2021 Nisan Anneleri

Ayni ilerliyoruz canim. Ben her firsatta uzun uzun emziriyorum sükür sarilik cok az. Kaka rengide degisti sari oldu oda iyi ilerledigimiz anlamina geliyor. Benim oglan cok kusuyo iyiki bol bol agiz mendili var cok sükür bu günlere

Ins saglikla gelsin hepsine de ne sekilde geliosa artik.

Tüm gece uyandim adet agrim var sanki.Yani 5 dk sonra adet olucam uykumdan uyandiracak seviyede.Belden bisi yok ama kasikta.Bacaklarima kadar vuruyor ince ince.
Nisan gelir diye bekledim ama temiz sukur.
Dun parka indirdim oglani oturdum az bekide usuttum.Agri kesici aldim bende o yuzden ins gecer.

Yaaa ay ne güzel şimdi bebeklerimizi bekliyoruz

Sana bu kadar gelen şey bana gelseydi doğurmuştum herhalde böyle beliritler olupta doğuramamakta sinir bozucu

Canım o nisan senden bidaha gelmişti demi . Benim ağrı girince geçmiyor hem belim hem kasiklarim agriyir

Evet belki durursa 39+1 yaparız ya, çok kalınca da korkuyor insan, ama az kalınca da korkuyor doktor da 38+5 in bir iki önü arkası çok farketmez dedi, ama bakalım sancım falan olmazsa 39+1 isteyebilirim. Benimkümin kilosu önde de değil çünkü, minnak, 35+1 de 2.5 kg çıktı, boyu da 45 falanmış , senin nasıl çıktı?

Sana bu kadar gelen şey bana gelseydi doğurmuştum herhalde böyle beliritler olupta doğuramamakta sinir bozucu
Ya sorma bu gece pamuk gibi uyudum ya ne kasılma ne sancı zerre yok keşke dün duş almasaydım durdu duştan sonra tüm ağrı
Canım o nisan senden bidaha gelmişti demi . Benim ağrı girince geçmiyor hem belim hem kasiklarim agriyir
Bir kere kahverengi leke iki kere balgam gibi sümük geldi aslında sürekli bişiler geliyor ama bebek gelmiyor hele bugün hiçbir yerim ağrımıyor koş deseler koşarım

Ya sorma bu gece pamuk gibi uyudum ya ne kasılma ne sancı zerre yok keşke dün duş almasaydım durdu duştan sonra tüm ağrı
Canım şimdi kizimda yazdıklarımı okudum okudum 15 gün önceden gelmiş nişanın.. hatta nst hep Sqncim varmış mesela 37+5 ken 37+0 çıkıyormuş neyse daha ben beklicem belli nisan sonunu aceleye gerek yok

Canım şimdi kizimda yazdıklarımı okudum okudum 15 gün önceden gelmiş nişanın.. hatta nst hep Sqncim varmış mesela 37+5 ken 37+0 çıkıyormuş neyse daha ben beklicem belli nisan sonunu aceleye gerek yok
Ay valla benim ilk kızımda nişan geldi bildiğin pespembe kanlı 2.gün pıt doğdu 5saatte açılma tamamlandı öncesi ne kasılma ne ağrı olmadı zerre bu sefer hepsi var bebek yok acaba içimdeki balon mu diyorum kıpırdamasa inanmayacam bebeğe hayır eşimde nöbetçi bu hafta geceleri napcamızı şaştık dün gece annemde kaldım zerre sancı ağrı olmadı kesintisiz uyumuşum eve gelince başlıyor kasılmalar değişik çözemedik biz bu işi hayır şurda ne kaldı Cuma ya gelmezse elle müdahale eder doktorum herhalde ama kilo aldı işte bebişde Allahım sen kurtar

Çok simir bozucu hele doğurmayı çok isteyen biri için

Sanki önemli bişeyleri kaciriyomusum gbi hissediyorum ah şu internetsizlik wi-fi hırsızlıyom oda tövbeyle çekiyo resmen ne oluyom ne kaciriyom belli deil S Sessizsedali Gelmiş minnoş kızlarımız sanırım gözün aydın canım anlattın mi yazdın mi bilmiyorum ama normal mi geldiler bi yazın bana kızlar acaip merak ediom

Çok simir bozucu hele doğurmayı çok isteyen biri için
Ya sorma aslında kızıyorumda bi yandan kendime bi sal kendini diye bnm görümce ilk bebeğini 40+5 de doğurdu o güne kdr tık yoktu 54cm 4300 doğdu, ben 38lerde başladım hadilere ama ilk bebeğim 37de doğunca bu çok uzun geldi bana, elbet zamanı vardır ama

Az kaldı az sen anlamadan doguruvercen gbi geliyo bana bakcaz başlıyo galiba yazmışsın bi daha bakcaz dogurdum dicen

Ay vallaha en sonunda senin yerine ben doğuracam . Allahım sabır versin .. tez zamanda kabus canım inşallah azze de .. duam üzerinizde dua ediyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…