- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 33
Canım çok sağol kafam dağılsın diye yazıyorum moral veriyorsunuz zaten Allah hepinizden razı olsunErken doğmamış zaten, doktor öyle diyorsa bebeğinin iyiliği için dayanmaktan başka çaren yok, zor bir sınav çok haklısın, ama anneliğinin ilk sınavı gibi düşün, su an pozitif olup bol bol sütünü vermek bebeğine. Allah kuluna kaldıramayacağı yük nasip etmezmiş, kendindeki gücü gor canim, bu sureci gecirdiginde cok daha guclu bir kadin cok daha donanimli bir anne olacaksin. Her motivasyonun düştüğünde bize yaz. Kafan dağılır enerji depolarsın. Su gibi aksin zaman inşallah hemen kavuşun bebeginle...
2. Gebelik ilki erkek ikincide erkek istanbuldan canimDoğum tarihlerinude yazacaktim malesef mümkün olmadı
Kaçıncı gebelik nerden canim
Üzülme kusuuum sağlıklı olsunda 1 hafta nedirki hemencik gecer gider daha çabuk toparlanir o kadar tutmazlar inşallah üzme kendini sütun kaçmasınBenim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Yaz canm benm herşeyi yaz.kafan dağılsın sohbet muhabbet edelim bak gir 2 güne verirler bebeni kucağına çok çabuk topluyorlar kendileriniCanım çok sağol kafam dağılsın diye yazıyorum moral veriyorsunuz zaten Allah hepinizden razı olsunşimdiden bile kendimi çok güçlü hissediyorum , bunu yapabilecek gücüm olduğuna bile inanmıyordum
Bnmde umudum kalmadı niyeyse mütemadiyen kasılmam var sözde ama o kadar hepsi yalancı kandirikci sancıBende artık her girdiğimde dur bakayım doğuran var mı diye giriyorumiçimde hep bir heyecan kendimden hiç öyle bir beklentim yok çünkü
Hayırlı olsun gözün aydın . Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Arkadaşlar bende hayırlısıyla saat 15.00 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım, darısı bekleyen herkesin başına inşallaahh
Canım maşallah minnosa..Ben lanolin krem aldım eczaneden çok iyi geldi tavsiye ederim..Ağrı da benim bugün 5.gunum hala var ağrı kesici ile rahatlıyorum..Doktor yazmıştı.Kızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Aynen ben iri olmasından ya da kaka yapmasından korkuyorumİstemez tabi canım artık ağırlaştın doğumu bekliyorsun gerçekten yıpratıcı olmalı sanırım bende o moda gireceğim bir kaç güne 38+0 oldum 39u görmek istemiyorum hayırlasıyla gelsin bu hafta ya
Benim kasılma akşamları var 20dk bir ama düzene girmiyor kiBakalım ne zaman geleceklerbende hiç kasılma falan yok ama çok hareketli maşallah gün içinde canımı çok acıtıyor
Aaaa maşallah..Hadi gözün aydın .Işte biz ne dersek diyelim Allah ne yazdıysa o ..Cok sevindim hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün.Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Say cnm kasılmalarını bide kalk dolaş bakalım wc filan gir geçecek miAy kızlar ya adet sancısı gibi sancim var kasiklarimda. Belimde de var birşeyler anlamadim ne bu şimdi kasilmalarimda var ama yalancıdır diye saymadım.hic dk.
Canım dakika tut bakalım düzenli mi değil mi merak ettim bendeAy kızlar ya adet sancısı gibi sancim var kasiklarimda. Belimde de var birşeyler anlamadim ne bu şimdi kasilmalarimda var ama yalancıdır diye saymadım.hic dk.
Canım aralarını takip et ve şiddetini takip et artıyorsa ve araları duzenliyse doktoruna haber ver. Dün aynısını oldum biliyosunAy kızlar ya adet sancısı gibi sancim var kasiklarimda. Belimde de var birşeyler anlamadim ne bu şimdi kasilmalarimda var ama yalancıdır diye saymadım.hic dk.
Yok niye ağlıyorsun ağlama gelecekse de hoş gelsin sağlıkla gelsin.Daha bugün diyordun gelmeyecek 40 kadar tık yok diye. Sakin ol bence doktorunu bi ara canım şiddet artarsa hastaneye git ama ben düzeleceğini sanıyorumYa ağrı artıyor gibi tüm belimi sardı kasiklarimin ağrısından yürüyecek halim bile yok sanki, pilates topunda oturuyorum, su beldeki gamzelerde noktalar varya oralara masaj yapıyor eşim ya geçer inşallah. Ağlıcam gibiyim.
Hem gözün aydın hem de geçmiş olsun37+3 te doğdu 3220 gram. Solunum sıkıntısı yok ama ciğer filminde birşey görmüş ne görmüş bilmiuorum eşim konuştu doktorla şimdi yatış yapmazsak ilerde sıkıntı olabilir korkmayın genel durumu iyi demiş . Ama işte gel bunu kalbime anlat
Ayyy darısı başıma yaaa, kalk dolaş sen belki geçer, ılık bir duş filan al bakalım hala geçmiyorsa doktoru ara canımYa ağrı artıyor gibi tüm belimi sardı kasiklarimin ağrısından yürüyecek halim bile yok sanki, pilates topunda oturuyorum, su beldeki gamzelerde noktalar varya oralara masaj yapıyor eşim ya geçer inşallah. Ağlıcam gibiyim.
Çok teşekkür ederimHem gözün aydın hem de geçmiş olsundoktor titiz bir doktor anladığım kadarıyla sen sıkıntı etme gerekeni yapar kucağına verirler bebeğini. Allah devasız dert vermesin güle güle büyüt
Canım ağlama , gülerek karşıla bebeğin gelecek. Ben söz vermiştim eşime sancılarım başlayınca gulucem diye gerçekten öyle yaptım . Güldük eğlendik bebeğimizi sevincle karşıladık . Hayırlı olan zamanda hayırlı şekilde gelsinYa ağrı artıyor gibi tüm belimi sardı kasiklarimin ağrısından yürüyecek halim bile yok sanki, pilates topunda oturuyorum, su beldeki gamzelerde noktalar varya oralara masaj yapıyor eşim ya geçer inşallah. Ağlıcam gibiyim.