2021 Nisan Anneleri

Ay valla süper olur bende hep müslin aldım hepsi beyaz hepsini indirimli buldum, birini çarşaf birini banyo havlusu birini battaniye yaptım yeter bize ama etrafını filan çeviriyorlar tığla oda güzel oluyor bak 👍🏻 Bu kız bugünde gelmedi sabaha kdr uyutmadı beni amma ne umutlanmıştım 🙄🤭
Yarın gelsin bırak tarih daha güzel 3003 😅

Heegün iki yumurta kaşar peyniri bir öğün et tavuk bir öğün sebze 1 bardak süt öğle ve akşam yoğurt. Aralarda ceviz fındık. Bir tane muz yiyorum. Ama bebeğin 1750grdı 32. Haftada:))) yani yemek içmek de işe yaramıyor bazen

Heegün iki yumurta kaşar peyniri bir öğün et tavuk bir öğün sebze 1 bardak süt öğle ve akşam yoğurt. Aralarda ceviz fındık. Bir tane muz yiyorum. Ama bebeğin 1750grdı 32. Haftada:))) yani yemek içmek de işe yaramıyor bazen
Yeter ki sağlıklı olsun kilosu az cok önemli değil 😊

Benim kucağıma bile vermiyorlar , hastanede kalsam da günde bir kere bir dk görme hakkım var.
Benim kızım akşam 9 gibi doğdu solunum sıkıntısı nedeniyle küvöze alındı oksijen vermişler sabaha solunum normale dönünce emzirme için çağırdılar hatta 9-12-15-18-21 saatlerinde hep gittim en az 1 saat benimle kaldı sizin durum ne ki bir dakika nedir😧🥺 ya da sağlığı için çok sıkı tutuyorlar bende bilemedim

Benim kızım akşam 9 gibi doğdu solunum sıkıntısı nedeniyle küvöze alındı oksijen vermişler sabaha solunum normale dönünce emzirme için çağırdılar hatta 9-12-15-18-21 saatlerinde hep gittim en az 1 saat benimle kaldı sizin durum ne ki bir dakika nedir😧🥺 ya da sağlığı için çok sıkı tutuyorlar bende bilemedim
Hastanenin prosedürü ile ilgili olabilir yenidoğan yoğun bakım ünitesinde benim bebeğimle birlikte belkide 30 bebek vardır ve istisnasız tüm aileler benim gibi.

32.hafta icin kotu degil ki ama.Ortalamasi o zaten.birde ailesel yapi onemli olabilir.

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış 😔 sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda 😔 son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın 🙏

Aaaa cidden ya 😂 hiç düşünmemiştim valla her belirti var şuan kasılma alttan iğneler giriyor kasıklarım ağrıyor nefes alamıyorum bazen ama ne zaman aramam gerek doktoru bilmiyom😂 bi gitcem tam açık kapıda doğurcam🤣
Benim öyle olsa çoktan hastanedeydim sanırım nasıl bekliyosın :KK70:

Selam kizlar biz eve geldik oglumun hasretine dayanamadim cikmak istedim iki yavruyuda emzirdim misler gibi öglen uykusu uyudular tabi bende 🤭 ev huzur ya. Darisi basiniza hadi dogurunda gelin gaz kaka muhabbeti yapalim:)) Allah sizleride hayirlisiyla kurtarsin saglikla kucaginiza gelsin insallah🥰

Kizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş😔
Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel bir ömrü olsun kuzunun 2 gün bir şey değil hemen geçer sıkma canını sen de toparlanırsın biraz normal doğum mu oldu canım bebek yorulmuş deyince merak ettim

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış 😔 sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda 😔 son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın 🙏
Gözün aydin canim. Allah anali babali büyütsün. Benim oglumda kuveze alindi ayni sebepten, aglamasi iyi demislerdi bana. Insallah tez zamanda toparlanip kucagina gelir ♥️

Kizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş😔
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün. Benim oglum hem cigerlerindeki suyu hemde yorgunlugu 1 günde atti insallah senin bebeginde cabucak toparlanir kavusursunuz🥰

Gözün aydın canım çabucak gelsin yanına inşallah, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿🙏🏻
Selam kizlar biz eve geldik oglumun hasretine dayanamadim cikmak istedim iki yavruyuda emzirdim misler gibi öglen uykusu uyudular tabi bende 🤭 ev huzur ya. Darisi basiniza hadi dogurunda gelin gaz kaka muhabbeti yapalim:)) Allah sizleride hayirlisiyla kurtarsin saglikla kucaginiza gelsin insallah🥰
Gözün aydın canım lohusaligin bal tadında geçsin valla hakettin. Ya darısı bize inşallah... gelemiyoruz bacım gelemiyoruz çarşamba bakalım ne dicek doktorum. Belki vardır bir açılışlar kutlamalar 😂😂😂

X