- 22 Ekim 2019
- 219
- 389
- 32
Benim annem hep söyler doğum üstü insana bi enerji gelirmiş sende ki inşallah o enerjidenGerçekten şu okulda strese soktu beni göndermesem kızım üzülüyordu şimdi bu çıkmış aklım çıktı kapmadı iyiki diye, bende göndermeyeceğim Doğuma ne kaldı şurda dediğin gibi hastane test yapacak onca zaman corona görmedik son dk oda eklenirse tuz biber yani, normal doğumun dez avantajıda bu belirsizlik eşim vardiyalı çalışan izin alsa boşa izin kullanmak istemiyor geceye başladı evde yok geceleri aklı burda karmaşık işler, ya bugün resmen kuş gibiyim uyudum baya iyi geldi uyandım iki posta çamaşır yıkadım kaldırdım evi süpürdüm toparladım bi iki ütü vardı hallettim büyük kızı yıkadım pakladım şimdi bir çay koydum oturup içicem valla sen gelmiyorsan bende bakarım hayatıma küçük hanım hastane çantası hazır arabaya koyduk herşey hazır bakalım nasıl bir süpriz yapacak bize, he birde o balgamdan tekrar geldi sapıttı sistem yani nasıl bir nişansa bendeki girişi tıkamış lap lap geliyor çocuk ondan yolu bulamıyor herhal