2021 Nisan Anneleri

Sarılıkdeğeri çok kötü değil canım, ilk kızımda yaşamıştık biz de bol emzirme ile atlatmıştık. Vay be topuk kanı diyorsun ah biz de o günlere sağlıkla erissek inşallah

9 cok dusuk cok sukur ki emerse 1 2 gune tamamen gecer merak etmeyin.

Biz de bugün kontroldeydik..Benim sütüm geç geldi mamayı da zaten günde bir kere veriyordum sarılık bizde 13.10 çıktı ama bol beslenme ile geçer dedi doktor.Her Emzirmeden sonra mama ile devam edeceğiz .Topuk kanı verdik biz de 24 Nisan'da kalça ultrasonu ve hepatit b aşısı için gideceğiz.

Azze Simdi farkettim gebe kalmadan hamile kalmayi planlayanlarda berabermisiz test yapioduk o zamanlar ovulasyon konusuluyordu.
Kimyasal mi oldu mu olmadimi oyle seyler deniyornus birde oblomov21 var onlada hep konusmusuz oda mayis annesi olacak sanirim ne kadar cabuk gecmis 8 ay
Eski yazismalara denk geldim de gordum.

Ayy evet vardı topiğimiz kız senle konuşuyorduk da isim mi değişti inan hatırlayamadım hamilelik benm beynimi de yedi

Ğ
Benim ilk ya panikle naparım hiç bilmiyorum annemin yanındayım belki o sakinleştirip bekletir :) bugün biraz sancı cıktı nst de cok sükür sonunda
benimde eşim geceye gitti işe anneme geldim bişi olursa diye şuan hafif kasılma var ama geçiyor hareket edince yalnız az önce bir ıslaklık hissettim WC gittim suyum mu geldi diye çamaşırıma bildiğin sapsarı balgam gelmiş sümük gibi anlamıyorum onlar ne nişan mı başka bişi mi valla çözemedim artık

Ayy evet vardı topiğimiz kız senle konuşuyorduk da isim mi değişti inan hatırlayamadım hamilelik benm beynimi de yedi
Yok ismim degismedi ama oyle zaman gecmis normal ben aylardir burda azze ile konusuyirum o topicte azze varmis hatta topic sahibi galiba rastgele eski mesajlari gorunce farkettimOrda okudum senide sonra imzana baktim aaa oda hamile dedim cok sukur zaman cabuk geciyor.

Bu kacinci ya sizin o gelen sey.Sanirim yavastan geliyor herhalde. Sinyal gonderiyor

Şimdiden senin doğum hikayeni merak ediyorum bi bakayım bambuella doğurmuş mu diye açıyorum sayfayı. Sen sancım var dedikçe bana da sancı geliyor

Ben eski mesajlara döneyim Azze hatırlıyorum evet ben çok aktif deilim ve mayıs annelerine bakıyorum genelde ondan olabilir. Nasl gidio gebelik sezeryan mı düşünüyorsun

Ben eski mesajlara döneyim Azze hatırlıyorum evet ben çok aktif deilim ve mayıs annelerine bakıyorum genelde ondan olabilir. Nasl gidio gebelik sezeryan mı düşünüyorsun
Simdilik normal.1.normaldi.ins buda oyle olacak.Bakalim.Uykusuz ve yorgunum ama geciyor aramizda az 30 nisan benimde once gelmezse siz planladiniz mi dogumu?Bekle bekle zamanda gecmiyor son ay.

Bu kacinci ya sizin o gelen sey.Sanirim yavastan geliyor herhalde. Sinyal gonderiyor
Ya hiç sorma resmen içim söküldü çamaşır yetiştiremiyorum artık dibinimi sıyırıyor bu bebe anlamadım ki
Şimdiden senin doğum hikayeni merak ediyorum bi bakayım bambuella doğurmuş mu diye açıyorum sayfayı. Sen sancım var dedikçe bana da sancı geliyor
Ya bi an bastırıyor nefes alamıyorum tam doktoru arayacağım geçiyor bende bu sefer merak ediyorum nasıl doğacak bu bebe 3gün kaldı nerede bu çocuk ama doktorumun sayfasını inceledim Doğum hikayelerinde gelmeyen bebelere elle müdahale edip Doğumu başlatıyormuş son çare o

Simdilik normal.1.normaldi.ins buda oyle olacak.Bakalim.Uykusuz ve yorgunum ama geciyor aramizda az 30 nisan benimde once gelmezse siz planladiniz mi dogumu?Bekle bekle zamanda gecmiyor son ay.
Ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ve felaket geçiyor hamilelik. Sezeryan olcak büyük ihtimal bir sorun çıkmazsa 38.hafta gbi olır yani Nisan 20 si felan. Sağlıkla alalım kucağımıza bebeişleri. Benim ilk olcak sizin deneyim var demek inş sağlıkla normal gleir sizin

Allah yardımcın olsun. Bir avazda doğur inş.Benden geçen su gibi 5 6 damla açık sarı su gelince bacaklarım titredi sen iyi dayanıyorsun maşallah. Ben şimdiden ruhumu teslim etmiştim

Allah yardımcın olsun. Bir avazda doğur inş.Benden geçen su gibi 5 6 damla açık sarı su gelince bacaklarım titredi sen iyi dayanıyorsun maşallah. Ben şimdiden ruhumu teslim etmiştim
ben 30lu haftalarda korkuyorum diye ağlıyordum şimdi parmak atıp kendimi doğurtacak cesarete geldim her telefon sinirimi bozar oldu doğurmadınız mı daha bak gene hıçkırıyor sıpa ya anca hıçkırsın ama annemden cesaret alıyorum o beni kendi doğurmuş tüm doğum belirtilerimiz aynı genetik yapı işte diyorum sağol cnm amin inş cümlemiz

yarına gelecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…