2021 Nisan Anneleri

Kızlar dün idrar vermiştim kan varmış gözle görünürde bişey yok ama perşembe kontrolüm var aile hekimim yat dinlen açılma başlamış olabilir dedi ama neden olur acaba böyle bişey yaşayan var mı
Canım benim 8 aydır eritrosit yani kan 3 pozitif idrarımda 🤣🤣 bunun açılmayla alakası olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum belki öyle yaşayan arkadaşlarda vardır 🤷‍♀️

Ya valla çocuk o kdr mutsuz ki hergün bitti mi diye soruyor corona için, yaşayamıyorlar çocukluklarını en çok da ona üzülüyorum üstüne kardeş gelecek ilgi bölünecek en çok anneler yıpranıyor😭😭😭
Yaz için plan yaparken hep o zamana kdar korona da biter diyor. İçim kırılıyor böyle inşallah diyorum ama daha sürecek gibi bu mesele😭

Canım benim 8 aydır eritrosit yani kan 3 pozitif idrarımda 🤣🤣 bunun açılmayla alakası olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum belki öyle yaşayan arkadaşlarda vardır 🤷‍♀️
Öyle bişey olsaydı o zaman çoktan doğurmuştun değil mi :KK54:neyse kontrole gidince belli olur açılma var mı yok mu .

Nasıl olur ilk doğum mu?
Benim 4 cm acilmayla hemen doğuma yatisimyapılmıştı birkaç saate de doğurmuştum.
Evet ilk doğumum benm bundan 1 ay önce 3 cm di sancılarım vardı ama durduruldu açılma şuan yine başlamış ama sancı flan yok

Benimki en fazla 3100 gr falan olur bence, ama olsun 🤗, ablasında 38+1 de sancı geldi onun üzerine mi sezaryene girdin canım?
Bür de bu baskı hissi nasıl oluyor? Bende yok bence o his
Yok canım ilkinde son 6 ayım çok iyiydi hiç ağrı sancı yaşamadan sezeryana girdim. İlk kızım tüp bebek diye dr.um sezeryan önerdi. Çift embriyoydu 5.haftada kanamayla bir bebek düştü. İlk 3 ayım sürekli kanamalı yatarak geçmişti. Şimdiki bebişimiz mucize olarak kendiliğinden oldu 😍
Alttan ağrı oluyor başıyla iktirdiğinde.

Evet canım inşallah toparlar çabucak..Zaten minyatür birşey.. bütün gün memede tutuyorum ki ne emse kardır..Ilk çocuğumda uhde kaldı emziremedim hiç..Bunda çok dua etmiştim 😂 bu da maşallah sonradan görme çıktı..Şükür Rabbime...
Ben çook çektim ve kızım çok güzel emerken bıraktı emmeyi o silikon uçlar yüzünden. Bir de o uçlar sütünde artmasını engeller demişti çocuk doktoru. Tavsiyem çok fazla alıştırma o uçlara. Ben bu sefer yanıma bile almayacağım onları🙏🏻

Evet ilk doğumum benm bundan 1 ay önce 3 cm di sancılarım vardı ama durduruldu açılma şuan yine başlamış ama sancı flan yoky
peki bebek kanalda mi? Doktorun özel mi devlete mi gidiyorsun? Gerçi benim 2. Hamilelikte 4 cm açılma ile doğuma alındım sancim duzensizdi ama varmış.

peki bebek kanalda mi? Doktorun özel mi devlete mi gidiyorsun? Gerçi benim 2. Hamilelikte 4 cm açılma ile doğuma alındım sancim duzensizdi ama varmış.
Ben normalde devlette doğurcam ama 34+6 da 3 cm açılma doğuma alıyorm sni deyince Bi dha oraya gitmedim özelde kontrol oluyorm her hafta doktorum da suyun gelmeden sancın olmadan gitme şuan suni verseler şuan doğurursun ama gerek yok ddi bnde öyle düşünüyorum. Evet bebek 1 aydır kanalda

Kaç dkka ve nasil
YouTube de plates topuyla doğum egzersizi yazdım hareketlere baktım hep aynı şeyler bnde onları yapıyorm orda 5 set yapın ya da ne kadar yapabiliyorsanz dmiş ebe ben yorulana kadar yapıyorm ve hareketleri yaptıktan sonra zten alttan batma hissi oluyor diyorm tamm işe yarıyor ve yürüyüş yapıyorm en az yarım saat

X