2021 Nisan Anneleri

Bu gidisle zorla cikaracaklar Yeri rahat demekki hicc cikasi yok. Kacisi yok bi sekilde cikacak yada cikartilacak pasa Benimkide rahati yerindedir insallah 2 daha yatsin icerde sürpriz istemiyorum
Benim çıkarmaya niyetim var artık ama şekerli yeme dedi doktor 4200e kadar normal olur dedi

Benim çıkarmaya niyetim var artık ama şekerli yeme dedi doktor 4200e kadar normal olur dedi
4 kilo üstü normal dogum oluyormuymus Bende bi baci var 2 kizi var ikiside son dakikaya kadar beklediler ve ikiside sezeryanla oldu biri 4200 digeri 4300 dogdu.

Aha bak bizimkide 40ı görecek hep Koç burcu rahatlığından bunlar bacım Anca yetecek keyifleri o değil iyice dombikleşecekler

4 kilo üstü normal dogum oluyormuymus Bende bi baci var 2 kizi var ikiside son dakikaya kadar beklediler ve ikiside sezeryanla oldu biri 4200 digeri 4300 dogdu.
Benim görümcem doğurdu normal 54cm 4300 bebek bildiğin iki aylıktı yenidoğan kıyafetleri olmadı ben 37.haftada 3400 doğurdum bu 39a girdik 3.500gördü Allahtan tek duam 4000 geçmeden doğsun Doktorum 4750 kadar doğurttum diyor da ona güveniyorum

Abooo 5 kilo neredeyse kiz insan bastan asagi yirtilir öyle yani ben doguramam 5 kilo cocuk ayy gözümün önüne geldi bi an Benim bebeler sekerdir diyettir derken ilki 2700 civari dogdu buda 3 kilo dogar diye bekliyorum rekor kircam

Amin teşekkür ederim..Darısı sizlere inşallah sağlıkla Bugün taburcu olursam inşallah evde yaparım..Hastaneye kuru kayısı kompostosu yapmıştım bir de rezene demledim içtim bugün gaz sorununu hallettim şükür..Evde de süt olayını cozersek benden mutlusu olamaz..

Normal bacim beyin error veriyo
Iste dün ben oleydim migde bulantisi yokdu ama afedersin surekli tuvalet ihtiyacm var gbi oldu her sancida bugun doktora gidicem ve agrilarim gecio
Kiz sen ne zmn korona atlattin
Valla tat koku gidince anladim
Naptın canım nasıl oldun benim eşimde spinal oldu kahve içmemiş.. gaz sorunu için ne yiyorsun

Süt için sütün içine incir at beklet, humana güzel bide tarif vereyim soğanı salçayı kavur üstüne tavuk suyu varsa tavuk yoksa normal şu kaynat sonra kısırlık bulguru at bunda hergun 1 kez mutlaka ye tavuk psiirip robottan cekersen daha güzel oluyor bir süt yapyor

Uyuyamiyorum ben ya... karnımı deliyor sert ittirme yapıyor canım yanıyor, sağa donulmuyor sola donulmuyor offf.... sabah kontrolüm.var uyumam lazım ama uyuyamiyorum....
Kuzum kıymetini bilin içerdeki tepiklerin..Ben dün sabah doğurdum gece de dahil toplasan bir saat uyuyamadım..Annnaaamm dedim ben nasıl bir cesaret sil baştan bu işe bulastim...

Aha bak bizimkide 40ı görecek hep Koç burcu rahatlığından bunlar bacım Anca yetecek keyifleri o değil iyice dombikleşecekler
Valla kafayı kanala sokmuş, şancıdan perişan oldum haftasonu ne açılma yapmış ne bisi. Herşeyi yalan dolan bu zıpırin Koç bebesi ya keyfini bekliyoruz. Hastaneyi falan belirledik bugün doktorla, iyice heyecanlandım. Ama alttan muayenede seneler sonra olunca nasıl heyecan yaptım Haftaya giricem usg ye bakalım kaç kilo oldu dediğin gibi nasil çıkarırız öyle olursa. Ben yatakta sağdan sola dönemiyorum eşim geceleri zınk diye kalkıyor noldu iyimisin diye dönemiyorum diyorum ağlamaklı vay halimize...

Valla bilmiyorum doktor olur dedi nasıl olcak bende bilmiyom

C Cok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin de bebiş zamanında gelsin inşallah..

Abooo 5 kilo neredeyse kiz insan bastan asagi yirtilir öyle yani ben doguramam 5 kilo cocuk ayy gözümün önüne geldi bi an Benim bebeler sekerdir diyettir derken ilki 2700 civari dogdu buda 3 kilo dogar diye bekliyorum rekor kircam
Kiz ayni durumdayiz yavrum en son pazartesi 2850 ydi yine o civarda dogacak buyuk ihtimal ama olsun saglikli olsun kilo yerine fazlasiyla gelir ben tatli yicegim gunude hayal ediyorum insallah gecer seker senin ne zaman duzene girdi dogumdan sonra

Canım Allah razı olsun Iyiyim gaz için evde kayısı kompostosu yapmıştım bir de rezene çayı içtim..Bugün şükür o işi hallettim.Inciri de bulguru da deneyeceğim cok sagol..

Kuzum kıymetini bilin içerdeki tepiklerin..Ben dün sabah doğurdum gece de dahil toplasan bir saat uyuyamadım..Annnaaamm dedim ben nasıl bir cesaret sil baştan bu işe bulastim...
Kız ben hamileliği ilk öğrendiğim günden beri bu işlere nasil bulaştığımi sorguluyorum, neden, niçinlerle aylarım geçti su an iyice agirlastim bir yanım hamilelik bitsin rahatlayim istiyor diğer yanim ise çıktığında neler bekliyor biliyorsun ayağını denk al diyor
Ama inan dayanılacak gibi değil ne uyku uyuyorum, ne eğilip kalkabiliyorum. Daha da kalırsa icimde iyice zorlancam. Doğunca da herşey zor keşke acemi olsaydım Ama en azından ne çekersek cekelim koklamak, izlemek, hissetmek sıcaklığını her şeye bedel...

Benim ilk gebeliğim ama hamileliğin başından beri okadar zor şeyler yaşadım ki ilk 4,5 ay gece gündüz kustum şimdi de halsizlik geceleri uykusuzluk biran önce sağlıkla doğursam diyorum ama zor günler geride kaldı şimdi daha zor günler seni bekliyor diyor herkes.

Ya evet ben de küçüğünden kaygılandım ama yazmak da istemedim streslenip daha yükselir diye, senin haftan da güzel, inşallah hiç risksiz, en güzel zamanda gelsin yavrucuğun, hiç sana hissettirmeden yükseliyor olması sinir bozucu, sen bol bol ölç, takip et inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…