Aha supriz bebek ... allahım analı babalı büyütsün insallah sağlıkla nice mutlu yillarKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Bende vallaha ... normal mi ki buBen süt kokuyorum yaa lohusa gibi
Bgun 37nin son günü yaklaşıyor yaklaşmakta olan sankiYok yok gönlün rahat olsun
Ahh kuzum ahh hangi 37 ömrümüzden ömür gittiBgun 37nin son günü yaklaşıyor yaklaşmakta olan sankibak smdi ürktüm
Randevun ne zaman canımmm senin39+2 de bitirdim tık yok hala, bi hava aldım yürüdüm geldim merdiven çıktım ama bakalımyemek neyimde yapmadım canım hiçbirşey istemiyor
Canım bence senin cok yakın sanki yarın topigi actigimda ben dogurdum diyecek olan kisi sensin sanki39+2 de bitirdim tık yok hala, bi hava aldım yürüdüm geldim merdiven çıktım ama bakalımyemek neyimde yapmadım canım hiçbirşey istemiyor
Uzulme kuzum kavusacaksin insallah.Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Kızımda lansinoh kullandım çok faydası oldu ilk etap alışana kadar oluyor ama sonra alışıyor memeler. Bu sefer gümüş kapak da kullanıcam onu da öven çokKızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Canım üzülme senin güçlü olman lazım. Sağlığına kavuşsun minigin yanina gelecek, hep olumlu düşünmeye çalış. Morale çok ihtiyacın var o senin enerjini hissediyor sakin unutma.Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Uzulup stres yapip sütünü de etkileme sutu aldikca cabucak toparlanir hic merak etme cnmBenim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Cuma günü zaten programlara görede 2nisan Cuma son gün, 40bitiyor, doktorum 42ye kdr zaman var dedi, benim ilk bebek 37 olunca bu bana asır gibi geldi sanki yıllardır gebeyimRandevun ne zaman canımmm senin
Ay hadi inşaallah bende geceleri yokluyorum kendimi geceyi seviyor bu kasılma sancı meletiCanım bence senin cok yakın sanki yarın topigi actigimda ben dogurdum diyecek olan kisi sensin sanki
Üzülme cnm sen sağ sütünü gönder bak hemencik toplanacak hiç olumsuz düşünme kendini toparlarsın dinlenirsin bol bol su iç süt sağ kuzunaBenim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Hava almasını sağla, hiç sürtünmesin çamaşırına, soğan diyorlar soğan suyu sür ben öyle yapacağım acente kalkan aldım bende hava alması için, ayva çekirdeğide ayırdım jel yapacağım hepsini denemek başka çare yokKızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Ayyy benim de öyle ablası 35 te gelmeye kalkınca açılmalar falan olunca aynı maceraları arıyor insan galibaCuma günü zaten programlara görede 2nisan Cuma son gün, 40bitiyor, doktorum 42ye kdr zaman var dedi, benim ilk bebek 37 olunca bu bana asır gibi geldi sanki yıllardır gebeyimSağlıkla gelsinde bekleyeceğiz mecbur ama bir stres yaratmıyor değil Doktorum pozitif Allahtan o biraz beni rahatlatıyor
Ay hadi inşaallah bende geceleri yokluyorum kendimi geceyi seviyor bu kasılma sancı meletiHatta ağladım biraz öğlen rahatladım hava aldım gidip, beklemek ne zormuş bea, Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun
39+2 de bitirdim tık yok hala, bi hava aldım yürüdüm geldim merdiven çıktım ama bakalımyemek neyimde yapmadım canım hiçbirşey istemiyor