2021 Nisan Anneleri

Kızlar mrb benım daha bı ay var dogumuma ve sankı gogsumde sut var bu normal mı acaba . Yada bebegım dogmaya mı hazırlanıyor sızce basınıza boyke bısı geldı mı

Çok teşekkür ederim galiba öyle titiz davranıyor , inşallah en kisa sürede toparlar da alırım kucağıma
Cok gecmis olsun hayirlisiyla kucagin al insallahhh demekki doktor ilerde sorun cikmasin diye tedbir amacli birakiyo baksana solunum cihazina bagli degil kendi kendine nefes alabiliyo cok sukur mamada yigiyo rabbim biran once kavustursun

Kızlar ben de oksapar 0,6 kullanıyorum hiç kes vs demediler ki ben düşük ihtimalinden kullanmıyorum, tesadüfen covid testinde değerim yüksek çıktı 5 ay kullan dediler. Doktoruma diyorum son dönemde kesiyorlarmış yok diyor. Ölçseniz değerimi dedim gerek yok dedi. Ay çok kafama takıldı gidip kendim yaptıracağım testi

Göğüs olayı için olurken bile göğüslerim sızlıyor lansinoh dürmeye başlamadım sanki sürsem de şimdiden işe yaramayacak gibi. Gümüş kapak aldım ben de inşallah yara olmayız. Bir de epidural sezeryan olacaklar var mı? Çok endişeliyim 2. Doğumum ama ne yaşayacağımı bilmek daha geriyor beni geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.. siz ne durumdasınız

100luk coraspinle 0.5 oksapar benmde iğneye devam ama hapı kesik 10 gun önce
0,5 Oksopar varmı bilmiyordum. Sezeryan mı olacaksınız. Bende kesicem 3 güne korkuyorum sorun olursa kesmem diye hoş doktoruma dediğimde kesmessek sorun olur demişti.

İğne değil coraspin kesilir. Siz kullanmaya devam edin. Doğumdan bir gün önce iğne kesilir

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum hatta doktorum doğumdan sonra bile 15 gün kullanacağımı söyledi

Kızlar doğuma 15 gün kala falan gümüş kapakları kullanmaya başlayın deniyor ben başladım günde 1 saat falan takıyorum akşamları da yatmadan lansinoh sürüyorum kızımda çok çektim göğüs yarasından inşallah bunda hiç olmayacak

Kızlar göğüs yarası için eğer soğanı ikiye bölüp suyunu en başta emmeden önce sürerseniz hiç yara olmuyormuş çevremde hep böyle gördüm bende öyle yapacağım inşaallah ağrı sızı olmayana dek soğan suyu süreceğim birde avent kalkan kullanacağım sürtünmeyi engellemesi işin, krem almadım o yüzden dils3 canın ne durumdasın geçti mi devam mı

Sancılar geçti yarim.saat oldu yenisi gelmedi ama 7 dk 5 dk 6 dk da bir gelmeye başlayınca eşim çok korktu geliyor bu kez galiba dedi.
Bir daha şakasını bile yapmayacağım doğumum.baslasin diye. Hiç hazır değilmişim. Seneler sonra yaşayınca çok korktum.
Kizlar evde kalacakti dogum icin evden cikmamiz gerekseydi. O konuya cozum bulamıyoruz ne yazik ki Rabbim yardımcımız olsun.
Çarşamba kontrolüm var ama yarin da sıkıntılı olursam yarin gidicem doktora belki acilmam oldu bilmiyorum. O kadar düzenli ve şiddetli keskin ağrılar oldu ki bunlar da yalanciysa ne bilim

Çok geçmiş olsun canım inşallah en doğru zamanda gelir bebişin bende istemiyorum gelmesini çünkü hiç hazır hissetmiyorum en doğru zamanda kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…