- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
Canim onu bende merak ediyorum. Büyük oglum ultrasondakiyle ayni dogdu hem boyu hem kilosu. Simdi bakalim bu seferde ayni cikacakmi.Kızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Aynen yaa bugün son kez bi poz ver oglum ya ilerde sordugunda al bu anne karnindaki fotografin diyeyim dedim yokkkk inatciii elleri yüzündeydi bide uyuyodu dr ne ettiyse adam kicini bile kipirdatmadi ya Yarin ne edecekler acaba meme emmek isterkenSenle benim kaderimiz ayni bikere yandan gorduk baskada yok yarindan itibaren artik gorucez daha kacar yollari kalmadi
Aminn kuzum darisi teker teker hepimize insallah ben nasil uyuyacam bu gece üstelik sabahin 6 siinda hastaneye giris yapmam lazimAyy hayirlisiyla kavus insallah cnm cok heyecanli ya
Ohhh nihayet güzel haber Sen al o nst yi eve kac seni ensenden tutmadanAhey aheyy nstde unuttular beni galiba bebem büyümüş bu hafta çok sukur 300 gr almış yine tansiyonu düşük tutmak ise yaradı galiba cani ne zaman isterse gelmekte ozgur dedi doktor doğum sancısı başlayınca dogurturuz dedi allah razı olsun çok aciklayiciydi
Kiyamam yaa Benim oglumda bugün son dedigim icin geldi ama hani kardes dedi durdu, kordondan baska bisi göremeyinceBu koç burçlari bebeleri hep boyle olucak doguma kadar goremicez yuzunu sanirim bende bayadir gormuyorum surekli yuzunu kapatiyor gostermiyor kizimda anne ben gelmiyorum kardwsim fotografini getirirmisin diyo kiyamam goremedi
Evetttt sonundaaaAma çok heycanlı bisey bu bebe geliyooo
Evet canim cok sevindim bugün son ay ataga gecti sükür bakalim bizde durumlar nasil olacak yarin. Simdiden heycan basti.@hazelnut123 hayırlısı ile kavusmussundur inşallah bebegine...
ONTK canım sağ saglim kavuş sen de prensibe inşallah..Bak ufak falan diyordun ama iyi kilo almış maşallah..
Bizim en son doğumdan beş gün önce Dr 3070 Gr demişti belki yüz gram daha alır diyordum ama 2990 gr dogdu..Ele avuca geliyor ya şükür..
Ayy Hadi hepiniz sağlikla kavuşun da uykusuzum ağlamaları başlasin
Ilk oglumda sezeryan ile 2 hafta erken gelmek istedigi icin dr bu sefer 1 hafta erken olsun dedi normal olmaz diye.Amin canım inşallah niye erken alıyor onu anlamadım daha durursa geriye gitmeye başlar dedi dışarda güzel güzel besler büyütürsün diyor neyse sağlıklı olsun da büyür Allah’ın izniyle