Su degilse niye erken alsinlar, almazlar, korkmayin. Sabah ultrasonda bakildiginda anlasilir zaten. Su gelmis olsa bile bahsettiginiz kadar az bir seyse yine almazlar.Kızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Rüyamda bile dogurmadim epidural taktılar geziniyodumEkiz Sen bole dedikce ben heycan yapiyorum
36+3 cnm şuan uyudum uyandim daha iyiyim ama sanki şuan bgun sağlık ocağına gidicem sorucam bakalm.olmadi bi nst çaktırırım.Kiz noluyo sizesen ve Muhittin beni kalpten götüreceksiniz dogummu basliyor noluyo sen kac haftalik oldun canim?
Geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun hakkında. Erken diye düşünme36 haftalık sın, kocaman olmuştur bebeğin. Allah yardımcınız olsun. Kolay bir doğumun okur inşallah, belkide muayene edince bekleyebilir, baksın bakalım Dr. Gelince. Kovid testini erken istemiş, belki doğum bugün olmıcak.Kızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Anam gozun aydin bebisin nasi bol sutun olsun imsallahhhkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Günaydın bebeklerriim doğurmadım ben
Rüyamda bile dogurmadim epidural taktılar geziniyodum
36+3 cnm şuan uyudum uyandim daha iyiyim ama sanki şuan bgun sağlık ocağına gidicem sorucam bakalm.olmadi bi nst çaktırırım.Muhittin kız sende ne var ne yok
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Canım şuan durumun nasıl bilmiyorum ama usg ile suyuna bakmadan neden yatışını yapmak istemiş onu anlamadım benKızlar 2 gibi wc ye kalktım ve iç çamaşırım ıslaktı idrar mı su my anlamadım dr um hastaneye git.emu söyledi şimdi nst ye baglandim.bidaha bisey gelmedi dr um 7 de gelicekmis ama yarışı yapılsın demiş covid testi falan oldum. O su değilse ve idrar sa bebeğim boşuna erken alınır die korkuyorum ne olur dua edin sağlıkla atlatalım.
Az kaldi demkki dogumuna sancilar yavas yavas kendini gostermeye basladi Rabbim bir avazda kurtarsin insaAllahYine yavaştan başladı vajinada basliuor kaşıklar ağrıyor bazen belde sırtta basliuor ki sırtım hep ağrıyor bilmiyorum doğum kendini gösterir herhal
Dikkt et belkide dogumdur gitme imkanın varsa git bıYine yavaştan başladı vajinada basliuor kaşıklar ağrıyor bazen belde sırtta basliuor ki sırtım hep ağrıyor bilmiyorum doğum kendini gösterir herhal
Sürpriz olmuş baya yaa hadi gözün aydın sağlıkla büyütkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Biz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yokAz kaldi demkki dogumuna sancilar yavas yavas kendini gostermeye basladi Rabbim bir avazda kurtarsin insaAllah
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Gözün aydin. Allah anali babali büyütsünkızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Stresten o zaman seninki yaa evde normal hastanede yuksek bacımBilin bakalım yine kimin tansiyonu hastane de yüksek çıktı
Aynen o kadar da diyorum kendime sakin ol bide doktora laf anlatmaya ugrasma diyeStresten o zaman seninki yaa evde normal hastanede yuksek bacım
Bence doktora git en azından açılman falan varsa bilip ona göre evine gelirsin hareket yaparsın duşunu alırsın doğuma hazırlanırsınYine yavaştan başladı vajinada basliuor kaşıklar ağrıyor bazen belde sırtta basliuor ki sırtım hep ağrıyor bilmiyorum doğum kendini gösterir herhal