2021 Nisan Anneleri

17.43den beri 25 dkkada bir giren bel agrım var hatta bel agrım hiç geçmiyor üstelik kasıklarına arada girip cikiyor. Topta zıpladım ondan mi oldu acaba🙄😬😁🤣

Aynıyım.. fitil kullandım oh dedim geçti bitti tekrar basladı. Ben artık ugrasmama kararı aldım. Basından beri ugrasıyorum bi kac gun olmuyosa sonra tekrarlıyor yine. En basından beri hep olan akıntı ve ped bende kurtulamadım. Benimde tek duam dogumdan sonra bari bitsin. Benim yeğnim dogduktan sonra enfeksiyon cıktı doktor yengeme hamileliğin de enfeksiyon gecirdin mi diye sormus. İnşallah bebeklerimize bi zararı olmasın da biz çekiyoruz bi şekilde
En cok ondan korkuyorum.Hani bir sekilde cekiyoruzda normal yapicaz, doktora sorucam kontrole gidince.Yenidogan kisminda tutup enfeksiyon tedavisi yapsinlar istwmiyorum.Ilkindede vardi enfeksiyon orda da ugrasmistim ama bu kdr degildi yani oyle hatirliorm.

Hayrli kandiller canim hamileler covit asisi olmuyor turkiyede saglik bakani hamileleri asi grubuna almadi
Canim benim ilk cocugumda aynisi oldu son 3 hafta hic kilo almadi bu beklenen bisi hic moralini bozma
Gozun aydin canim saglikla kavusun insallah
Ped enfeksiyona davetiye cikariyo cnm ped koyma
Gunluk ped koyuyorum sureklide degistiriyorum. Yani kutu kutu ped kullandim.Ama koymasamda yasancak gibi degil ki.Iccamasiir degstrsem gunde 15 kez dgstrsem yetmez.Ne yapsam bilemedim aksam ovul attim basladi die bugun akinti dahada cok belkide iyilestirio die ama kasik agrisida yapti az kaldi hani dayanirimda ins bebeklere zarar vermeisn.

Ben ne yapiyorum biliyirmusun pet sisenin icine elma sirkesi su ve az da karbonat karistirip kendimi her wc ye gtmede taharetten sonra onunla yikiyorum cok iyi geliyor enfeksiyona birebir..
Evet oglumda sirkeli su yaptigimi hatirliorm o bana cok ii gelmisti o zaman bu seferde yaptim ama o kdr etki etmedi acaba mantar yada idrar enfeksiyonu farkindan mi cunku mantar deil bu galiba kulturde ureme vs cikmiyir herhalde bu idrar yolu enfeksiyonu ama szin dediigniz gibide deneyeyim her gun yikiyayim bende o sekilde ins ise yarar.

Kızlar bu enfeksiyon beni hic birakmiyor ya.Adet olmuyoruz ama ben pedden hic kurtulamadim.Tam ilac veriyor geciyor hop 2 3 gun sonra yeniden.Kultur temiz cikiyor,ureme yok ama hep enfeksiyon var.Yani bu nedir cidden.Tamam akinti olur anladim da.Hemen tekrar enfeksiyona donduruyor.Valla bezdim ilactanda, ped dende.
Dogum sonrasi normale donsem bari ya.
Ins dogumda bir sorun olmaz cocuguma.
Sürekli tekrarlıyorsa, duş şeklinde yıkamamalısın orayı oranın doğal ortamını bozarsan enfeksiyon sürekli tekrarlar. Nemli bırakmamalısın, ped çok tavsiye edilmiyor. Pamuklu çamaşır kullan... benim ilk gebeligimde olmuştu doktorumu dinlemistim sonra hic olmadi benim 11 senedir. Ayaklarını da asla üşütme en ufak usutmede de akıntı başlıyor ilginç bir şekilde. Eğer doktor olumsuz birsey demiyorsa hic sıkıntı yapma, doğumu normal düşünüyorsan, tamamen temizleniyor o bölge. Bebeğin çıkışı ilaç gibi geliyor. Benim ilk kızımda sonra yara olmuş doktorum normal doğum sonrAsi geçecektir hiçbir müdahaleye gerek kalmaz demişti gerçekten de kendiliğinden iyileşti yara. Ne lazer ne yakma ne ilaç kullanmama gerek kaldı.

En cok ondan korkuyorum.Hani bir sekilde cekiyoruzda normal yapicaz, doktora sorucam kontrole gidince.Yenidogan kisminda tutup enfeksiyon tedavisi yapsinlar istwmiyorum.Ilkindede vardi enfeksiyon orda da ugrasmistim ama bu kdr degildi yani oyle hatirliorm.
Ama burda biri demişti sanırım hamilelikte hep enfeksiyonu varmış ama bebeğinde hiç bi sorun yaşamamış. Bende onu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum

Muhittin Muhittin ben senden bir bomba bekliyorum böyle kayboluyorsun ya aha diyorum doğurdum ben kızlar diye çıkacaksın gibi geliyor 😁😁
Karnında kasılmaların da var mı? Senin geçen gelen nişansa valla doğumun başlıyor olabilir kız. Takip et bakalım ya en sona kalcam ben ya benden daha geç yok galiba aramızda normal bekleyen 😂😂😂😂 artık kendi kendime sorar cevap veririm 😂😂😂😂😂😂😂😂

Muhittin Muhittin ben senden bir bomba bekliyorum böyle kayboluyorsun ya aha diyorum doğurdum ben kızlar diye çıkacaksın gibi geliyor 😁😁
Karnında kasılmaların da var mı? Senin geçen gelen nişansa valla doğumun başlıyor olabilir kız. Takip et bakalım ya en sona kalcam ben ya benden daha geç yok galiba aramızda normal bekleyen 😂😂😂😂 artık kendi kendime sorar cevap veririm 😂😂😂😂😂😂😂😂
Canım , Canım sıkındi az.. belim ağrıyor sonra zaten kaşıklarım yaniyor bacaklarıma felan vuruyor.. dün gittim açılma felan yok dedi ..

gnsel gnsel Azze Azze aynı durum bende de avr ama o doğum yaklaştıkça artar akinti ve idrar rengi koyulaşır ondan stres yapmayın bende kültür yaptirdim üreme yok hafif enfk var ama kaşıklarım feci ağrıyor ağrıyınca az kaldi sabredelim

Canım , Canım sıkındi az.. belim ağrıyor sonra zaten kaşıklarım yaniyor bacaklarıma felan vuruyor.. dün gittim açılma felan yok dedi ..

gnsel gnsel Azze Azze aynı durum bende de avr ama o doğum yaklaştıkça artar akinti ve idrar rengi koyulaşır ondan stres yapmayın bende kültür yaptirdim üreme yok hafif enfk var ama kaşıklarım feci ağrıyor ağrıyınca az kaldi sabredelim
Aynen canım idrar rengim koyulastı gercekten onu farkettim 😊

Mesela ben bundan onceki kontrolumde 3 haftada gitmistim 100 gram almisti inanamadim yani dedim bir yanlislik olmali ama 100 gramdi tekrar olctu bir sey demedi olabilir bazen alir bazen almaz dedi.
Bu gidisimde yine 3 hafta vardi 900 gram almis gozuktu bence bir yerlerde bir hata var.
Ne bileyim simdi normal cok sukur ama uzerinde durmadim acikcasi.
2700 grammis 39. Haftadan once de almam dedi muhtemelen 3 kilo dogar dedi.
Benimle aynı şeyi yaşamışsın yani kuzum inşallah pozisyondandır ya senin doktorda birşey demediğine göre beslenmemesi söz konusu değildir inşallah içim biraz rahatladı açıkçası

Kim sıkıyor kız seni takma kafana birsey. Benim de dün gece çok kötüydü sabaha kadar kustum. Hiç bitmeyecek sandım. Bir de tuvaleti lavaboyu hep domestosladim gece yarısı perişan oldum ya... bugün de bitik haldeyim. Hiç doguramicakmisim gibi gelmeye başladı ya...

Canım hic canını sıkma gercekten ölçümler çok farkediyor bana 2 hafta aynı kiloyu söyledi mesala doktor. Bidaha gidersin bakarsın önde cıkar.
Aaa bide senin önde gidiyordu değil mi yaşayan bir kaç arkadaş var demek ki bende çok üzüldüm demek ki pozisyondan da kaynaklı olabiliyor kafası kanalda çünkü belki de ölçümü iyi alamadı beslensin de başka birşey istemiyorum insan vicdan yapıyor ister istemez

Benimle aynı şeyi yaşamışsın yani kuzum inşallah pozisyondandır ya senin doktorda birşey demediğine göre beslenmemesi söz konusu değildir inşallah içim biraz rahatladı açıkçası
Tubisim bak bu haftaya geldin elhamudillah ne zor günler atlattın..zaten 37sen sonra çocuk duruyor ondan hiç sikma canını
Kim sıkıyor kız seni takma kafana birsey. Benim de dün gece çok kötüydü sabaha kadar kustum. Hiç bitmeyecek sandım. Bir de tuvaleti lavaboyu hep domestosladim gece yarısı perişan oldum ya... bugün de bitik haldeyim. Hiç doguramicakmisim gibi gelmeye başladı ya...
Doktor canımı sıktı kiz nolcak bilmiyorum bebem inşallah duzgundur geçmiş olsun canım işte digumnyakinken oda oluyro😁

Aaa bide senin önde gidiyordu değil mi yaşayan bir kaç arkadaş var demek ki bende çok üzüldüm demek ki pozisyondan da kaynaklı olabiliyor kafası kanalda çünkü belki de ölçümü iyi alamadı beslensin de başka birşey istemiyorum insan vicdan yapıyor ister istemez
Aynen canım inan çok farkediyor kafanı takma hiç canını sıkma ciddi bi durum olsa doktorun zaten bırakmazdı seni 😊

Aynen kuzum kilo almasada gelişimi devam ediyo cunku kilo yağ deposundan oluyomuş ya sadece o yüzden hiç sıkma canını gelişmeye devam etsinler yeter bunada sukur sonuçta aliyo azda olsa :KK200:
Çok şükür canım iyiki vardınız yoksa nasıl yapacaktım bilmiyorum etrafımdaki insanlarda beni strese sokuyor ailem de olsa alsınlar sezaryenle zaten tüp bebek tedavisiyle ancak oldu herkes üstüme geliyor burası iyiki var 🤲🏻🤲🏻 Şuan içime dert etmiyorum artık yoksa geçmezdi şu bir iki hafta

Doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi kızlar darısı başımıza:)
Enfeksiyon dediğiniz idtar yolu enfeksiyonu mu tam anlayamadım ben de ilk gebeliğimde yaşamıştım. Suya atılan ilaçtan kullandım son haftamda ve geçmişti ama Kızım doğduğunda enfeksiyonla doğdu(sezeryan) ve doktor hep gaz vs sandı sürekli ağlıyordu bebeğim asla bulamadı ne olduğunu. Annem enfeksiyon olabilir mi dedi gerçekten 20günlükken ağır enfeksiyon çıktı. İğne oldu 1 hafta geçirdik çok şükür tekrar yaşanmadı. Biz her hastalıkta ona bağladık test yaptırdık ama. Yaşayacaklarsa da yapacak bir şey yok tedbirinizi alıyorsunuz zaten çok dert etmeyin kendinize kızlar hiçbir şeyi. Kucağımıza alabilelim sağlıkla yeter. Varsın kiloları da az olsun beslenir gelişirler inşallah.

Benim bebeğim de 3 gün önde 1 gün geride sürekli öyle gidiyor. Haftada 240 gram alan bebek son haftada 119 gram almış ama doktor bunların normal olduğunu söyledi. Pozisyonla bile farkeder bence. Sonuçta orada ne boy ne kilo ölçümü yapılıyor bazı denklemlerle yapıldığı için küçük milimlik oynama sonucu etkiliyor. Çok takmamak lazım. Bebeğin gelişimi normal araligindaysa çok düsünmeyin bunları. Ah işte anne yüreği gönlümüz istiyor ki böyle tosun tosun yesin büyüsün 🙈 daha doğunca aylık kilolarında napicaksiniz kızlar.. 😁 bebeklerimiz harikalar biz onları ne besler buyuturuz bir doğsalar 😂

Gogus ucu emzirdikce cikar kuzum sen merak etme.
Benim oglum mesela dogumdan sonra hic kilo vermedi bir de ustune kilo aldi🤭 o belli olmuyor ki emziremezsin mama verirsin cozulur her sey merak etme kuzucum.
Valla oglumda da oyle bir gittim kilo almamis bu ay dedi oturup agladim simdi bir rahatlik var uzerimde.
Bir dahaki gidisine bekle bakalim nasil olucak ne diyecek bu defa ama yine almamis olursa konusursun doktorunla.
Çok sağolun kuzum içim rahatladı zaten ailem eşim de çok baskı yaptılar buraya sığındım artık ve hepiniz iyiki varsınız içim çok rahat şimdi ☺️☺️

17.43den beri 25 dkkada bir giren bel agrım var hatta bel agrım hiç geçmiyor üstelik kasıklarına arada girip cikiyor. Topta zıpladım ondan mi oldu acaba🙄😬😁🤣
Canım sen nerelerdesin ya merak ettim seni de dedim acaba doğurdu mu ne yaptı 🤣🤣 pilates topu mu kullanıyorsun doktor bana da bugün onu önerdi ama internetten alsam 1 haftayı bulur artık gelmesi

X