2021 Nisan Anneleri

Günaydın bacılar 🌺
Bugün benim de kontrolüm var öğleden sonra , her kontrolde hem büyük heyecan hem de endişe yaşıyorum artık. Dün gece benimde baya kasilmalarim oldu üzerine düşünmedim uyudum hep ama her lavaboya kalktığımda karnım taş gibiydi. Artık yakındır diyorum benim doğum. Herkesin hayırlı haberler alacağı bir gün olsun 🌺

Biz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yok😂 yürüyüşe çıktım geldim şimdi ev süpürcem benimki anca içerde hıçkırsın hıçkıra hıçkıra bi hal oldu☺😆 bugünde Salonu temizleyim şöle belki bişiler açılır 😂
Ayy ya cok gulduk ayni benimki gibi ancak hickiriyor herhalde yerlerinden memnunlar gelmeye niyetelri yok 😂😂😂

Biz ne etcez ya son 9 yazıyor gelen giden yok😂 yürüyüşe çıktım geldim şimdi ev süpürcem benimki anca içerde hıçkırsın hıçkıra hıçkıra bi hal oldu☺😆 bugünde Salonu temizleyim şöle belki bişiler açılır 😂
Bence yere eğilip havluyla yerleri sil köşe bucak sonrasında 2-3 gün içinde gelir bence seninki de :) Benim daha zamanım var ama doğum yaklaşınca öyle yapmayı düşünüyorum

Dunden beri adet olmayi bekliyor gibi bekliyorum oyle bir agri var karnimda kasigimda.Wc ye gidip bakip duruyorum bisi yok.Son haftalara yaklastikca hazirliyor kendini herhalde 😅Bir huzur vereydi son gunlerde dinlenseydik😅

Bence yere eğilip havluyla yerleri sil köşe bucak sonrasında 2-3 gün içinde gelir bence seninki de :) Benim daha zamanım var ama doğum yaklaşınca öyle yapmayı düşünüyorum
Valla ilkinde dediğin gibi yer silip gittim 2cm açılmıştı onu diyorum bende yerleri silmemi bekliyor herhalde mopu bırakıp çömelip sileyim açılma ritüelleri başlasın🤣🤣🤣 içerde Ya hıçkırıyor Ya da pozisyon değiştiriyor oda haklı çıkıp napcak bu dünyada orda ekmek elden su gölden çıkıp emmekle gazla kim uğraşacak koç burcu rahatlığı başladı bile 🤣

Geldik doktordan nst temiz çıktı düzensiz sancılar, rahim ağzı kontrol edildi açılma yok dedi iyice rahatladım. Haftaya görüşürüz dedi. Lekelenme olabilir dedi kontrol sonrası.
Bizim bıdık 40 haftayı bulurmuş 😂🙈🤭 Evde çektiğim sancılardan bahsettim 10 dk da bir gelen yalancı sancidir dedi. Şancı geldiğinde hareket et ya geçer ya seyreklesirse o yalancıdır dedi. Suresi kısalarak devam eden ve pozisyon değişimiyle geçmiyorsa gerçek sancidir dedi. Bizden de böyle haberler... Yine bana koca göbek, hıçkıran kemikleriyle durten bir bebek 😂😂😂😂😂😂😂

Artık nisanı nişan okumaya başladım. Anlamak için 2 kere okuyorum herşeyi, neredeyse 2günde bir doğum var maşallah. Cuma dahada heyecanlı olacak.
Normal bacim beyin error veriyo😂😂
Midem bulanıyor böyle hani üşütüp ishal olursun karnında gaz sancısı olur midem şiş sürekli cisim geliyor karnında garip bir ağrı var
Iste dün ben oleydim migde bulantisi yokdu ama afedersin surekli tuvalet ihtiyacm var gbi oldu her sancida bugun doktora gidicem ve agrilarim gecio 🤦‍♀️
Belim agriyor kasigim agriyor midem bulaniyor en son böyle deidigmde hem hamile hemmkoronaymisim😅😅🤣🤣
Kiz sen ne zmn korona atlattin 😱

Yok yok hiç gelmeye niyeti yok :KK70:
Bu gidisle zorla cikaracaklar 🤣 Yeri rahat demekki hicc cikasi yok. Kacisi yok bi sekilde cikacak yada cikartilacak pasa 🤭 Benimkide rahati yerindedir insallah 2 daha yatsin icerde sürpriz istemiyorum 😄

X