- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Alt ast değerler aralığında.Benim o değerlerim yüksekti.diğer yüksek olarak işaretlenmiş değerlerin sonuçları ne olur bilemiyorum.deneyimlemedim.doktorun ne dedi?Sonucum boyle anlarmisiniz saglik ocagindaki biraz yuksek demisti kendi doktoruma gosteremedim daha
Ne kullanıyorsunuz. Ben 150 ecoprin ve 0,4 Oksopar iğne 35 te hapı kes dedi benim doktorum da. Ne durumdasınız siz şuan?O deilde herkeste 32de mi kesildi kan sulandırıcı ya benm neden 36da kestirdiler acaba
Benimde gece bir iki damla sutum akmis ustumden farkettim damla damla islaklik vardi. Neden oldu anlamadim yakin diye heralde 35+6 yimKızlar mrb benım daha bı ay var dogumuma ve sankı gogsumde sut var bu normal mı acaba . Yada bebegım dogmaya mı hazırlanıyor sızce basınıza boyke bısı geldı mı
Cok gecmis olsun hayirlisiyla kucagin al insallahhhÇok teşekkür ederimgaliba öyle titiz davranıyor , inşallah en kisa sürede toparlar da alırım kucağıma
Insaallah oyledır bende 34+2 yımBenimde gece bir iki damla sutum akmis ustumden farkettim damla damla islaklik vardi. Neden oldu anlamadim yakin diye heralde 35+6 yim
100luk coraspinle 0.5 oksapar benmde iğneye devam ama hapı kesik 10 gun önceNe kullanıyorsunuz. Ben 150 ecoprin ve 0,4 Oksopar iğne 35 te hapı kes dedi benim doktorum da. Ne durumdasınız siz şuan?
0,5 Oksopar varmı bilmiyordum. Sezeryan mı olacaksınız. Bende kesicem 3 güne korkuyorum sorun olursa kesmem diye hoş doktoruma dediğimde kesmessek sorun olur demişti.100luk coraspinle 0.5 oksapar benmde iğneye devam ama hapı kesik 10 gun önce
İğne değil coraspin kesilir. Siz kullanmaya devam edin. Doğumdan bir gün önce iğne kesilirKızlar ben de oksapar 0,6 kullanıyorum hiç kes vs demediler ki ben düşük ihtimalinden kullanmıyorum, tesadüfen covid testinde değerim yüksek çıktı 5 ay kullan dediler. Doktoruma diyorum son dönemde kesiyorlarmış yok diyor. Ölçseniz değerimi dedim gerek yok dedi. Ay çok kafama takıldı gidip kendim yaptıracağım testi
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün. Kaçıncı haftada oldunuz sezeryan?Arkadaşlar bende hayırlısıyla saat 15.00 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım, darısı bekleyen herkesin başına inşallaahh
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum hatta doktorum doğumdan sonra bile 15 gün kullanacağımı söylediKızlar ben de oksapar 0,6 kullanıyorum hiç kes vs demediler ki ben düşük ihtimalinden kullanmıyorum, tesadüfen covid testinde değerim yüksek çıktı 5 ay kullan dediler. Doktoruma diyorum son dönemde kesiyorlarmış yok diyor. Ölçseniz değerimi dedim gerek yok dedi. Ay çok kafama takıldı gidip kendim yaptıracağım testi
Çok geçmiş olsun canım inşallah en doğru zamanda gelir bebişin bende istemiyorum gelmesini çünkü hiç hazır hissetmiyorum en doğru zamanda kucağımıza alalım inşallahSancılar geçti yarim.saat oldu yenisi gelmedi ama 7 dk 5 dk 6 dk da bir gelmeye başlayınca eşim çok korktu geliyor bu kez galiba dedi.
Bir daha şakasını bile yapmayacağım doğumum.baslasin diye. Hiç hazır değilmişim. Seneler sonra yaşayınca çok korktum.
Kizlar evde kalacakti dogum icin evden cikmamiz gerekseydi. O konuya cozum bulamıyoruz ne yazik ki Rabbim yardımcımız olsun.
Çarşamba kontrolüm var ama yarin da sıkıntılı olursam yarin gidicem doktora belki acilmam oldu bilmiyorum. O kadar düzenli ve şiddetli keskin ağrılar oldu ki bunlar da yalanciysa ne bilim