2021 Nisan Anneleri

Gerçekten şu okulda strese soktu beni göndermesem kızım üzülüyordu şimdi bu çıkmış aklım çıktı kapmadı iyiki diye, bende göndermeyeceğim Doğuma ne kaldı şurda🤭 dediğin gibi hastane test yapacak onca zaman corona görmedik son dk oda eklenirse tuz biber yani, normal doğumun dez avantajıda bu belirsizlik eşim vardiyalı çalışan izin alsa boşa izin kullanmak istemiyor geceye başladı evde yok geceleri aklı burda karmaşık işler, ya bugün resmen kuş gibiyim uyudum baya iyi geldi uyandım iki posta çamaşır yıkadım kaldırdım evi süpürdüm toparladım bi iki ütü vardı hallettim büyük kızı yıkadım pakladım şimdi bir çay koydum oturup içicem valla sen gelmiyorsan bende bakarım hayatıma küçük hanım😁 hastane çantası hazır arabaya koyduk herşey hazır bakalım nasıl bir süpriz yapacak bize, he birde o balgamdan tekrar geldi🤣🤣🤣 sapıttı sistem yani😂 nasıl bir nişansa bendeki girişi tıkamış lap lap geliyor çocuk ondan yolu bulamıyor herhal 🤣🤣🤣
Benim annem hep söyler doğum üstü insana bi enerji gelirmiş 😅😅 sende ki inşallah o enerjiden 💃💃

Istanbulda dizanteri salgini baslamis bazi ozel okullarin aciklamalarinda gordun.ben ist degilim ama yakin ildeyim bu hafta yolllamiycam.
Cocuklar uzak kaliyor sorun kalmiyor sorun.
Zaten esim ise gidiyor covid her sekilde risk ama dizanteri beni daha cok korkutuyor.Sonumuz hayrolsun valla.
Valla öyle bir zamana dünyaya can getiriyoruz ki gelmek istememekte haklılar yani Rabbim korusun aman okul dursun sağlık herşeyden önemli☹️
Kendini içeriye sıkıca kilitlemiş 😂😂😂😂 şimdi gelmeye niyetli kilitler ac ac bitmiyor ahahahahahhahahahaha....
Doğumdan once hemen enerji gelir anneye öyle duymuştum ben iki kızım da da öyle oldu valla, belki senin o enerji de doğuma güç içindir.
Ay onuda dedim bu güç o güç mü😂 gebelikten önce herşeyi gebeliğe yorardım şimdi doğuma😆 2019 Ocak’tan beri bebek için uğraştık valla covid İzmir depremi seller herşeyi gördük Allahım diyorum doktor Ya da bana bişi olmadan doğursak🤣
Benim annem hep söyler doğum üstü insana bi enerji gelirmiş 😅😅 sende ki inşallah o enerjiden 💃💃
Öleymiş ya her belirti var bakalım hayrolsun🤣🤣🤣

Kızlar dün idrar vermiştim kan varmış gözle görünürde bişey yok ama perşembe kontrolüm var aile hekimim yat dinlen açılma başlamış olabilir dedi ama neden olur acaba böyle bişey yaşayan var mı
Bende saglikocagina idrar vermistim benimkide ayni kanli demisti idrara dun kendi doktoruma gosterdim normal dedi sonlarda kotu degildi sonra birdaha verdim sonuç icin aradim ulasamadim ama normal sanirim 2haftadir falan oyle benim bir normal bir koyu oluyor merak etmeyin acilmaya gelince dun kontrol etti doktorum 1buçuk parmak dedi ama o nekadar oluyor sormadim valla😊

Aynen aynen aslında doktorumda diyor sen ilki doğumunu erken yapmışsın normali bu sabır işidir normal doğum diyor gerçekten öleymiş😁 bugün Maşaallah ne kasılma ne ağrı ne sızı şu saate kdr uyudum uyandım ilk defa güzel uyuyup dinlendim 🙏🏻 Kızım anaokuluna gidiyor okulda covid çıkmış birinde bugün gitmediler göndermeyim diyorum artık bebek doğacak Allah korusun gol yemeyim son dk 😩
Benim kızın da sınıfında çıktı gödnermiyorum artık. sitenin bahçesine çıkıyorduk geçen gün baktık parkı da kapatmışlar. parkta oynayan bir çocukta çıkmış...
artık çıkınca hep maske taktırıyorum eve tamamen de kapanamayız ki..

Neden oluyormuş peki doktorun bişey dedi mi ? Alt tarafım çıkacak gibi sanki ayağa kalkınca zorlanıyorum geçen hafta az enfeksiyon vardı tek kullanımlık içtim geçmiştir diyordum şimdi de böyle deyince moralim bozuldu
O geçirmiyor canım bidaha istedi doktorum

Emzirme yastığın nasıl ki? İlk defa duydum bak bunu, benimki simit gibi bir şey mesela
Screenshot_20210330_134417.jpg

Benim emzirme yastigi bu canim. Bu sekilde koyup bebegi icine yan yatiriyorum kusmalara karsi falan sabit tutuyo iyi oluyo

Mamayı nasıl veriyorsun canım? Eğitimlerde denk gelmiştim, 5-6 numara kateter ile memeye bantlayıp verirsen meme reddi yaşamasını da engellemiş olursun, bi araştır istersen, ben şimdiden ne olur ne olmaz diye kateter aldım
Göğüs icin olmadığından Slikon ucla emziriyorum o yüzden mamayı da biberonla veriyorum emzirmede şimdilik sıkıntımız yok şükür sütüm de normallesti emdikçe önce iki gogsumude 20 ser dakika emiyor sonra mama veriyorum ucum emerken çıkıyor ucu çıkartınca geri kaçıyor gogsum küçük ve dolu olunca sert oluyor direkt memeyi henüz tutturamadk..Açıkçası anne sütü alıyor ya ne şekilde olduğu ile şimdilik dertlenmiyorum.Ara ara deniyorum tutturmayi.

Benim kızın da sınıfında çıktı gödnermiyorum artık. sitenin bahçesine çıkıyorduk geçen gün baktık parkı da kapatmışlar. parkta oynayan bir çocukta çıkmış...
artık çıkınca hep maske taktırıyorum eve tamamen de kapanamayız ki..
Ya valla çocuk o kdr mutsuz ki hergün bitti mi diye soruyor corona için, yaşayamıyorlar çocukluklarını en çok da ona üzülüyorum üstüne kardeş gelecek ilgi bölünecek en çok anneler yıpranıyor😭😭😭

Bende saglikocagina idrar vermistim benimkide ayni kanli demisti idrara dun kendi doktoruma gosterdim normal dedi sonlarda kotu degildi sonra birdaha verdim sonuç icin aradim ulasamadim ama normal sanirim 2haftadir falan oyle benim bir normal bir koyu oluyor merak etmeyin acilmaya gelince dun kontrol etti doktorum 1buçuk parmak dedi ama o nekadar oluyor sormadim valla😊
Ay inşallah biraz rahatladım canım böbrekle alakalı bişey mi diye de tedirgin oldum perşembe kontrole gidince inşallah normal der doktorum da son günler biraz heyecanlı geçiyor

Sütün gec geldigi icin mama takviyesi sanirim dimi degerlerimiz dusuk allahtan emzirmeyle gecsin hemencik
Evet canım inşallah toparlar çabucak..Zaten minyatür birşey.. bütün gün memede tutuyorum ki ne emse kardır..Ilk çocuğumda uhde kaldı emziremedim hiç..Bunda çok dua etmiştim 😂 bu da maşallah sonradan görme çıktı..Şükür Rabbime...

Göğüs icin olmadığından Slikon ucla emziriyorum o yüzden mamayı da biberonla veriyorum emzirmede şimdilik sıkıntımız yok şükür sütüm de normallesti emdikçe önce iki gogsumude 20 ser dakika emiyor sonra mama veriyorum ucum emerken çıkıyor ucu çıkartınca geri kaçıyor gogsum küçük ve dolu olunca sert oluyor direkt memeyi henüz tutturamadk..Açıkçası anne sütü alıyor ya ne şekilde olduğu ile şimdilik dertlenmiyorum.Ara ara deniyorum tutturmayi.
Evet öyle diyorlar aslında, yeter ki emsin, yesin, büyüsün. Ben mama konusunda da öyle katı değilim, yeter ki bebek büyüsün, benim eşim hiç emmemiş, gayet de büyümüş mesela 😊
Bakalım biz nelerle uğraşacağız, siz yine tecrübelisiniz, benim göğüs ucum nasıl olacak, yara olacak mı,süt olacak mı, pompayla çekmem gerekecek mi, hiçbir şey bilmiyorum. Bilinmezliklerle dolu, ma hallolur inşallah bi sağlıkla gelsin de

Bende doktordan çıktım hatunlar bizim bıdık yine 9 günde 100 gram alabilmiş artık kafama takmicam demek ki alıp alabildiği bu kadar 😏😏 nst baya hareketli ama düzenli bir sancı asla yok 🤣🤣 karnın aşağıya düşmüş dedi doktor ama bebek daha kanalın içinde girmemiş dedi hala doğum pozisyonunda omuzuna kordon takılıymış kanala düşmesini engelleyebilir de engellemeyebilir de dedi 40a kadar beklicez ama bu hafta gelmesi biraz güç dedi 😏😏😏 artık 3 günde bir gidecekmişim bizden bu kadar 🥰

Eklentiler

• CE803FA5-D19A-45EE-AECE-5E851E6E5C9A.jpeg
    CE803FA5-D19A-45EE-AECE-5E851E6E5C9A.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 40
X