2021 Nisan Anneleri

Canım üzülme senin güçlü olman lazım. Sağlığına kavuşsun minigin yanina gelecek, hep olumlu düşünmeye çalış. Morale çok ihtiyacın var o senin enerjini hissediyor sakin unutma.

Kaç haftalık doğmuştu bebeğin takvimin değişmiş göremedim.
37+3 te doğdu 3220 gram. Solunum sıkıntısı yok ama ciğer filminde birşey görmüş ne görmüş bilmiuorum eşim konuştu doktorla şimdi yatış yapmazsak ilerde sıkıntı olabilir korkmayın genel durumu iyi demiş . Ama işte gel bunu kalbime anlat

Kızlar ya benim minnoş 20li haftalardan beri baş geliş ama ayaklar hep sağ yana vururdu şimdi de tam sağ kaburgayı öyle bir itiyor ki bi anda oklava yutmuş gibi oluyorum kanala girmişmidir acaba çok merak ediyorum tam kasık üstünde de kıpırdıyor elimi koyuyorum mesela sanki orada dolanıyor gibi hafta içi gün verecek artık ama kilo falan az gidiyordu daha zaman var aslında ama kanala girdiyse erken zamana mı verir mi sezeryan tarih alanlar genelde kaç gün kala veriyor.
Bana 39da alırım demişti, 1 nisana denk gelince 38+6da doğum olacak
Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
İyileşip yanına gelecek inşallah, biraz sabır sonra bol bol koyun koyuna olursunuz 😊 sen de onun için bol bol dinlenip sütünü hazırlarsın ❤️

Cuma günü zaten programlara görede 2nisan Cuma son gün, 40bitiyor, doktorum 42ye kdr zaman var dedi, benim ilk bebek 37 olunca bu bana asır gibi geldi sanki yıllardır gebeyim☺️ Sağlıkla gelsinde bekleyeceğiz mecbur ama bir stres yaratmıyor değil🙈 Doktorum pozitif Allahtan o biraz beni rahatlatıyor😊

Ay hadi inşaallah bende geceleri yokluyorum kendimi geceyi seviyor bu kasılma sancı meleti☺️ Hatta ağladım biraz öğlen rahatladım hava aldım gidip, beklemek ne zormuş bea, Allahım hepimizi sağlıkla kavuştursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Amin canım insallah saglikla kavusalim🥰

Ay bana daha soran olmadı hiç o raddeye gelirim ve sorarlarsa muhattap olmam kimseyle çekemem kimseyi 😂😂😂😂 sosyal medyalarıma durum yaparim doğurursam haberiniz olur hala doğurmadım diye 😂😂😂😂😂 geçen üniversiteden bir arkadaşım sordu sadece doğurdun mu diye dur kız daha vaktimiz var dedim. Ama o 3 hafta falan önceydi. Kızımın öğretmenleri soruyormuş onlarda hayır ama az kaldı diyormuş 😂😂😂😂 millete dert olduk 😂😂😂😂😂😂 ben yemek yeyince 10 dk sonra bizim kız başlıyor tepiklere kızım dışarıda süt var immmmm diyorum orda artık yeme diyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kuzum şahane bir hikayem olmuş Rabbim duymuş seni, ve en güzelini nasip etmiş. Darısı bize inşallah. Şöyle su gibi bir doğumumuz olur inşallah.

Amin canım hadi inşallah...
Hahahahaha koptum, insaallah sağlıcakla gelsinler artık
Bende vallaha ... normal mi ki bu:KK45::KK45::KK45:
Valla eğer bugün yarın dogurursak bir nedeni var diyebiliriz 😄 süt kokuyorum hatta eşime dedim gel kokla boynumu, koklayinca evet süt kokuyorsun sahiden dedi 😁 cinsiyet tahminine benzedi bu da

37+3 te doğdu 3220 gram. Solunum sıkıntısı yok ama ciğer filminde birşey görmüş ne görmüş bilmiuorum eşim konuştu doktorla şimdi yatış yapmazsak ilerde sıkıntı olabilir korkmayın genel durumu iyi demiş . Ama işte gel bunu kalbime anlat
Ilerisi daha onemli tabi keske olmasaydi ama vardir hayir.Ins dusunduklerinden kisa surer.

Ayyy benim de öyle ablası 35 te gelmeye kalkınca açılmalar falan olunca aynı maceraları arıyor insan galiba 😂 37 oldum tık yok hic çıkmayacak gibi hissediyorum. Rahat batıyor bacım bize. 😂😂😂😂 dursun işte içeride çıkınca herşey karışacak :KK71: :KK70:
Ay dimi Ya az daha kafa dinle işte 😂 ille macera arıyoruz😃 annelik delilik valla😆
Kıyamam ya haklısın birde ilk bebek olunca ama sen dinlen topla o ara kendini cnm🙏🏻
ben de senle aynıyım, erken doğar diye Mart annelerindeydim ama geleceği yok bu kızçenin, Nisan annelerine geldim artık 😂 2 nisan son tarih 🥰
Ben nisan annelerine gelmiştim ama Mart annesi olurum diyordum😂 hatta Burcu balık diyordum beni yanılttı sıpa😁 ay yaz buraya sen ve Azze Azze üçümüzden hangimiz önce olacak acaba🙈 bide kızlar erkenci olurdu, hadi diğeri erkek yatıyor içerde😂 bizim kızlar niye toplayamadı bavulu hadi diyorum manikür zamanın geldi senin çık 🤣

Ay dimi Ya az daha kafa dinle işte 😂 ille macera arıyoruz😃 annelik delilik valla😆

Kıyamam ya haklısın birde ilk bebek olunca ama sen dinlen topla o ara kendini cnm🙏🏻

Ben nisan annelerine gelmiştim ama Mart annesi olurum diyordum😂 hatta Burcu balık diyordum beni yanılttı sıpa😁 ay yaz buraya sen ve Azze Azze üçümüzden hangimiz önce olacak acaba🙈 bide kızlar erkenci olurdu, hadi diğeri erkek yatıyor içerde😂 bizim kızlar niye toplayamadı bavulu hadi diyorum manikür zamanın geldi senin çık 🤣
Azizenin zaten önde gidiyor 39+şuan 41 42 gibi bisey çocuk doğduğunda okula baslar🤣🤣🤣🤣🤣

39+2 de bitirdim tık yok hala, bi hava aldım yürüdüm geldim merdiven çıktım ama bakalım 😭 yemek neyimde yapmadım canım hiçbirşey istemiyor 😕
İstemez tabi canım artık ağırlaştın doğumu bekliyorsun gerçekten yıpratıcı olmalı sanırım bende o moda gireceğim bir kaç güne 38+0 oldum 39u görmek istemiyorum hayırlasıyla gelsin bu hafta ya 😭😭😭

Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Kuzum sorun neymiş acaba sen ciğer geliştirici iğne yaptırmıştın değil mi öyle hatırlıyorum ama üzülme sakın çok daha erken doğan bebekler var senin haftan çok iyi moralini yüksek tut aylarca içinde bekledin 1 hafta daha beklersin Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına

Canım maşallah süper kilosu bak ben senden önde olmama rağmen 2850 dedi doktor çok şükür doğumu atlattın bence 1 hafta bile sürmez bak görürsün 🤗🤗

Erken doğmamış zaten, doktor öyle diyorsa bebeğinin iyiliği için dayanmaktan başka çaren yok, zor bir sınav çok haklısın, ama anneliğinin ilk sınavı gibi düşün, su an pozitif olup bol bol sütünü vermek bebeğine. Allah kuluna kaldıramayacağı yük nasip etmezmiş, kendindeki gücü gor canim, bu sureci gecirdiginde cok daha guclu bir kadin cok daha donanimli bir anne olacaksin. Her motivasyonun düştüğünde bize yaz. Kafan dağılır enerji depolarsın. Su gibi aksin zaman inşallah hemen kavuşun bebeginle...

Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.

Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Canim cok gecmis olsun. Allah anali babali büyütsün insallah. Benim oglum kuvezden cikti yanimda sükür ve o geldiginden beri güc geldi toparlandim darisi basina. Insallah biran önce kavusursun yavruna🥰

Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Aaaa gözün Aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzun güzel bir ömrü olsun🙏

Bakalım ne zaman gelecekler 😊 bende hiç kasılma falan yok ama çok hareketli maşallah gün içinde canımı çok acıtıyor 😬

Kuzum sorun neymiş acaba sen ciğer geliştirici iğne yaptırmıştın değil mi öyle hatırlıyorum ama üzülme sakın çok daha erken doğan bebekler var senin haftan çok iyi moralini yüksek tut aylarca içinde bekledin 1 hafta daha beklersin Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına
Evet kuzum ciğer geliştirici de yapıldı ama sorun ne tam olarak bilmiyorum. Eşim konuştu doktorla , ciğer filmi sonucunda yatması iyi olur demiş , solunumunu kendisi yapıyor cihaza bağlı değil mama vermişler kakasını yapmış durumu iyi merk etme annesi dediler. İnşallah hemen toparlar...

Canim üzülme cok güclü onlar. Benim bebegimede 3 gün demislerdi 1 gün kaldi. Farki kapatip daha erken gelir annesine. Cabucak toparlanir insallah🥰
İnsallahh insallahhhh eve eli boş dönmek zor geliyor sizi şimdi anlıyorum . Allah kimseyi evladının sağlığı ile sinamasin insan elinden birşey gelmeyince çok üzülüyor . Yavrum iyi olsun çabucak toparlansin inşallah 🙏❤️

X