2021 Nisan Anneleri

Günaydınlar☉ maşallah çok da minnak değil normal haftasına göre
dün 35+1 de 2.750kg 49cm çıktı. Ablası tam 38de 3.050kg 50cm doğmuştu. Daha 3 haftamız var nasipse 3,5-4 kg.a yaklaşır dedi dr.um. şuan baskı yaptığı için yürüyüşü ve çok ayakta kalmayı yasakladı.

Son günler hiç geçmiyor gibi geliyo insana bir de artık kucağımıza almak istiyoruz

Az kaldı az sen anlamadan doguruvercen gbi geliyo bana bakcaz başlıyo galiba yazmışsın bi daha bakcaz dogurdum dicen
Tek tesellim o bide kızım hergün beni sevmiyor üzüyor neden doğmuyor dedikçe stres oldum Bir sen kaldın kızım dedim doğurmadın mı diyen inşaallah cnm ya bir avazda hepimiz
Ay vallaha en sonunda senin yerine ben doğuracam . Allahım sabır versin .. tez zamanda kabus canım inşallah azze de .. duam üzerinizde dua ediyorum cok
İnşşş cnm ya çok sağol bende hepimize
Son günler hiç geçmiyor gibi geliyo insana bir de artık kucağımıza almak istiyoruz
Aah dimi kimseyi beklememiştim bu kdr asker yolu gözler gibi Şafak 4 Şafak doğan güneş deriz inşşşş

Kendiii boşa str3se sokuyorsun ben d3 dayanamayıp ilkinde 38+ bana göre 39+da doğurmuşum beklesem 3 hafta daha beklerdi....
Herşeyin yeri zamanı var biz burda gördükçe doğurganları sanıyoruz hemen dogurmqmiz lazım halbuki daha çok var....
Yok kız nasıl alsın o kadar kesinlikle yanlış imkanı yok yarın bnmde kontrol
Kaç kg çıktı lqqq
Bencede sal

Ayni ilerliyoruz canim. Ben her firsatta uzun uzun emziriyorum sükür sarilik cok az. Kaka rengide degisti sari oldu oda iyi ilerledigimiz anlamina geliyor. Benim oglan cok kusuyo iyiki bol bol agiz mendili var cok sükür bu günlere
Bizim yesildi sari oldu simdi en son yesile donmus yine anlamadim ya 2 saatte bir uyandirip emziriyorum en az 15 dk emiyo en cok yarim saat 40 dk falan imsallah atlatieiz

Sütün gec geldigi icin mama takviyesi sanirim dimi degerlerimiz dusuk allahtan emzirmeyle gecsin hemencik

Ayni ilerliyoruz canim. Ben her firsatta uzun uzun emziriyorum sükür sarilik cok az. Kaka rengide degisti sari oldu oda iyi ilerledigimiz anlamina geliyor. Benim oglan cok kusuyo iyiki bol bol agiz mendili var cok sükür bu günlere
Reflü yatağı kullanıyor musun canım? Çok faydası var diyorlar, hatta ben en az üç ay sırf reflü yatağında yatırayım diyorum

Mamayı nasıl veriyorsun canım? Eğitimlerde denk gelmiştim, 5-6 numara kateter ile memeye bantlayıp verirsen meme reddi yaşamasını da engellemiş olursun, bi araştır istersen, ben şimdiden ne olur ne olmaz diye kateter aldım

4 dedi 3800e anlaştık yavru kafadan atmadıysa bende bisey bilmiom

Kızlar dün idrar vermiştim kan varmış gözle görünürde bişey yok ama perşembe kontrolüm var aile hekimim yat dinlen açılma başlamış olabilir dedi ama neden olur acaba böyle bişey yaşayan var mı

İnsallah canim benim ya insan korkuyo yinede yoksa normal sayilir hersey biliyorumki gececk
Oglumu doktora goturdum ebe saglikocagi kontrolunde sarilik baslangici var dedi diye sonra doktor test yaptigi halde bisi yok dedi degeri 12 falandi ama cocugun rengi sari yani sarilik cocuk kafasinin altina kdr neyse o gece emdi surekli ben emzirmedim yani o illa emdi.Sabaha icim rahat etnedi raporla devlet hast gittim doktor dedi evet sarilk hatta isina koyardik 1 2 deger daha yukselseydi ama kendini kurtarmis dddi.meger o emmesi olayi cozmus 1 gecede sonra 1 hafta sonra yine baktirdik temizdi.Emzirmek en buyuk destekmis.Tabi biz bilmioduk cocuk kendi halletmese.

Aynen aynen aslında doktorumda diyor sen ilki doğumunu erken yapmışsın normali bu sabır işidir normal doğum diyor gerçekten öleymiş bugün Maşaallah ne kasılma ne ağrı ne sızı şu saate kdr uyudum uyandım ilk defa güzel uyuyup dinlendim Kızım anaokuluna gidiyor okulda covid çıkmış birinde bugün gitmediler göndermeyim diyorum artık bebek doğacak Allah korusun gol yemeyim son dk

Ya anaokulları ve ilkokullar kapanmadı. Ben küçük kızımı göndermiyorum doktor her an gelebilir deyince o riske giremedim. Korona testi yapmadan almayacak hastane başımıza ne gelir muamma.
Sen benden öndesin son birkaç günün belki gönderme. Doğumdan sonra bakarsın.
Büyük ablanın okullar kapatıldı bizim o da mecburi gitmiyor inanılmaz rahatladım valla. Ya onun okula gitmesi ben kızıma güveniyorum ama okulda hasta öğretmen olduğunu söyledi yani maskesiz dipdibe çocuklar ya akıllara ziyan bir durum.
Su ara bir tek eşim ise gidiyor Doğum normal olmasa gunum belli olsa izin alacak ama doğum ne zaman olacak o da belli değil. Su doğumu sağlıcakla yapıp eve geri dönebilsek...
Yarin kontrolüm.var bakalım ne dicek doktorum. Heyecan var.
Sen iyiyim hic ağrı sızı yok diyorsun içimden bir ses bu gece senin geçen diyor sabah dogurdum dicen gibime geliyor.

Reflü yatağı kullanıyor musun canım? Çok faydası var diyorlar, hatta ben en az üç ay sırf reflü yatağında yatırayım diyorum
Yok canim kullanmiyorum. Emzirme yastiginin üstünde yatiriyorum ben oglumdada öyle yapmistim rahat uyuyorlar.

Gerçekten şu okulda strese soktu beni göndermesem kızım üzülüyordu şimdi bu çıkmış aklım çıktı kapmadı iyiki diye, bende göndermeyeceğim Doğuma ne kaldı şurda dediğin gibi hastane test yapacak onca zaman corona görmedik son dk oda eklenirse tuz biber yani, normal doğumun dez avantajıda bu belirsizlik eşim vardiyalı çalışan izin alsa boşa izin kullanmak istemiyor geceye başladı evde yok geceleri aklı burda karmaşık işler, ya bugün resmen kuş gibiyim uyudum baya iyi geldi uyandım iki posta çamaşır yıkadım kaldırdım evi süpürdüm toparladım bi iki ütü vardı hallettim büyük kızı yıkadım pakladım şimdi bir çay koydum oturup içicem valla sen gelmiyorsan bende bakarım hayatıma küçük hanım hastane çantası hazır arabaya koyduk herşey hazır bakalım nasıl bir süpriz yapacak bize, he birde o balgamdan tekrar geldi sapıttı sistem yani nasıl bir nişansa bendeki girişi tıkamış lap lap geliyor çocuk ondan yolu bulamıyor herhal

Istanbulda dizanteri salgini baslamis bazi ozel okullarin aciklamalarinda gordun.ben ist degilim ama yakin ildeyim bu hafta yolllamiycam.
Cocuklar uzak kaliyor sorun kalmiyor sorun.
Zaten esim ise gidiyor covid her sekilde risk ama dizanteri beni daha cok korkutuyor.Sonumuz hayrolsun valla.

Benimki en fazla 3100 gr falan olur bence, ama olsun , ablasında 38+1 de sancı geldi onun üzerine mi sezaryene girdin canım?
Bür de bu baskı hissi nasıl oluyor? Bende yok bence o his

Kendini içeriye sıkıca kilitlemiş şimdi gelmeye niyetli kilitler ac ac bitmiyor ahahahahahhahahahaha....
Doğumdan once hemen enerji gelir anneye öyle duymuştum ben iki kızım da da öyle oldu valla, belki senin o enerji de doğuma güç içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…