Hayirli olsun canim saglikla buyut bebesiniMerhaba herkese.. Sabah 10.30 da spinal sezeryan ile ogluma kavustum. Ikimizde iyiyiz cok sükür.. Darisi size, Allah herkese saglik ve kolaylıkla kavusmayi nasip etsin ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim saglikla buyut bebesiniMerhaba herkese.. Sabah 10.30 da spinal sezeryan ile ogluma kavustum. Ikimizde iyiyiz cok sükür.. Darisi size, Allah herkese saglik ve kolaylıkla kavusmayi nasip etsin ınsallah
Sezeryandan sonra oldu canım öncesinde yoktupeki hamilelikte şişmişmiydi sezeryandan sonra mı şişti? bende hamilelikte bişey yoktu seseryandan sonra oldu
Saglikli olsunlarda ins.Benim 2.bebegimde normal sinirda dedign gbi belkide cockla ilgildir.Yok yani demek istediğim yani ne yesen ne içsende olacak oluyor. Elimizde değil ne yazık ki
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende çok dikkat ediyorum tansiyona ve günde iki tane ilaç almaya başladım. 13/8 civarında seyrediyor ilaca rağmen. Sizin kaç oluyorduMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
Evde oyalanmış istememiş hastanede beklemek görümcemde öyle yapmıştı en dayanamayacak hale gelince gitmiş 5cm üzeriymiş açılması gittiğinde canları tatlı değil demek kiBilerek mi evde beklemiş peki sancısı cok şiddetli mi değilmiş acaba
Benimde hamilelikte bişey yoktu sonradan şişti. Genel anesteziydi bu arada .1-2 hafta sürdü diye hatırlıyorum. Bence çok üzülme yine doktoruna sorarsın ama oluyor demişti doktorum banapeki hamilelikte şişmişmiydi sezeryandan sonra mı şişti? bende hamilelikte bişey yoktu seseryandan sonra oldu
Benim ilk ya panikle naparım hiç bilmiyorum annemin yanındayım belki o sakinleştirip bekletir :) bugün biraz sancı cıktı nst de cok sükür sonundaEvde oyalanmış istememiş hastanede beklemek görümcemde öyle yapmıştı en dayanamayacak hale gelince gitmiş 5cm üzeriymiş açılması gittiğinde canları tatlı değil demek ki
Gözünüz aydın olsun ve geçmiş olsun bende hemen hemen böyle doğuma girdim ama biz daha 35 haftalıktık benim kızımda küvöze girdi şöyle bir baktım da ne çok bebek küvözde kaldı Ama çabuk toparlar üzmeyin kendinizi ilk gece kızım solunum sorunu yaşadı sonra da gözlem amaçlı da tutuyorlarMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
Canım bebeğin gelişimi ile de alakalı muhtemelen .. ve bende daha önce ikk sezeryan ve bur dış gebeliknden kesi attılar daha geç alip riske atamazlar .. sancı olduğunda içerden patlama riski var eski yaranın..Hadi gözün Aydın canım. Sen benden önce doğuma gireceksin ben bu sistemi anlamadım hiç bana çok geç verdiler tarihi.
Hadi bakalim hayırlısı arkadaşım. Sağlıkla gelsinler inşallahBende 14 nisan da sezeryana giriyorum nasipse
Canım gözün aydın en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah oğlunlaah şu tansiyonlar yaa benimde başımı sonunda tansiyon yakicak gbi çok korkutuyo çarşamba belki benide alivercek doğuma yine yüksek yakalarsaMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
İşte benim bebek 20 gün önde bi de. Sezaryenim bir yıllık zonklayıp duruyor. Prosedür bu dediler ne nst ne ultrason bile yapılmadan 39+1 e gün verdiler. Ben de bekliyorum bakalım.Canım bebeğin gelişimi ile de alakalı muhtemelen .. ve bende daha önce ikk sezeryan ve bur dış gebeliknden kesi attılar daha geç alip riske atamazlar .. sancı olduğunda içerden patlama riski var eski yaranın..
Hayırlı olsun, tez vakitte kavuşun inşallah annesiMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmış sanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğiniziMerhaba herkese.. Sabah 10.30 da spinal sezeryan ile ogluma kavustum. Ikimizde iyiyiz cok sükür.. Darisi size, Allah herkese saglik ve kolaylıkla kavusmayi nasip etsin ınsallah
Hayırla sağlıkla gelsin kuzucuklar yanlız olmadığıma sevindim en sona kalcam diye üzülüyordum 15inde tekrar gitcez bizde.Merhaba canım seninle haftamız aynı bende 35+1im ben daha sezeryan günü almadım nisan 6da kontrolüm var o zaman söyleyecekler
Herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bütün anne adayları ile birlikte
Yuppi yanlız kalmıyorum çok sevindim 2.benim ilkini tam 38de almıştık daha durabilirdi aslında ama dr.umun işi bırakması gerekiyordu başka dr.a kalmamak için aldık. Sıkıntı olmamıştı şükür. Şimdi de 23 nisan a kadar durabilir dedi ama biz 21i istedik bayramla aynı güne gelsin istemedik. 21.04.21 tarihine niyet ettik bakalım. Hayırla sağlıkla gelsin mis kokulularGünlerimiz aynı ve hatta sezaryen günlerimiz de aynı , bugün ben de kontroldeydim. Senin ilk mi? Acaba 39+1tarihine mi alsam acaba sezaryeni diyorum, benim ilk bebiş ama geciktirmek de istemiyorum. Hatta içimden bi ses 37+ da gelecekmiş gibi diyor ama bakalım. Sağlıkla alalım inşallah.
Istesede dogurtacak istemesede elleri mahkum cocuk kalkmis geliyorsa onlarlik bi durum yokNstde hiçbişey çıkmadı benm bgun pırıl pırıl mis gibiydi evde kasılma sanci oraya gidince tık yok suyu iyiymiş plasenta iyiymiş baya keyfi yerindeymiş kafa ölçümü 40 haftayı doldurmuş bacaklar 39u flan geçmiş ama.keyif yapio hiç zorlamaya niyeti yok kendinikanaldaymış kafası sancı başlayabilir heran dedi ok dedim ne diyim başlarsa dogururuz ölümlerinde de 4 kilo olmuş dedi hadi ordan bee dedim tutamadım kendimi tamam 3800 flan işte dedi yahu olamaz insan yavrusu bu ne kadar alabilir 1 haftada diyince kibarca kovaladı beni sancın tutarsa edirneye git sen hemen dedi devlet hastanesi beni artık istemiyo