Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.
Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar
Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .