2021 Nisan Anneleri

Valla sürekli ofluyom pofluyom ağrım var gibi yok gibi doktor hissetmeyebilirsin demişti ondan korkuyorum yolda doğurmayım bende

Aa ne güzel gözünüz aydın

Kızlar ya benim minnoş 20li haftalardan beri baş geliş ama ayaklar hep sağ yana vururdu şimdi de tam sağ kaburgayı öyle bir itiyor ki bi anda oklava yutmuş gibi oluyorum kanala girmişmidir acaba çok merak ediyorum tam kasık üstünde de kıpırdıyor elimi koyuyorum mesela sanki orada dolanıyor gibi hafta içi gün verecek artık ama kilo falan az gidiyordu daha zaman var aslında ama kanala girdiyse erken zamana mı verir mi sezeryan tarih alanlar genelde kaç gün kala veriyor.

Ben oglumda 7.aya kdr perisan olmustum cok kilo vermistim kalbim fln cok agriodu ama 7.aydan sinra bana bir deli gucu gelmisti acayip enerjiktim disi enerjsimi ne diolar.Anam bunda bildigin yatakta oturuyorum.koltuk bilr batiyor.Artik kemiklerim curudu etim curudu yuvarlanmaktan.Allahtan herseyimi hallettim asla yaoamazdim 3 gundur beklio camasir katliycam anca cocuga yemek,eve genel temizlik yapabilorm Arada da ders icin kalkiorm.E bu cocuk iceride yalniz kalio duyuyorum ama ins birde oglumun psikolojiiss bozulmaz.

Benimkinin de gelesi yok kızlar aynı akşam sancı var gibi oluyor uyuyunca hepsi geçiyor ama iki gündür felaket itiyor geriniyor hem kasıklara hem yanlara doğru kemiklerimi kıracak az kaldı

Sancıyı bu kadar isticeğim aklımın ucundan geçmezdi
Hahahahaha bende aynıyım valla, kandilde hep dua ettim. Anneme diyorum ağrım azalsın diye değil çoğalsın diye dua et
Benimkide aynı günde en az iki kere hıçkırıyor. Abur olacaklar inşaallah. Ama ne zaman gelecekleri hic belli değil benimkilerde soruyor geriliyorum artık

Ümidi kestim ben artık Gideyimde temizlik yapayım anca öyle rahatlıyom gari

Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.

Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız oğlunuzu inşallah

Canım tez vakitte kavusursun insallah. Aglayıp üzülüp strese sokma kendini. Böyle şeyler olabiliyor önlem amaclı alıyolar. Sen iyi ol bebeğin de iyi olsun ❤ senin için o kadar sevindim ki rabbim duydu sesini peki bişey merak ediyorum öncesinde ağrın sızın oluyo muydu birden mi geldi

Amin canım çok sağolasın gerçekten Perşembeye kadar sancım olursa normal dogururum ama olmazsa sezeryan için gidicektim doktorun yanına hep böyle dua ettim Allah sesimi duydu mübarek bir gecede oğlum aramıza katıldı
Benim öncesinde de hep oluyordu ağrım sızım ama bunun gibi hiç olmadı böyle soğuk soğuk terleten, belimi ağrıtan bir ağrım hiç olmamisti.
Yine kasıklarımda ara ara oluyordu ama baskı gibiydi ya da enfeksiyon olunca ağrır ya o tarzdaydi. Doğum sancısı adet sancisinin daha siddetlisi diyebilirim

Anladım canım aynen öyle bak senin için böyle hayırlıymış demek bizim için de çok dua et sağ sağlim alalım kucaklarımıza❤

Malesef o yaradan kaçışımız yok sanirim ilkin herkes oluyor ben kendi sutumle gogus pediyle kapatirdim oylece cabuk atlattim tabi bunu sonradan buldum ondan once neler yapmistim kizimdan bakalim bunda nasil olucak insallah bir anonce gecer agrilariniz

Herkes için dua ettim bekleyen herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna , bambaşka bir duygu çok başka
Canım benim kendimi üzme bebeğinin kucağına geleceğini bekle zamanı çok güzel merak etme bugün yada en geç yarın verirler kucağına sen sütüne odaklan sağmaya çalış çaylarını yada komposto iç bebişin gelince yapışacak göğsüne bırakmayacak bak

Sok oldum bian çok sevindim senin adına sağlıkla buyut kuzuum darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…