2021 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Canım ya hayirli olsun cok sevindim senin adina allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin🥰

Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.

Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda rahatsızlığı da geçer umarım🌸🌸

Hahahahaha bende aynıyım valla, kandilde hep dua ettim. Anneme diyorum ağrım azalsın diye değil çoğalsın diye dua et 🤣

Benimkide aynı günde en az iki kere hıçkırıyor. Abur olacaklar inşaallah. Ama ne zaman gelecekleri hic belli değil 🤣 benimkilerde soruyor geriliyorum artık
Ay bana daha soran olmadı hiç o raddeye gelirim ve sorarlarsa muhattap olmam kimseyle çekemem kimseyi 😂😂😂😂 sosyal medyalarıma durum yaparim doğurursam haberiniz olur hala doğurmadım diye 😂😂😂😂😂 geçen üniversiteden bir arkadaşım sordu sadece doğurdun mu diye dur kız daha vaktimiz var dedim. Ama o 3 hafta falan önceydi. Kızımın öğretmenleri soruyormuş onlarda hayır ama az kaldı diyormuş 😂😂😂😂 millete dert olduk 😂😂😂😂😂😂 ben yemek yeyince 10 dk sonra bizim kız başlıyor tepiklere kızım dışarıda süt var immmmm diyorum orda artık yeme diyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.

Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Kuzum şahane bir hikayem olmuş Rabbim duymuş seni, ve en güzelini nasip etmiş. Darısı bize inşallah. Şöyle su gibi bir doğumumuz olur inşallah.
Kizlar yeni namaz kilarken bana bir sanci girdi ben boyle bir sanci yok resmen terletti beni ara arada adet sancilarim vuruyor ins. Kendi sancim olurda kendi sancimla dogururum dua edin bana olurmu😂😂🥰🥰
Amin canım hadi inşallah...

Muhittin Muhittin canım ellerine sağlık listeyi harika yapmışsın doğdu yapanlardan olmam çok uzak değil-dir inşallah Amin 😂 ama benim bebek erkek değil kız içine öyle doğmuş öyle yazmıştın kızım belki ondan dogmuyordur 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Daha sonraki duzenlemende bana bir el atıver kız....

X