2021 Nisan Anneleri

Su degilse niye erken alsinlar, almazlar, korkmayin. Sabah ultrasonda bakildiginda anlasilir zaten. Su gelmis olsa bile bahsettiginiz kadar az bir seyse yine almazlar.

Günaydın bebeklerriim doğurmadım ben
Ekiz Sen bole dedikce ben heycan yapiyorum
Rüyamda bile dogurmadim epidural taktılar geziniyodum
Kiz noluyo size sen ve Muhittin beni kalpten götüreceksiniz dogummu basliyor noluyo sen kac haftalik oldun canim?
36+3 cnm şuan uyudum uyandim daha iyiyim ama sanki şuan bgun sağlık ocağına gidicem sorucam bakalm.olmadi bi nst çaktırırım. Muhittin kız sende ne var ne yok

Geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun hakkında. Erken diye düşünme36 haftalık sın, kocaman olmuştur bebeğin. Allah yardımcınız olsun. Kolay bir doğumun okur inşallah, belkide muayene edince bekleyebilir, baksın bakalım Dr. Gelince. Kovid testini erken istemiş, belki doğum bugün olmıcak.

kızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Anam gozun aydin bebisin nasi bol sutun olsun imsallahhh

Kizlar günaydın gece çok zordu valla agrım çöktü adet olupta olamamak gibi ama eşim hastanedeydi 2 gündür çok yorgundurm onla karışabilirse ama akşamki akintim sarı pembe karsikti.
En son 7.30da dedim dkka tutcam daha olursa gidicem şimdilik bişeyim yok..
Ama vajinam alt kısmı üst kısmı sis böyle kemik kalmadi gibi Çocuk oynadıkça altım oyulur mu ?oyuldu hala öyle altım okadar hassaski

Canım şuan durumun nasıl bilmiyorum ama usg ile suyuna bakmadan neden yatışını yapmak istemiş onu anlamadım ben

Az kaldi demkki dogumuna sancilar yavas yavas kendini gostermeye basladi Rabbim bir avazda kurtarsin insaAllah
Biz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yok yürüyüşe çıktım geldim şimdi ev süpürcem benimki anca içerde hıçkırsın hıçkıra hıçkıra bi hal oldu☺ bugünde Salonu temizleyim şöle belki bişiler açılır

kızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Gözün aydin. Allah anali babali büyütsün

Yine yavaştan başladı vajinada basliuor kaşıklar ağrıyor bazen belde sırtta basliuor ki sırtım hep ağrıyor bilmiyorum doğum kendini gösterir herhal
Bence doktora git en azından açılman falan varsa bilip ona göre evine gelirsin hareket yaparsın duşunu alırsın doğuma hazırlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…