Valla sürekli ofluyom pofluyom ağrım var gibi yok gibi doktor hissetmeyebilirsin demişti ondan korkuyorum yolda doğurmayım bendeYok canım normal otururken yanıyor iste idrar testinde cikmadi .ben artık bıraktım oluruna önce siz bi gidin
bu kaçıncı nişan agrın varda hissetmiyor musun acabahıçkırırken yemin ediyorum gıcık oluyorum doğ artık dogggggggg gerçi bizimki erken daha
Zaten hep akşam gündüz napyorlar anlamiyorumo belli bir hafta öyle sonra düzeliyor sonra hoopppaa
Bugün yataktan kalkamadım diyorum ya aşağım feci hassasti
Git bence var gitValla sürekli ofluyom pofluyom ağrım var gibi yok gibi doktor hissetmeyebilirsin demişti ondan korkuyorum yolda doğurmayım bende
Aa ne güzelKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Ya ne zaman sorsam Cuma gel diyor Cuma da kırk hafta doluyor eğer 5dk bir kasılırsan ara dedi ne zaman sorsam doktorumla bebemin işbirliği rahatlıkGit bence var git
Hahahahaha bende aynıyım valla, kandilde hep dua ettim. Anneme diyorum ağrım azalsın diye değil çoğalsın diye dua etSancıyı bu kadar isticeğim aklımın ucundan geçmezdi
Benimkide aynı günde en az iki kere hıçkırıyor. Abur olacaklar inşaallah. Ama ne zaman gelecekleri hic belli değilAyyy çok mutlu oldum Rabbim bizede nasip etsin inşaallah, hayırlı olsun kuzum duymuş beben sesini
Sorma ya benimki bol bol hıçkırıyor ne ciğer varmış be dedimben bunu yazarkende hıçkırıyor sıpa, hayır kira parası alcam artık elma dersemde çık armut dersemde diyom tık yok, ablasıda küstü gelmiyor diye herkes onu bekliyor assolist olcaz galiba en son gelip kaynanam hergün doğurmadınız mı diye arar, annem arar ben kasılma sayarım akşam var gündüz tık yok valla
Ümidi kestim ben artıkHahahahaha bende aynıyım valla, kandilde hep dua ettim. Anneme diyorum ağrım azalsın diye değil çoğalsın diye dua et
Benimkide aynı günde en az iki kere hıçkırıyor. Abur olacaklar inşaallah. Ama ne zaman gelecekleri hic belli değilbenimkilerde soruyor geriliyorum artık
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız oğlunuzu inşallahHerkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.
Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Canım tez vakitte kavusursun insallah. Aglayıp üzülüp strese sokma kendini. Böyle şeyler olabiliyor önlem amaclı alıyolar. Sen iyi ol bebeğin de iyi olsun ❤ senin için o kadar sevindim ki rabbim duydu sesiniHerkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.
Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Amin canım çok sağolasın gerçekten Perşembeye kadar sancım olursa normal dogururum ama olmazsa sezeryan için gidicektim doktorun yanına hep böyle dua ettim Allah sesimi duydu mübarek bir gecede oğlum aramıza katıldıCanım tez vakitte kavusursun insallah. Aglayıp üzülüp strese sokma kendini. Böyle şeyler olabiliyor önlem amaclı alıyolar. Sen iyi ol bebeğin de iyi olsun ❤ senin için o kadar sevindim ki rabbim duydu sesinipeki bişey merak ediyorum öncesinde ağrın sızın oluyo muydu birden mi geldi
Anladım canım aynen öyle bak senin için böyle hayırlıymış demek bizim için de çok dua et sağ sağlim alalım kucaklarımıza❤Amin canım çok sağolasın gerçekten Perşembeye kadar sancım olursa normal dogururum ama olmazsa sezeryan için gidicektim doktorun yanına hep böyle dua ettim Allah sesimi duydu mübarek bir gecede oğlum aramıza katıldı
Benim öncesinde de hep oluyordu ağrım sızım ama bunun gibi hiç olmadı böyle soğuk soğuk terleten, belimi ağrıtan bir ağrım hiç olmamisti.
Yine kasıklarımda ara ara oluyordu ama baskı gibiydi ya da enfeksiyon olunca ağrır ya o tarzdaydi. Doğum sancısı adet sancisinin daha siddetlisi diyebilirim
Herkes için dua ettim bekleyen herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna , bambaşka bir duygu çok başkaAnladım canım aynen öyle bak senin için böyle hayırlıymış demek bizim için de çok dua et sağ sağlim alalım kucaklarımıza❤
Malesef o yaradan kaçışımız yok sanirim ilkin herkes oluyor ben kendi sutumle gogus pediyle kapatirdim oylece cabuk atlattim tabi bunu sonradan buldum ondan once neler yapmistim kizimdan bakalim bunda nasil olucak insallah bir anonce gecer agrilarinizKızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Canım benim kendimi üzme bebeğinin kucağına geleceğini bekle zamanı çok güzel merak etme bugün yada en geç yarın verirler kucağına sen sütüne odaklan sağmaya çalış çaylarını yada komposto iç bebişin gelince yapışacak göğsüne bırakmayacak bakHerkes için dua ettim bekleyen herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna , bambaşka bir duygu çok başka
Sok oldum bian çok sevindim senin adına sağlıkla buyut kuzuum darısı başımızaKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Sende 5000 kg olmasını bellion herhalSok oldum bian çok sevindim senin adına sağlıkla buyut kuzuum darısı başımıza