Benim annem hep söyler doğum üstü insana bi enerji gelirmişGerçekten şu okulda strese soktu beni göndermesem kızım üzülüyordu şimdi bu çıkmış aklım çıktı kapmadı iyiki diye, bende göndermeyeceğim Doğuma ne kaldı şurdadediğin gibi hastane test yapacak onca zaman corona görmedik son dk oda eklenirse tuz biber yani, normal doğumun dez avantajıda bu belirsizlik eşim vardiyalı çalışan izin alsa boşa izin kullanmak istemiyor geceye başladı evde yok geceleri aklı burda karmaşık işler, ya bugün resmen kuş gibiyim uyudum baya iyi geldi uyandım iki posta çamaşır yıkadım kaldırdım evi süpürdüm toparladım bi iki ütü vardı hallettim büyük kızı yıkadım pakladım şimdi bir çay koydum oturup içicem valla sen gelmiyorsan bende bakarım hayatıma küçük hanım hastane çantası hazır arabaya koyduk herşey hazır bakalım nasıl bir süpriz yapacak bize, he birde o balgamdan tekrar geldi sapıttı sistem yani nasıl bir nişansa bendeki girişi tıkamış lap lap geliyor çocuk ondan yolu bulamıyor herhal
Emzirme yastığın nasıl ki? İlk defa duydum bak bunu, benimki simit gibi bir şey meselaYok canim kullanmiyorum. Emzirme yastiginin üstünde yatiriyorum ben oglumdada öyle yapmistim rahat uyuyorlar.
Benimde idrar akan vardı açılma yokKızlar dün idrar vermiştim kan varmış gözle görünürde bişey yok ama perşembe kontrolüm var aile hekimim yat dinlen açılma başlamış olabilir dedi ama neden olur acaba böyle bişey yaşayan var mı
Yesil olunca noluyo canimBizim yesildi sari oldu simdi en son yesile donmus yine anlamadim ya 2 saatte bir uyandirip emziriyorum en az 15 dk emiyo en cok yarim saat 40 dk falan imsallah atlatieiz
Neden oluyormuş peki doktorun bişey dedi mi ? Alt tarafım çıkacak gibi sanki ayağa kalkınca zorlanıyorum geçen hafta az enfeksiyon vardı tek kullanımlık içtim geçmiştir diyordum şimdi de böyle deyince moralim bozulduBenimde idrar akan vardı açılma yok
Valla öyle bir zamana dünyaya can getiriyoruz ki gelmek istememekte haklılar yani Rabbim korusun aman okul dursun sağlık herşeyden önemliIstanbulda dizanteri salgini baslamis bazi ozel okullarin aciklamalarinda gordun.ben ist degilim ama yakin ildeyim bu hafta yolllamiycam.
Cocuklar uzak kaliyor sorun kalmiyor sorun.
Zaten esim ise gidiyor covid her sekilde risk ama dizanteri beni daha cok korkutuyor.Sonumuz hayrolsun valla.
Ay onuda dedim bu güç o güç müKendini içeriye sıkıca kilitlemişşimdi gelmeye niyetli kilitler ac ac bitmiyor ahahahahahhahahahaha....
Doğumdan once hemen enerji gelir anneye öyle duymuştum ben iki kızım da da öyle oldu valla, belki senin o enerji de doğuma güç içindir.
Öleymiş ya her belirti var bakalım hayrolsunBenim annem hep söyler doğum üstü insana bi enerji gelirmişsende ki inşallah o enerjiden
Bende saglikocagina idrar vermistim benimkide ayni kanli demisti idrara dun kendi doktoruma gosterdim normal dedi sonlarda kotu degildi sonra birdaha verdim sonuç icin aradim ulasamadim ama normal sanirim 2haftadir falan oyle benim bir normal bir koyu oluyor merak etmeyin acilmaya gelince dun kontrol etti doktorum 1buçuk parmak dedi ama o nekadar oluyor sormadim vallaKızlar dün idrar vermiştim kan varmış gözle görünürde bişey yok ama perşembe kontrolüm var aile hekimim yat dinlen açılma başlamış olabilir dedi ama neden olur acaba böyle bişey yaşayan var mı
Benim kızın da sınıfında çıktı gödnermiyorum artık. sitenin bahçesine çıkıyorduk geçen gün baktık parkı da kapatmışlar. parkta oynayan bir çocukta çıkmış...Aynen aynen aslında doktorumda diyor sen ilki doğumunu erken yapmışsın normali bu sabır işidir normal doğum diyor gerçekten öleymişbugün Maşaallah ne kasılma ne ağrı ne sızı şu saate kdr uyudum uyandım ilk defa güzel uyuyup dinlendim Kızım anaokuluna gidiyor okulda covid çıkmış birinde bugün gitmediler göndermeyim diyorum artık bebek doğacak Allah korusun gol yemeyim son dk
O geçirmiyor canım bidaha istedi doktorumNeden oluyormuş peki doktorun bişey dedi mi ? Alt tarafım çıkacak gibi sanki ayağa kalkınca zorlanıyorum geçen hafta az enfeksiyon vardı tek kullanımlık içtim geçmiştir diyordum şimdi de böyle deyince moralim bozuldu
Emzirme yastığın nasıl ki? İlk defa duydum bak bunu, benimki simit gibi bir şey mesela
Göğüs icin olmadığından Slikon ucla emziriyorum o yüzden mamayı da biberonla veriyorum emzirmede şimdilik sıkıntımız yok şükür sütüm de normallesti emdikçe önce iki gogsumude 20 ser dakika emiyor sonra mama veriyorum ucum emerken çıkıyor ucu çıkartınca geri kaçıyor gogsum küçük ve dolu olunca sert oluyor direkt memeyi henüz tutturamadk..Açıkçası anne sütü alıyor ya ne şekilde olduğu ile şimdilik dertlenmiyorum.Ara ara deniyorum tutturmayi.Mamayı nasıl veriyorsun canım? Eğitimlerde denk gelmiştim, 5-6 numara kateter ile memeye bantlayıp verirsen meme reddi yaşamasını da engellemiş olursun, bi araştır istersen, ben şimdiden ne olur ne olmaz diye kateter aldım
Ya valla çocuk o kdr mutsuz ki hergün bitti mi diye soruyor corona için, yaşayamıyorlar çocukluklarını en çok da ona üzülüyorum üstüne kardeş gelecek ilgi bölünecek en çok anneler yıpranıyorBenim kızın da sınıfında çıktı gödnermiyorum artık. sitenin bahçesine çıkıyorduk geçen gün baktık parkı da kapatmışlar. parkta oynayan bir çocukta çıkmış...
artık çıkınca hep maske taktırıyorum eve tamamen de kapanamayız ki..
Ay inşallah biraz rahatladım canım böbrekle alakalı bişey mi diye de tedirgin oldum perşembe kontrole gidince inşallah normal der doktorum da son günler biraz heyecanlı geçiyorBende saglikocagina idrar vermistim benimkide ayni kanli demisti idrara dun kendi doktoruma gosterdim normal dedi sonlarda kotu degildi sonra birdaha verdim sonuç icin aradim ulasamadim ama normal sanirim 2haftadir falan oyle benim bir normal bir koyu oluyor merak etmeyin acilmaya gelince dun kontrol etti doktorum 1buçuk parmak dedi ama o nekadar oluyor sormadim valla
Kadınların çilesi idrar yolu enfeksiyonu tam geçerken bi daha tekrarlıyorO geçirmiyor canım bidaha istedi doktorum
Evet canım inşallah toparlar çabucak..Zaten minyatür birşey.. bütün gün memede tutuyorum ki ne emse kardır..Ilk çocuğumda uhde kaldı emziremedim hiç..Bunda çok dua etmiştimSütün gec geldigi icin mama takviyesi sanirim dimi degerlerimiz dusuk allahtan emzirmeyle gecsin hemencik
Hiç bilmiyordum, aklımda olsun, memnunsan ne güzel, sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 2812885
Benim emzirme yastigi bu canim. Bu sekilde koyup bebegi icine yan yatiriyorum kusmalara karsi falan sabit tutuyo iyi oluyo
Evet öyle diyorlar aslında, yeter ki emsin, yesin, büyüsün. Ben mama konusunda da öyle katı değilim, yeter ki bebek büyüsün, benim eşim hiç emmemiş, gayet de büyümüş meselaGöğüs icin olmadığından Slikon ucla emziriyorum o yüzden mamayı da biberonla veriyorum emzirmede şimdilik sıkıntımız yok şükür sütüm de normallesti emdikçe önce iki gogsumude 20 ser dakika emiyor sonra mama veriyorum ucum emerken çıkıyor ucu çıkartınca geri kaçıyor gogsum küçük ve dolu olunca sert oluyor direkt memeyi henüz tutturamadk..Açıkçası anne sütü alıyor ya ne şekilde olduğu ile şimdilik dertlenmiyorum.Ara ara deniyorum tutturmayi.
Canım peki bundan önceki randevu da kaç demişti merak ettim yanılma payını4 dedi 3800e anlaştık yavrukafadan atmadıysa bende bisey bilmiom