2021 Nisan Anneleri

Aha supriz bebek ... allahım analı babalı büyütsün insallah sağlıkla nice mutlu yillar

Nabersiniz kızlar var mı doğuran flan bi girip çıkiyom sürpriz oluyo

Kızımda lansinoh kullandım çok faydası oldu ilk etap alışana kadar oluyor ama sonra alışıyor memeler. Bu sefer gümüş kapak da kullanıcam onu da öven çok

Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Canım üzülme senin güçlü olman lazım. Sağlığına kavuşsun minigin yanina gelecek, hep olumlu düşünmeye çalış. Morale çok ihtiyacın var o senin enerjini hissediyor sakin unutma.

Kaç haftalık doğmuştu bebeğin takvimin değişmiş göremedim.

Randevun ne zaman canımmm senin
Cuma günü zaten programlara görede 2nisan Cuma son gün, 40bitiyor, doktorum 42ye kdr zaman var dedi, benim ilk bebek 37 olunca bu bana asır gibi geldi sanki yıllardır gebeyim Sağlıkla gelsinde bekleyeceğiz mecbur ama bir stres yaratmıyor değil Doktorum pozitif Allahtan o biraz beni rahatlatıyor
Canım bence senin cok yakın sanki yarın topigi actigimda ben dogurdum diyecek olan kisi sensin sanki
Ay hadi inşaallah bende geceleri yokluyorum kendimi geceyi seviyor bu kasılma sancı meleti Hatta ağladım biraz öğlen rahatladım hava aldım gidip, beklemek ne zormuş bea, Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun

Hava almasını sağla, hiç sürtünmesin çamaşırına, soğan diyorlar soğan suyu sür ben öyle yapacağım acente kalkan aldım bende hava alması için, ayva çekirdeğide ayırdım jel yapacağım hepsini denemek başka çare yok

Ayyy benim de öyle ablası 35 te gelmeye kalkınca açılmalar falan olunca aynı maceraları arıyor insan galiba 37 oldum tık yok hic çıkmayacak gibi hissediyorum. Rahat batıyor bacım bize. dursun işte içeride çıkınca herşey karışacak

39+2 de bitirdim tık yok hala, bi hava aldım yürüdüm geldim merdiven çıktım ama bakalım yemek neyimde yapmadım canım hiçbirşey istemiyor

ben de senle aynıyım, erken doğar diye Mart annelerindeydim ama geleceği yok bu kızçenin, Nisan annelerine geldim artık 2 nisan son tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…