2021 Nisan Anneleri

Ogrthnm Ogrthnm canım gözün aydın ve de geçmiş olsun Allah sağlıklı analı babalı bir ömür nasip etsin 🙏
Benim bebeğim de 37+3 te doğdu ve kuvozde su an dün sabahtan beri. İnşallah bu günleri çok çabuk ve sağlıcakla atlatırız . Üzülme annesi..

Benim öyle olsa çoktan hastanedeydim sanırım nasıl bekliyosın :KK70:
Ya adam ben zaman msj atsam 5dk düşünce ara diyor 😂😂😂 5dk bir düşüyor sonra geçiyor bende şaştım kaldım🤣 sanırım son dk soluğu alcam hastanede 🤣 ama evde iyi oyalanıyorum hastanede olsam stres olurum bu ağrılarla inş bi gideyim 8cm desinler 😂 benim elti Temmuz’da doğurdu hastaneye girmiş doktor tam açık direk doğumhaneye demiş almış😁 bizim aile relax🤪

Ya adam ben zaman msj atsam 5dk düşünce ara diyor 😂😂😂 5dk bir düşüyor sonra geçiyor bende şaştım kaldım🤣 sanırım son dk soluğu alcam hastanede 🤣 ama evde iyi oyalanıyorum hastanede olsam stres olurum bu ağrılarla inş bi gideyim 8cm desinler 😂 benim elti Temmuz’da doğurdu hastaneye girmiş doktor tam açık direk doğumhaneye demiş almış😁 bizim aile relax🤪
Yolda doğurma da :KK70: aslında en güzeli ya evde çekceksin hastaneye gidip doğuma gircen hemen ev ortamı daha sakin hastane de gerilir insan 😊

Gözün aydın canım çabucak gelsin yanına inşallah, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿🙏🏻

Gözün aydın canım lohusaligin bal tadında geçsin valla hakettin. Ya darısı bize inşallah... gelemiyoruz bacım gelemiyoruz çarşamba bakalım ne dicek doktorum. Belki vardır bir açılışlar kutlamalar 😂😂😂
Tesekkurler canim valla eve geldim 2 oglusumuda emzirip birbirimize sarilip misler gibi uyuduk huzurla🥰 Ey Allahim ya bu bebeler bi alem nereye kadar kalmakta israr edecekler zamanlari iyice daraliyor 🤭cekirdek alimde sizi izlemeye oturim bence hepiniz birden doguma girip beni catlatacaksiniz gibi 🤣

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış 😔 sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda 😔 son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın 🙏
Kuzum yaa..Hayırlı olsun minnoş.Insallah hemen toparlar da kavuşursunuz..

Doğum yapan herkesin gözü aydın olsun darısı bizlere inşallah. Küvezdeki bebeklere de acil şifalar çok geçmiş olsun. Yalnız bizim topikte küvetli ne kadar bebek oldu Allah korusun hepsini inş.Stres yapmayın ki sütünüz bol bol olsun dinlenin güzelce

Bası asagida demisti son gidisimde yukardaydi makat gelisli dedi.
Bende onu sordum donermi die erken dondu asagiya yabi beklemeyz oek ama olabilirde imkansiz deil dedi dusuk bi ihtimal vermistim ama olabilio demekki.ins duruodur yerinde 😅 aksam bulantim cok oldu oyle bi aksiyona yapmamistir😅

Benimde ilk sezeryandan sonra olmuştu ayaklarım falan mayalı poğaça gibiydi geçiyor canım kendiliğinden iner bi kaç güne
Benimde ilk sezaryenimde şişmişti. Uzunca bi süre de öyle kalmıştı. Birde varis çorabı giydirmişlerdi hastanede
hadi yaa ne kadar süre :KK43: ne yaptın peki

Bende onu sordum donermi die erken dondu asagiya yabi beklemeyz oek ama olabilirde imkansiz deil dedi dusuk bi ihtimal vermistim ama olabilio demekki.ins duruodur yerinde 😅 aksam bulantim cok oldu oyle bi aksiyona yapmamistir😅
Ya canım nasil oluyor.bilmiyorum ben anlamadim sadece kaburgama ayaklarini dayiyor sandim ilk basta cunku cok agrim var sonra ogrendim ki kafasini dayiyormus.
Dogum yoluna girmemis demek ki döndü.
Ama asagi inse rahatlicam dayanamiyorum bu kaburga agrisina.

Tesekkurler canim valla eve geldim 2 oglusumuda emzirip birbirimize sarilip misler gibi uyuduk huzurla🥰 Ey Allahim ya bu bebeler bi alem nereye kadar kalmakta israr edecekler zamanlari iyice daraliyor 🤭cekirdek alimde sizi izlemeye oturim bence hepiniz birden doguma girip beni catlatacaksiniz gibi 🤣
Ahahaha bak bu fikri sevdim. 😁😁 aha gecenin sessizliği çöktü ağrılar sancılar geliyorum diyorrrrr 🤭🤭

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış 😔 sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda 😔 son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın 🙏
Canım hayirli olsun bebegin en kisa zamanda kavusursunuz insallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Benimde ilk sezeryandan sonra olmuştu ayaklarım falan mayalı poğaça gibiydi geçiyor canım kendiliğinden iner bi kaç güne

hadi yaa ne kadar süre :KK43: ne yaptın peki
Çok hatırlamıyorum ama özel bi şey yapmadım diye hatırlıyorum genel anestezi den olur mu bilmiyorum ki. senin ki spinal mi genel mi?benim ikinci sezeryanda olmadı hiç şişlik 1 hafta içinde tamamen geçmişti herşey ama

X