyorsam durdurdu herhal, aslında son dk ki ağrılarda dindiriyor acıyı hızlandırıyor biz başta yaptık galiba gerçi doktorum demişti 2-3 cm açılırsın 2gün gezersin sonra devam eder diye benim durdu bi kaç güne gelir inşHalbuki su açılmayı kolaylaştırır derler ama sen de ters etki yapmış
Gelecekse onu kimss durduramazAy benim geçen gece öyle oldu işte duşumu aldım saçımı bile yaptım geçti, bir duşa gir bakalım sıcak su tur beline geçecek mi canım, Allah yardımcın olsun o geceden beri benim kasılmalarım bile durdubida suya girmicem durdurdu sanırım
Doğrudur canım bende ilk günden beri en çok sağı emzirmisim.. Bugün bir haftalik olduk sağ ucum çıkmış şimdi onu silikon uçsuz emziriyorum...Sola biraz daha kullanicam onunda çıkınca inşallah bırakırim...Ben çook çektim ve kızım çok güzel emerken bıraktı emmeyi o silikon uçlar yüzünden. Bir de o uçlar sütünde artmasını engeller demişti çocuk doktoru. Tavsiyem çok fazla alıştırma o uçlara. Ben bu sefer yanıma bile almayacağım onları
BencedeGelecekse onu kimss durduramazo yerinde mutlu bence.
Bir el at de doktora artik.bunun gelecegi yok tetiklemek lazimBencedetüm gün hıçkırdı oynaştı filan sıpa ben burda oturup kalkamıyorum az zamanı kaldı cuma doktorum onu eller gari çıksın diye
Keşke öyle olsa biz elesekBir el at de doktora artik.bunun gelecegi yok tetiklemek lazim
Valla kontrole diye gitmiştik doguma aldı canım yazacak vaktim olmadı telefonu hic elime alamadım birde iki tane bebek ilk bebeklerim ve sezaryen oldum biraz zorlanıyorum yaniÇok hayirsizsin insna yazmaz mi gözün aydin Allah analı babalı buyu5sun ben de dedim nerde
Amin inşaallah canım darısı bekleyenlereSağlıkla analı babalı büyüsünler inşallah.
Amin sağol canım inşaallah. Sezaryen oldum canım çok şükür sıkıntımız yok ama ameliyat işte bıcak yarası birde iki.bebek biraz zorlansamda çok güzel bişeymişİnşallah kızında sağlıkla çıkacak canım
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. Nasıldı doğumun inşallah kolay olmuştur
Amin inşaallah canım sağol
Sağol canım yok yok anlatamadım canım giremedim hiç kontrole diye gitmiştim doguma aldı biraz sancım.vardı asagıda baskı yapıyordu megersem iki.cm de acıklık olmus ama normal doguma uygun olmadı pozisyonları hatta biri biraz küçük kafası yamulmus ama gececek zamanla dedi çok şükür bayada toparladı küvöze girmediler beraber adapte olmaya calısıyoz işte şuandaSanki önemli bişeyleri kaciriyomusum gbi hissediyorum ah şu internetsizlikwi-fi hırsızlıyom oda tövbeyle çekiyo resmen ne oluyom ne kaciriyom belli deil S Sessizsedali Gelmiş minnoş kızlarımız sanırım gözün aydın canım anlattın mi yazdın mi bilmiyorum ama normal mi geldiler bi yazın bana kızlar acaip merak ediom
Hay maşallah minnak kızlar müthiş yaValla kontrole diye gitmiştik doguma aldı canım yazacak vaktim olmadı telefonu hic elime alamadım birde iki tane bebek ilk bebeklerim ve sezaryen oldum biraz zorlanıyorum yani
Amin inşaallah canım darısı bekleyenlere
Amin sağol canım inşaallah. Sezaryen oldum canım çok şükür sıkıntımız yok ama ameliyat işte bıcak yarası birde iki.bebek biraz zorlansamda çok güzel bişeymiş
Amin inşaallah canım sağol
Sağol canım yok yok anlatamadım canım giremedim hiç kontrole diye gitmiştim doguma aldı biraz sancım.vardı asagıda baskı yapıyordu megersem iki.cm de acıklık olmus ama normal doguma uygun olmadı pozisyonları hatta biri biraz küçük kafası yamulmus ama gececek zamanla dedi çok şükür bayada toparladı küvöze girmediler beraber adapte olmaya calısıyoz işte şuanda