2021 Nisan Anneleri

Ayy döner mi ki
Bende gecen randvuda onu sordum 32 de erken dondu tekrar doner mi diye hani donmez genelde ama imkansiz degil donenleri gorduk dedi.Banada gecen oyle gelmisti ama doktor yok gaywt basi asagida dedi.Bazen vurusu kuvvetli die oyle sabiliomus elleriyle vuruodur bence ya da iki buklum olabiliolar ayagi i salliodur oraya
Muhittin

Benim hep oyle alti bombos nst bagliolar kalp atisi bile yok ama basi asagidaymis hala.Yerleri dar artik belli olmuo demekki.

Kizlar valla sorun kaşık yanmam idrar yolu enf mu bu kaşıklarım neden ağrıyor bilmiyorum çok canım yaniyor

Yaaa çok sevindim, gözün aydın canım, sağlıkla kavuşmuşsun minik oğluna. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bol sütün olsun insallah.

Ayyy çok mutlu oldum Rabbim bizede nasip etsin inşaallah, hayırlı olsun kuzum duymuş beben sesini
Günaydın kızlar bende aynı ağrılarım aksamları var sabaha tık yok. Bugün 39 a giriyorum hafta olarak. Artık gelsin bea. Sancılarım başlasın diye dua ediyorum
Sorma ya benimki bol bol hıçkırıyor ne ciğer varmış be dedim ben bunu yazarkende hıçkırıyor sıpa, hayır kira parası alcam artık elma dersemde çık armut dersemde diyom tık yok, ablasıda küstü gelmiyor diye herkes onu bekliyor assolist olcaz galiba en son gelip kaynanam hergün doğurmadınız mı diye arar, annem arar ben kasılma sayarım akşam var gündüz tık yok valla

Kizlar valla sorun kaşık yanmam idrar yolu enf mu bu kaşıklarım neden ağrıyor bilmiyorum çok canım yaniyor
İdrar yaparken mi yanıyor, benimde sürekli idrarım var gibi ağrıyor kalkamıyorum WC den yaparkende çok ağrıyor ama doktor kanalda başı bastırıyor demişti ondandır diye düşünüyorum hep bir sızlama var orda elim totomda geziyorum resmen ama sen farklı hissediyorsan git gözük bence cnm

Ay valla darılırım bu kadar bekliyoz aynı anda gelsinler bari
Hahah aynen aynı anda gelin bari yarıştıralım şunları gelecekleri yok anam bunlar gamsız şimdi bir ıslaklık geldi çamaşırıma girdim baktım koyu sarı balgam gibi akıntı inmiş çamaşır değiştirdim nedir bu gelenler anlamıyorum artık içim sökülüyor galiba

Dur bensiz bi belirti gösterme

Benimde kasiklarimda belimde aksam olunca bir agri var.Ama bu sabah sanki ayrica kasiklarimda bir basinc var her an cikacakmis gibi bana cok var ama cidden agir bir basinc orda duruyor.Bir anda kalkinca dahada agir oldu iki buklum kaldim koridorda

Burda birinin nisani sanki oyle geldi ama seninki numara cekio olabilir

Nişan olmasın kız. Benim de hicbir belirtim kalmadı doğmayacak bu kız artık eminim ya bekliyoruz 40 i belli.

Benimde 1 haftadir akintim baya artti beyaz akinti herseyde birsey arar olduk resmen yahuu

Hayırlı olsun gözünüz aydın ikinizin de iyi olmasına sevindim sağlıklı güzel bir ömrü olsun neden erken alındı bebek 36 biraz erken gibi geldi açıkçası
çok sağ olun. bebek erken doğum sinyalleri vermeye başlamıştı. 3 cm açılma olmuştu. rahim itmeye başlamış artık bebeği, şekli değişmiş ve benim anlamadığım doktorun değerlendirdiği diğer kriterler.

Maşaallah canım harika bir doğumun olmuş, tebrik ederim seni. Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Hangi doktora gidiyordun, hastane, ebe ve doktor olarak çok doğru tercih yapmışsın.

Yok canım normal otururken yanıyor iste idrar testinde cikmadi .ben artık bıraktım oluruna önce siz bi gidin
bu kaçıncı nişan agrın varda hissetmiyor musun acaba hıçkırırken yemin ediyorum gıcık oluyorum doğ artık dogggggggg gerçi bizimki erken daha
Benimde kasiklarimda belimde aksam olunca bir agri var.Ama bu sabah sanki ayrica kasiklarimda bir basinc var her an cikacakmis gibi bana cok var ama cidden agir bir basinc orda duruyor.Bir anda kalkinca dahada agir oldu iki buklum kaldim koridorda
Zaten hep akşam gündüz napyorlar anlamiyorum o belli bir hafta öyle sonra düzeliyor sonra hoopppaa

Bugün yataktan kalkamadım diyorum ya aşağım feci hassasti

Nişan olmasın kız. Benim de hicbir belirtim kalmadı doğmayacak bu kız artık eminim ya bekliyoruz 40 i belli.

Benimde 1 haftadir akintim baya artti beyaz akinti herseyde birsey arar olduk resmen yahuu
Yav benim geçen gelen kahverengi akıntı neydi ozaman, onada nişan dedim bu şimdiki bildiğin balgamlı, çocuk gelmiyor içim dökülüyor çamaşır yetiştiremiyorum gari kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…