- 5 Ağustos 2020
- 352
- 320
+- 400gr fark olabiliyormuşKızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+- 400gr fark olabiliyormuşKızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Yani fazla da olabilir mi söylediklerinden+- 400gr fark olabiliyormuş
Cok heycanli yaaaSelam kizlar kontrol iyi gecti. Oglum 3300 gram olmus boyu 51.1 cm hersey yolunda sükür. Nst ye bagladilar simdi kan alacaklarmis yarina doguma hazirlik. Benim essek sipasi inatci koc oglum gene suratini göstermedi son kez bi poz vermedi ama yarin sabah görür o surat göstermemeyi Yarim saat nst bagli kalacam simdi. Bizden bukadar
Eksik olur fazla olması nadirYani fazla da olabilir mi söylediklerinden
O zaman boşuna korkutuyolar iri bebek felan diyeEksik olur fazla olması nadir
Ben de iştah azalması yaşamıştım bir de geçen hafta yememiştim şimdi gözümün önünden tuzlu fıstıklar albeniler uçuşuyorKızlar son günler tatlı yememem lazım bebişin daha fazla kilo alıp doğumu zorlaştırmaması için ama dayanamıyorum pastalar dondurmalar gözümün önünde uçuşuyor ya yasak diye mi
Endişe etme canım önemli birşey olsaydı doktorun muhakkak bilgilendirirdi ben sorduğum için söyledi mm olarakInsaallah doğunca duzelır canım Brn boyle detaylı bılmıuorum demedı bana hıc dokturum kac mm oldugunu sadece genısleme var dedı bılsem bende sorardım ne kadar dıye bende ozele gıdıyorum
Rabbim saglikla kavustursun insallahKizlar saat 11:00 da hastaneye giriş yapacağım. 13:00 da doğuma.alacaklar kısmetse spinal sezaryen olacak planlı. Dua eder misiniz Teşekkürler. Gece hiç uyuyamadım heyecandan
Merhaba benim bebeğimde de var bir böbrekde erkek bebeklerde oluyor iki kuzeninde de vardı doğduktan sonra kontrol gerekiyor ama geçiyormuşKızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı
Ayy hayirlisiyla kavus insallah cnm cok heyecanli yaSelam kizlar kontrol iyi gecti. Oglum 3300 gram olmus boyu 51.1 cm hersey yolunda sükür. Nst ye bagladilar simdi kan alacaklarmis yarina doguma hazirlik. Benim essek sipasi inatci koc oglum gene suratini göstermedi son kez bi poz vermedi ama yarin sabah görür o surat göstermemeyi Yarim saat nst bagli kalacam simdi. Bizden bukadar
Hayırlı sağlıklı kolay doğumlarKizlar saat 11:00 da hastaneye giriş yapacağım. 13:00 da doğuma.alacaklar kısmetse spinal sezaryen olacak planlı. Dua eder misiniz Teşekkürler. Gece hiç uyuyamadım heyecandan
Bu koç burçlari bebeleri hep boyle olucak doguma kadar goremicez yuzunu sanirim bende bayadir gormuyorum surekli yuzunu kapatiyor gostermiyor kizimda anne ben gelmiyorum kardwsim fotografini getirirmisin diyo kiyamam goremediSelam kizlar kontrol iyi gecti. Oglum 3300 gram olmus boyu 51.1 cm hersey yolunda sükür. Nst ye bagladilar simdi kan alacaklarmis yarina doguma hazirlik. Benim essek sipasi inatci koc oglum gene suratini göstermedi son kez bi poz vermedi ama yarin sabah görür o surat göstermemeyi Yarim saat nst bagli kalacam simdi. Bizden bukadar
Benim kızımda kilo tam tuttu boy fark etti 3600 50cm di 3600 doğdu ama 48 cmKızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Tam bilmiyorum ama 200 300 gr asagi yukari oynuyor sanirim benim 2 konteol.arasinda gwcen gun 200 gr oynadi birinde 3200 desi digerinde 3000 dediKızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Yani yine de fark edebiliyorBenim kızımda kilo tam tuttu boy fark etti 3600 50cm di 3600 doğdu ama 48 cm
Bana da iki hfta 3500 demişti üst üste bu cocuk hic mi kilo almamıstı o zamanTam bilmiyorum ama 200 300 gr asagi yukari oynuyor sanirim benim 2 konteol.arasinda gwcen gun 200 gr oynadi birinde 3200 desi digerinde 3000 dedi
O zaman ben kendimi hiç germiyorum bosuna ya madem öyle :)Benim 3200du ultrasonda, 2800 dogmustu.
450 gr fark edebiliyor diye biliyorum. Yani size 3500 dedilerse en az 3050 en fazla da 3950dir su an. Yuksek de dogdugu olabiliyor yani.O zaman ben kendimi hiç germiyorum bosuna ya madem öyle :)