2021 Nisan Anneleri

Burada hep öyle diyorlar ve istiyorlar ama anestezi dr ile özel görüşmem olacak son kararı sen veriyorsun genel de diretirsen genel olursun ama dedim gibi ikna kabiliyetleri çok yüksek ilk kızimda ben genel istedim kararlıydım ama öyle dedi böyle dedi anestezi dr u vazgeçip bölgesel oldum

Ilk defa duydum nasıl birşey acaba..Benim kız kardeşimin de yoktu ama emdikçe çıktı..O normal doğurdu ikisinide .Bizim de genetik yani.

Ilk defa duydum nasıl birşey acaba..Benim kız kardeşimin de yoktu ama emdikçe çıktı..O normal doğurdu ikisinide .Bizim de genetik yani.
Çok iyi hatırlamıyorum sıktı memesini sanırım ben de ne yapıyorsun canı yanacak dedim

Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Türkiye’deki doktorum genel anestezi yapıyor benim gibilere.Bunlarda da tam tersiymiş. Türkiye’deki doktorumda Prof. Perinatolog ve doktorasını burada doçentiliği Amerika’da yapmış biri. Neye inanacağım şaşırdım kaldım inş hayırlısıyla burada sağlıklı bir şekilde doğururum. Allah hayırlı olanı yazsın bize.

Sağlık ocağında genelde bir gün sonra çıkıyor yarın çıkar inşallahda temizdir sonuçların kaşıntı gerçekten çok zor çeken bilir
Aynen gunduz oyle cok kasinti olmuyor aksam uzerine dogru basliyor son 2 3 gundur baya baya kasinti var yani insallah temiz cikar surekli kontrol ediyorum edevletten cikmamis ☹

Ama cok tehlikeli aslinda yapilan goruyorum bazen gogusu sıkınca falan enfeksiyon oluyor yine sukur birsey olmamis

Beni uykumdan uyandiriyordu.sabah hicbirsey yok aksama dogru basliyordu gece uykumdan uyaniyordum.Ama o halde temiz cikti.Ins sizinde cikar uzulmeyin.Biri yazmis hapida varmis.Cok odaklanmayin.Nemli tutun o bolgeyi de.
Aynen gunduz oyle cok kasinti olmuyor aksam uzerine dogru basliyor son 2 3 gundur baya baya kasinti var yani insallah temiz cikar surekli kontrol ediyorum edevletten cikmamis ☹

Bnm kızım 2900 gram doğdu 38 haftalıkken 8 tane dikiş atıldı kii kafası minnacikti çok zayıftı

Bnm kızım 2900 gram doğdu 38 haftalıkken 8 tane dikiş atıldı kii kafası minnacikti çok zayıftı
Kesi bence kisiye ve doktora gorede degisiyor olabilir.Benimde 8 dikisim var ve cok iri bir bebekti.Fazla kesi atmayi sevmeyen bir doktora denk gelmek laizm.

Gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi basimiza

Kesi bence kisiye ve doktora gorede degisiyor olabilir.Benimde 8 dikisim var ve cok iri bir bebekti.Fazla kesi atmayi sevmeyen bir doktora denk gelmek laizm.
İnşallah bu kesi olmadan doğum yaparım bnde enfeksiyon akıntı çok olduğu için dikislerde çok zorlandı doktorum belkide o yüzden canım çok yandı sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…