- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
Nasil hissettin onu ekizBugün bebek sanki yan duruyor gibi hissediyorumnkafasinu aşağıdan çekmiş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil hissettin onu ekizBugün bebek sanki yan duruyor gibi hissediyorumnkafasinu aşağıdan çekmiş gibi
Karnımın altı bomboş üstü doluNasil hissettin onu ekiz
Yaaa inanmıyorum bak gördün mü çok sevindim canımm gözün aydınn merakla bekliyoruz ❤Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Ben şokmasallah sana allah anali babali buyutsn cnm ne guzel kavusmussunKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Merhaba cnaim gözün aydin Allah analı babalı büyütsün dün bi alitni yapup cevaplayamadım okadar mutlu oldum ki iyi ki ilkin normal oldu....yerime ip bebegini❤❤Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Bende mide bulantiisyla uyandım inşallah dönmemiştir deli çocuk yaMuhittin bacim benimki de dün aksam donerken sıkıstı galiba suan yan durdugunu hissediyorm
Cok erken göndermisler eve. Biz sali yada carsamba cikabilirmisiz.Benimde dikisler sizliyo yaniyo, az önce muayne ettiler gaz birikmis bide afedersin büyük abdesti yapamadigim icin baski yapiyormus ilac verdiler bakalim. Agrim baslayinca hemen agri kesicileri aliyorum geciyor, iikinci bebekte düzenli icemedigim icin böyle olduKızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik 50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Ben gaz cikardim ama buyuk abdest yeni yeni gelir burda bigun tutuyolar canim bi hafyaya duzelir insallah yurumeye falan calisiyorum evde ama karnim asagi baski yapiyo oda birwz agritiyoCok erken göndermisler eve. Biz sali yada carsamba cikabilirmisiz.Benimde dikisler sizliyo yaniyo, az önce muayne ettiler gaz birikmis bide afedersin büyük abdesti yapamadigim icin baski yapiyormus ilac verdiler bakalim. Agrim baslayinca hemen agri kesicileri aliyorum geciyor, iikinci bebekte düzenli icemedigim icin böyle oldu
Heme esime soyliyim alsin kokluyorum hepTahin yağı sür canm çok iyi gelirmiş benm bacağım yandığında sürmüştüm hemen geçirdi dene inş ise yarar minnosunu kokla bizim içinde
Oyy masallah canim gözün aydin Allah anali babali büyütsün Bu koc bebeleri iste böyleler onlarin dedigi oluyoKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Bende yürüyüslere basladim cok yavas hareket ederek. Büyük tuvaletide yaptikmiydi kurtuluyoruz canim bu agridan. Bol bol kuru kayisi ve su ic dediler bana bide movicol diye ilac verdiler.Ben gaz cikardim ama buyuk abdest yeni yeni gelir burda bigun tutuyolar canim bi hafyaya duzelir insallah yurumeye falan calisiyorum evde ama karnim asagi baski yapiyo oda birwz agritiyo
Canım ya hiç beklemiyordum senden çookkk tebrik ederim bak sağlıkla almışsın kucağına çoook sevindim müsait olduğun bir zaman bize de anlatırsın bütün süreciKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Hayrli olsun kuzum Allah anali babali büyütsünKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Al benden de o kadar aynısı tipkisininE benimki 1haftadır böle koyu turuncu gelen giden yok ama nerede bu bebe
İlk kızım 37de geldi öle kasılmaymış zartzurt saymadım bişi bildiğim yoktu zaten nişan geldi 2gün sonra pırt doğdu hiçbişi anlamadım şimdi sanki hiç gebelik geçirmemişim gibi kasılma var nişan var koyu idrar var hepsi var ama gelen yok 1nisanda gelecek bu şaka yapacak bize
Gözün aydın canım tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsinKızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Sancıyı bu kadar isticeğim aklımın ucundan geçmezdiGünaydın kızlar bende aynı ağrılarım aksamları var sabaha tık yok. Bugün 39 a giriyorum hafta olarak. Artık gelsin bea. Sancılarım başlasın diye dua ediyorum