2021 Nisan Anneleri

Canım ya hayirli olsun cok sevindim senin adina allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda rahatsızlığı da geçer umarım

Ay bana daha soran olmadı hiç o raddeye gelirim ve sorarlarsa muhattap olmam kimseyle çekemem kimseyi sosyal medyalarıma durum yaparim doğurursam haberiniz olur hala doğurmadım diye geçen üniversiteden bir arkadaşım sordu sadece doğurdun mu diye dur kız daha vaktimiz var dedim. Ama o 3 hafta falan önceydi. Kızımın öğretmenleri soruyormuş onlarda hayır ama az kaldı diyormuş millete dert olduk ben yemek yeyince 10 dk sonra bizim kız başlıyor tepiklere kızım dışarıda süt var immmmm diyorum orda artık yeme diyorum
Kuzum şahane bir hikayem olmuş Rabbim duymuş seni, ve en güzelini nasip etmiş. Darısı bize inşallah. Şöyle su gibi bir doğumumuz olur inşallah.
Kizlar yeni namaz kilarken bana bir sanci girdi ben boyle bir sanci yok resmen terletti beni ara arada adet sancilarim vuruyor ins. Kendi sancim olurda kendi sancimla dogururum dua edin bana olurmu
Amin canım hadi inşallah...

Muhittin canım ellerine sağlık listeyi harika yapmışsın doğdu yapanlardan olmam çok uzak değil-dir inşallah Amin ama benim bebek erkek değil kız içine öyle doğmuş öyle yazmıştın kızım belki ondan dogmuyordur
Daha sonraki duzenlemende bana bir el atıver kız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…